Xbox Quantum Break

l0i3_jhvdo_uvqi.jpg

qvje_جزئیات.jpg

- بازی دارای دو شخصیت اصلی می باشد که نام آنها Jack Joyce و Paul Serene می باشد.
- شخصیت Paul دارای قدرتی بیشتر از Jack می باشد و آن هم دیدن آینده است.
- به جز Jack ، شخصیت دیگر هم قابل کنترل است اما برای مدتی محدود و در پایان مراحل.
- گیم پلی بازی بر اساس شوتر سوم شخص است.
- کاورگیری در بازی وجود دارد اما وابستگی به آن ندارد و شما همیشه مجبور به استفاده از آن نیستید.
- شما می توانید زمان را کنترل کنید اما به صورت محدود. (
عکس)
- کنترل کردن زمان به شما یک قابلیت شش گانه می دهد که آنها شامل Time Stop ، Time Dodge ، Time Rush ، Time Shield ، Time Blast می باشند.شرح در زیر:
» Time Stop: توقف زمان.همه چیز از حرکت می ایستد و تنها کسی که حرکت می کند ، شما هستید.
» Time Dodge: تکنیک انتقال.شما برای صدم ثانیه ای به چند متر دور تر از خود انتقال پیدا می کنید.
» Time Rush: سرعت نور.زمان می ایستد و شما با سرعتی بالا می توانید حرکت کنید.
» Time Shield: سپر محافظ.در مقابل خود یا دشمنتان حبابی به منزله حفاظت از خود می سازید.
» Time Blast: شکست زمان.نقطه ای را انتخاب می کنید و با شکست زمان آن نقطه را تخریب می کنید.
» Time Vison: مانند Detective Mode بتمن، می توانید به محیط اطراف خود مسلط باشید/
- تمام این قدرت ها از ابتدا قابل دسترسی نیست.
- مبارزات تن به تن در بازی وجود دارد ولی تنوع آن هنوز مشخص نیست.
- تخریب پذیری در کیفیت بالایی قرار دارد و برای از بین بردن دشمنان کارگشا هستند. نام سیستم استفاده شده برای تخریب پذیری DMM نام دارد که در فیلم آواتار مانند آن را دیدیم.توضیحات بیشتر در مورد DMM در اسپویلر ...

DMM is a deformation-based fracture system that simulates the physical properties of any material using finite element analysis. If a structure exists - big or small, dense or thin, floppy or rigid - DMM causes it to react in the same way as dictated by reality. For example, wood doesn't simply break along a predetermined seam every time - rather, it bends and splinters into pieces from the point of impact. The same rules apply to any substance imaginable: rubber bends and snaps back into place. Glass shatters. Steel dents and bends. Plastic deforms. DMM can even simulate plants and organic objects through the adjustment of 14 different material physics settings ranging from toughness to volume preservation

DMM has been incorporated into a Maya plugin that can be used to author very high-end destruction scenes. To date, over 20 feature films, commercials and even TV series have had key destruction sequences created using DMM technology

The DMM Playback system allows 3-dimensional animations produced with the DMM plugin to be played back in-game with real-time performance. DMM Playback makes use of GPU-acceleration to minimize CPU overhead

DMM has played a key role in shaping Quantum Break, our vision of next-gen entertainment. We have been able to simulate complex scenarios on a scale that hasn't been possible before and then allow players experience them in real time. "Can't wait to show the world more of what we're able to do!", said Mikko Uromo, Tech Team Lead at Remedy Entertainment

- صدا گذاری به لطف تکنولوژِی Umbra به صورت سه بعدی ساخته شده است که نظیر آن را در عنوان Witcher 3 تجربه کردیم.
- برای پیاده سازی هر چه بهتر قوانین کوانتوم از دانشمندان علم فیزیک کمک گرفته شده است.
- تمام کات سین های بازی بصورت In-Game می باشد.

اطلاعاتی در رابطه با لایو اکشن

- این مینی سریال دارای 4 اپیزود است.
- مدت زمان هر اپیزود 22 دقیقه می باشد.
- هر اپیزود در پایان هر مرحله نشان داده می شود.
- شما با شخصیت Paul در پایان هر مرحله تصمیمی می گیرید که در بازی و نحوه نمایش لایو اکشن تاثیر خواهد گذاشت.
- لایو اکشن بیانگر اتفاقات از دید Paul می باشد که تماشا نکردن آن لطمه ای به درک داستان نمی زند.
- در آخر ، این مینی سریال همراه با بازی به صورت رایگان عرضه خواهد شد.

kdph_بازیگران.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] نام بازیگر[/TD]
[TD] نقش در بازی[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shawn Ashmore[/TD]
[TD]Jack Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dominic Monaghan[/TD]
[TD]William Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aiden Gillen[/TD]
[TD]Paul Serene[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Courtney Hope[/TD]
[TD]Beth Wilder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marshall Allman[/TD]
[TD]Charlie Wincott[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lance Reddick[/TD]
[TD]Martin Hatch[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patrick Heusinger[/TD]
[TD]Liam Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimi Michaels[/TD]
[TD]Fiona Miller[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amelia Rose Blaire[/TD]
[TD]Amy Ferraro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brooke Nevin[/TD]
[TD]Emily Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jacqueline Pinol[/TD]
[TD]Sofia Amaral[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeannie Bolet[/TD]
[TD]Kate Ogawa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sean Durrie[/TD]
[TD]Nick Marsters[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ycfq_تصاویر.jpg

بازی :

لایو اکشن:

iljq_تریلر_ها.jpg

میانگین نمرات بازی در سایت Metacritic:

9ow7_gvb1.jpg

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه :D همین چند دقیقه پیش تونستم 1000 تاییش کنم :D به نظرم بازی کوتاه بود در کل و از نظر محتوا خیلی غنی نیست.
خوب کاری کردی به نظر منم بازی بلند نبود البته با معیارای جدید کلا انتظار از زمان بازیا زیاد شده چون اکثرا یا اوپن ورد هستن یا شمایل اوپن ورد رو دارن قبلتر بازیا همین قدر بود :Dحالا بگو هچ از کجا قدرتاش رو اورده بود

خب یه نقد جمع و جور از بازی بنویسم :D

داستان
از ایده سفر در زمان تا حالا تعدادی فیلم و بازی ساخته شده که برخی هم موفق بودن. اولین چیزی که باید تو این جور داستان ها در نظر گرفت اینه که چون قضیه تخیلی هست (:D)، هر قدر هم داستان پرداخت قوی داشته باشه بازم میشه کلی ایراد ریز و درشت از جزییات کار در آورد. با در نظر گرفتن این قضایا به نظرم داستان بازی در سطح عالی قرار داره، یه ایده رو اینقدر قشنگ روایت میکنه و شخصیت های جالبی رو در کنار هم قرار میده که تا انتهای بازی مجذوب اون میشید و در آخر هم به شکل منطقی و قابل قبولی داستان به اتمام میرسه. نحوه روایت داستان هم واقعا کم نظیره و کات سین ها به خوبی بار اصلی روایت رو به دوش میکشن، در کنار اون آیتم های مخفی که تو بخش های مختلف محیط قرار دارن اطلاعات کاملتری در مورد جزییات داستان در اختیار مخاطب قرار میدن. اکثر شخصیت ها به نظرم جالب بودن و به خوبی بهشون پرداخته شده بود، خصوصا شخصیت های منفی که همین جور جهت حضور داشتن تو بازی ساخته نشده بودن! در کل به صورت کلی میشه داستان رو یکی از بخش های کم نقص بازی دونست که ایده کلی اون گیم پلی رو هم شکل میده.

گیم پلی
راستش من با سیستم مبارزات بازی خیلی حال کردم :D مبارزات سریع، دشمنان های متنوع و قدرت هایی که جک در اختیار داره، اینقدر قشنگ پیاده سازی شدن که تا انتهای بازی به هیچ وجه مبارزات برام تکراری نشدن و دوست داشتم بازی چند ساعت دیگه هم ادامه پیدا کنه. البته یکی از ایرادات بازی عدم تنوع تو محیط های مبارزه بود که میشد با اضافه کردن چند تا محیط متفاوت، کیفیت گیم پلی رو بیشتر از این کرد. ایده کاورگیری بازی برخلاف خیلی دیگه از بازی های این سبک، صرفا واسه سنجیدن موقعیت دشمن ها هست و اگه بیشتر از چند ثانیه تو کاور بمونید احتمال مردن جک زیاده میشه، خصوصا تو بخش های پایانی بازی. قدرت های جک خیلی هوشمندانه طراحی شدن و استفاده مناسب از اونا میتونه مبارزات رو به یه معجون بسیار لذت بخش تبدیل کنه. خلاصه کلیت گیم پلی بازی واقعا عالیه و خب یه سری ریزه کاری هست که رمدی بهشون توجه نکرده و اگه این جزییات برطرف شده بود نتیجه کار بهتر هم میشد. مثلا بخش های پلتفرمینگ خیلی جالب نیستن (به جز اون بخشی که یه بار تو GamesCom نشون داده بودن)، یا اینکه با اضافه کردن چند تا معما و بخش های پازل گونه میشد این بخش رو جذابتر از این کرد. مورد بعدی آسون بودن نسبی بازی روی درجه سختی Normal هست و توصیه میکنم حتما رو Hard بازی کنید تا بیشتر از بازی لذت ببرید.

Live Action
در یک کلمه میتونم بگم سورپرایز شدم :D اصلا فکر نمیکردم لایو اکشن اینقدر کیفیت خوبی داشته باشه، بازیگرها خیلی عالی کار کردن و کارگردانی هم به نظرم خیلی خوب بود. بخش های اکشن هم جالب ساخته شدن و در کل اصلا احساس دیدن یه سریال بی کیفیت و سطحی بهتون دست نمیده. یه سری تصمیمات تو بازی باعث عوض شدن چند تا سکانس تو لایو اکشن میشه که خب یه سری جاها کلا روند کار تغییر میکنه و سرنوشت شخصیت ها کاملا عوض میشه. فکر نمی کردم انتخاب ها اینقدر تاثیر عمیقی توی لایو اکشن داشته باشه :D با توجه به اینکه لایو اکشن بیشتر از دید شخصیت های منفی روایت میشه، به خوبی مکمل داستان اصلی بازی هست و به نظرم اگه کسی نبینه ضرر کرده :D

گرافیک و موسیقی
اول بگم که پتری آلانکو بازم کارش رو به خوبی انجام داده و از این نظر بازی فوق العاده هست، آهنگ های لایسنس شده هم بد نیستن ولی خب من آهنگ های Alan Wake رو بیشتر دوست داشتم :D گرافیک بازی کلا چیز عجیبی هست. از اون همون لحظه اول دقیقا یاد AW می افتید و تم کلی گرافیک شبیه به اون بازی هست. این تم گرافیکی باعث میشه فضاسازی بازی هم شبیه به AW به نظر بیاد و با اینکه در سطح اون بازی نیست (اون کلا یه چیز تخیلی بود تو این زمینه :D)، ولی بازم باید گفت رمدی کارش رو خیلی خوب انجام داده. از نظر بصری نمیشه گفت این بهترین چیزی هست که روی X1 وجود داره چون یه سری جاها گرافیک خیلی قشنگ نیست ولی از نظر تکنیکی با اختلاف زیاد بهترین گرافیک X1 و حتی میشه گفت بهترین گرافیک این نسل هست. یه چیزهایی تو بازی می بینید که نمیشه توصیف کرد و حتما باید خودتون تجربه کنید تا متوجه بشید قضیه چیه. تلفیق افکت ها و رگبار گلوله و فیزیک عالی یه سری صحنه های به یاد ماندنی خلق میکنه که مطمئن هستم تا چند سال آینده هم نمونه ـش رو نخواهید دید.

محتوا
مشکلی که AW داشت تو این بازی هم وجود داره، محتوای نسبتا کم. مدت زمان لازم برای اتمام بازی در حد متوسط هست و تو آخرین درجه سختی میشه تو 11-10 ساعت تمومش کرد، برای 100% کردن بازی و دیدن Live Action ها با انتخاب های متفاوت هم نهایتا به 20 ساعت وقت نیاز دارید. به نظرم رمدی اشتباه میکنه که هیچ بخش اضافه ای برای بازی هاش در نظر نمی گیره. حالا اگه امکانات ساخت یه مولتی خوب ندارن حداقل میتونستن یه سری بخش های اضافی برای بازی در نظر بگیرن تو مایه های Horde گیرز و این چیزها :D اتفاقا با توجه به قدرت های متنوعی که جک در اختیار داره میشد حالت های مختلفی برای این بخش در نظر گرفت که اینجوری ارزش تکرار این بخش بیشتر هم میشد.

جمع بندی
کوانتوم بریک به صورت کلی یه بازی خیلی خوب هست که با وجود یه سری ایرادات میتونه یه تجربه جالب و لذت بخش باشه. درسته بازی نقص داره ولی نقایصش اون قدری مشکل ساز نیستن که کسی بخواد نگران اون باشه. به شخصه از بازی لذت کافی بردم و اینم رفت کنار Alan Wake واسم، ولی بخوام با دید سختگیرانه بهش امتیاز بدم، فکر کنم 9 براش مناسب باشه. از نظر امتیازات منتقدین هم به نظرم اونایی که 4 و 5 و 6 بهش دادن واقعا کم لطفی کردن و این بازی اصلا ایراد بزرگی نداره که بخوای بهش نمره قرمز بدی، فکر کنم حقش متای حول و حوش 85 بود که خب اینجوری شد دیگه :D

دوستان من واسه استور یه اکانت فیک ساختم که به روش کرکی بازی رو بالا بیارم. الان مشکل داره اگر من با اکانت اصلی خودم از اپ xbox بازی رو ران کنم؟ چون بازی های دیگه رو هم با اکانت های دیگه خریدم و ولی با این اکانت پلی میکنم.

دوستان من واسه استور یه اکانت فیک ساختم که به روش کرکی بازی رو بالا بیارم. الان مشکل داره اگر من با اکانت اصلی خودم از اپ xbox بازی رو ران کنم؟ چون بازی های دیگه رو هم با اکانت های دیگه خریدم و ولی با این اکانت پلی میکنم.

شما با اکانت اصلیت کانکت بشو اصلا مشکلی نیست این بازی کلا قفل نداره کرکی هم نشده فقط رسما در حالت تستر یا چیزی شبیه این بازی رو اجرا می کنیم م با اکانت اصلیم دارم می رم اچیومنت هم می گیرم.

شما با اکانت اصلیت کانکت بشو اصلا مشکلی نیست این بازی کلا قفل نداره کرکی هم نشده فقط رسما در حالت تستر یا چیزی شبیه این بازی رو اجرا می کنیم م با اکانت اصلیم دارم می رم اچیومنت هم می گیرم.
تو چند تا فروم خارجی خوندم بهتره با فیک وصل شید منم حدود 56000 g رو بخاطر یک گیم حتی ریسکش رو هم نمیپذیرم. خود کرکر هم گفته که فیک بسازید. اگرم خطر نداشته باشه من میترسم. :Cheesygrin:

تو چند تا فروم خارجی خوندم بهتره با فیک وصل شید منم حدود 56000 g رو بخاطر یک گیم حتی ریسکش رو هم نمیپذیرم. خود کرکر هم گفته که فیک بسازید. اگرم خطر نداشته باشه من میترسم. :Cheesygrin:

بابا اکانت قبلی من 50000 تا افلاین داشت دادمش رفت اینا برای ادم پول نمی شه:D

فیک که نمی سازی یکی دیگه بساز حله اما بازی کرک نشده که نگران باشی اما ریسک نکن فردا بگی 56 تا مو از تو می خوام:))

• Like
Reactions: aminxxx
به زودی سه تا نقد برای بازی منتشر میشه.
بازی‌سنتر، زومی جی و بازی‌نما.
من خودم نقد بازی‌سنتر نوشتم اما با نویسنده‌های زوم جی و بازی‌نما هم در تماس بودم در خصوص کوانتوم‌بریک و به نظر خودم جالب که هر سه نفرمون تو یک سری نکات هم عقیده بودیم. حالا تا چند روز دیگه نقد ها منتشر میشه و من توصیه می‌کنم اگر تونستید هر سه تا نقد بخونید :d

به زودی سه تا نقد برای بازی منتشر میشه.
بازی‌سنتر، زومی جی و بازی‌نما.
من خودم نقد بازی‌سنتر نوشتم اما با نویسنده‌های زوم جی و بازی‌نما هم در تماس بودم در خصوص کوانتوم‌بریک و به نظر خودم جالب که هر سه نفرمون تو یک سری نکات هم عقیده بودیم. حالا تا چند روز دیگه نقد ها منتشر میشه و من توصیه می‌کنم اگر تونستید هر سه تا نقد بخونید :d
البته نقد زومجی منتشر شده و به بازی 8.5 داده.

من قبلا هم اشاره کرده بود که این Beth خیلی نقش مهمی داره تو بازی. الان داشتم کتاب بازی می‌خوندم و به این جمله رسیدم:
Beth remained a very important character with a complex backstory, but much of it is in the background, potentially to be told in the future
کلا خیلی به ادامه بازی اشاره کردن همه جا :d

من قبلا هم اشاره کرده بود که این Beth خیلی نقش مهمی داره تو بازی. الان داشتم کتاب بازی می‌خوندم و به این جمله رسیدم:
کلا خیلی به ادامه بازی اشاره کردن همه جا :d
از همه لحاظ کاراکتر جالبی بود.
مخصوصا act 4 و تغییرات ظاهری :x و قضیه ی اون 17 سال و گرافیتی ها و دفترچه خاطرات و...
با این پتانسیل نساختن ادامه ی بازی حماقت محض ـه. :D

با اینکه نقد هم برای خودش جایگاهی داره و نمیشه منکرش شد اما در حقیقت در مورد هر اثر هنری خوندن و دیدن نقدهای اون اثر کمترین اهمیت و تجربه اون اثر بیشترین اهمیت رو داره خصوصا در مورد کوانتم بریک تنها پیشنهادی که میشه داد تجربه اونه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or