Xbox Quantum Break

l0i3_jhvdo_uvqi.jpg

qvje_جزئیات.jpg

- بازی دارای دو شخصیت اصلی می باشد که نام آنها Jack Joyce و Paul Serene می باشد.
- شخصیت Paul دارای قدرتی بیشتر از Jack می باشد و آن هم دیدن آینده است.
- به جز Jack ، شخصیت دیگر هم قابل کنترل است اما برای مدتی محدود و در پایان مراحل.
- گیم پلی بازی بر اساس شوتر سوم شخص است.
- کاورگیری در بازی وجود دارد اما وابستگی به آن ندارد و شما همیشه مجبور به استفاده از آن نیستید.
- شما می توانید زمان را کنترل کنید اما به صورت محدود. (
عکس)
- کنترل کردن زمان به شما یک قابلیت شش گانه می دهد که آنها شامل Time Stop ، Time Dodge ، Time Rush ، Time Shield ، Time Blast می باشند.شرح در زیر:
» Time Stop: توقف زمان.همه چیز از حرکت می ایستد و تنها کسی که حرکت می کند ، شما هستید.
» Time Dodge: تکنیک انتقال.شما برای صدم ثانیه ای به چند متر دور تر از خود انتقال پیدا می کنید.
» Time Rush: سرعت نور.زمان می ایستد و شما با سرعتی بالا می توانید حرکت کنید.
» Time Shield: سپر محافظ.در مقابل خود یا دشمنتان حبابی به منزله حفاظت از خود می سازید.
» Time Blast: شکست زمان.نقطه ای را انتخاب می کنید و با شکست زمان آن نقطه را تخریب می کنید.
» Time Vison: مانند Detective Mode بتمن، می توانید به محیط اطراف خود مسلط باشید/
- تمام این قدرت ها از ابتدا قابل دسترسی نیست.
- مبارزات تن به تن در بازی وجود دارد ولی تنوع آن هنوز مشخص نیست.
- تخریب پذیری در کیفیت بالایی قرار دارد و برای از بین بردن دشمنان کارگشا هستند. نام سیستم استفاده شده برای تخریب پذیری DMM نام دارد که در فیلم آواتار مانند آن را دیدیم.توضیحات بیشتر در مورد DMM در اسپویلر ...

DMM is a deformation-based fracture system that simulates the physical properties of any material using finite element analysis. If a structure exists - big or small, dense or thin, floppy or rigid - DMM causes it to react in the same way as dictated by reality. For example, wood doesn't simply break along a predetermined seam every time - rather, it bends and splinters into pieces from the point of impact. The same rules apply to any substance imaginable: rubber bends and snaps back into place. Glass shatters. Steel dents and bends. Plastic deforms. DMM can even simulate plants and organic objects through the adjustment of 14 different material physics settings ranging from toughness to volume preservation

DMM has been incorporated into a Maya plugin that can be used to author very high-end destruction scenes. To date, over 20 feature films, commercials and even TV series have had key destruction sequences created using DMM technology

The DMM Playback system allows 3-dimensional animations produced with the DMM plugin to be played back in-game with real-time performance. DMM Playback makes use of GPU-acceleration to minimize CPU overhead

DMM has played a key role in shaping Quantum Break, our vision of next-gen entertainment. We have been able to simulate complex scenarios on a scale that hasn't been possible before and then allow players experience them in real time. "Can't wait to show the world more of what we're able to do!", said Mikko Uromo, Tech Team Lead at Remedy Entertainment

- صدا گذاری به لطف تکنولوژِی Umbra به صورت سه بعدی ساخته شده است که نظیر آن را در عنوان Witcher 3 تجربه کردیم.
- برای پیاده سازی هر چه بهتر قوانین کوانتوم از دانشمندان علم فیزیک کمک گرفته شده است.
- تمام کات سین های بازی بصورت In-Game می باشد.

اطلاعاتی در رابطه با لایو اکشن

- این مینی سریال دارای 4 اپیزود است.
- مدت زمان هر اپیزود 22 دقیقه می باشد.
- هر اپیزود در پایان هر مرحله نشان داده می شود.
- شما با شخصیت Paul در پایان هر مرحله تصمیمی می گیرید که در بازی و نحوه نمایش لایو اکشن تاثیر خواهد گذاشت.
- لایو اکشن بیانگر اتفاقات از دید Paul می باشد که تماشا نکردن آن لطمه ای به درک داستان نمی زند.
- در آخر ، این مینی سریال همراه با بازی به صورت رایگان عرضه خواهد شد.

kdph_بازیگران.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] نام بازیگر[/TD]
[TD] نقش در بازی[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shawn Ashmore[/TD]
[TD]Jack Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dominic Monaghan[/TD]
[TD]William Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aiden Gillen[/TD]
[TD]Paul Serene[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Courtney Hope[/TD]
[TD]Beth Wilder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marshall Allman[/TD]
[TD]Charlie Wincott[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lance Reddick[/TD]
[TD]Martin Hatch[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patrick Heusinger[/TD]
[TD]Liam Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimi Michaels[/TD]
[TD]Fiona Miller[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amelia Rose Blaire[/TD]
[TD]Amy Ferraro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brooke Nevin[/TD]
[TD]Emily Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jacqueline Pinol[/TD]
[TD]Sofia Amaral[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeannie Bolet[/TD]
[TD]Kate Ogawa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sean Durrie[/TD]
[TD]Nick Marsters[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ycfq_تصاویر.jpg

بازی :

لایو اکشن:

iljq_تریلر_ها.jpg

میانگین نمرات بازی در سایت Metacritic:

9ow7_gvb1.jpg

آخرین ویرایش:
بازی تموم شد واقعا عالی بود ... من موندم دوستان چرا راضی نیستن حق این بازی 9 بود واقعا عالی بود ...دست سازنده هاش درد نکنه واقعا تجربه ی لذتبخشی بود...

• Like
Reactions: A-L-I
نوژن جان انقدر زود راجب نمره تصمیم نگیر. نمره های که دادن اکثرا روی پلتفرم ایکس باکس بوده که اونجا ازاین مشکلات پرفورمنسی زیاد خبری نیست. بنابراین خود بازی نیز در کل با بازی های شاهکاری با میانگین 8.5 تا 9 فاصله داره قطعا

نیما می خوای بگی این بازی 6 حقشه؟ پس با این حساب نمره last of us 8 هم حقشه؟ یا نمره بتمن ارخام نایت که 7 گرفته یا همین dark souls 3 که بهش 8 داده؟ من هم روی 1 بازیش کردم هم در pc قطعا بازی حقش 6 نیست تازه متای بازی از 89 نقد شده 77 این عدد 89 تا نقد خیلی یعنی هر کی از خونه باباش قهر کرده بازی رو نقد کرده البته این تعداد نقد اهمیت بالای بازی هم می رسونه بعد این بازی 66 عدد نقد مثبت داشته کم چیزی نیست.

حالا سوالم اینجاست همین سایت فردا به انچارتد 4 بیاد 6 بده بازم می گی حقشه؟

نیما جان من 1 پیشنهاد دارم ابتدا بازی رو بگیر بازی کن بعد بهتر می تونیم تبادل نظر کنیم.

نیما می خوای بگی این بازی 6 حقشه؟ پس با این حساب نمره last of us 8 هم حقشه؟ یا نمره بتمن ارخام نایت که 7 گرفته یا همین dark souls 3 که بهش 8 داده؟ من هم روی 1 بازیش کردم هم در pc قطعا بازی حقش 6 نیست تازه متای بازی از 89 نقد شده 77 این عدد 89 تا نقد خیلی یعنی هر کی از خونه باباش قهر کرده بازی رو نقد کرده البته این تعداد نقد اهمیت بالای بازی هم می رسونه بعد این بازی 66 عدد نقد مثبت داشته کم چیزی نیست.

نیما جان من 1 پیشنهاد دارم ابتدا بازی رو بگیر بازی کن بعد بهتر می تونیم تبادل نظر کنیم.
با من نبودی و گفتم نظر خودم رو بگم. این بازی رو زیاد نرفتم. نمیتونم بگم حقشه یا نه. ولی بتمن حقشه. داستان خوب و گیم پلی خوبی داشت ولی سراسر باگ و فریم و ... بود یه جاهاییش هم خیلی خسته کننده میشد. Dark Soul هم به نظرم حقشه. من شماره یک و دوم DS رو بازی کردم و این یکی آسونتر شده ولی باز هم حقشه. اگه فردا آنچارتر رو 6 داد پس یعنی حقشه. نمرات گیم اسپات رو خیلی قبول دارم. شاید یکی دو تا مورد ازش به ناحق دیدم ولی 90 درصد مواقع حق با گیم اسپاته. البته نظر منه.

دقت کن بتمن نسخه ps4 این نمره بهش داده که هیچ مشکلی نداشت نسخه pc که 3 هم زیادشه به نظر من نمره ای که نزدیک متا باشه درسته

دارک قبول ندارم باید تا اخر بازی بری بعد نظر بدی حتی اگرم اسون تر شده باشه بازم از blood born که سخت تره در هر شرایطی

من گیم اسپات تا همین نسل پیش خیلی قبول داشتم اما جدیدا داره به quater of three نزدیک می شه:d

قبل از نصب درایور جدید AMD که 16.4.1 بود روی اولترا و بالابردن اون دوتا آپشن گرافیکی بازی که تو حالت کاستوم میشه اوکی کرد و با انتی روشن راحت و روون بود بازی...نکته جالب اینکه بعد از نصب درایور جدید حتی بازی از قبلم روونتره روی ASUS r9390 ..دوستان اگر نرم افزاری هست که سازگار با DX12 هست برای دیدن FPS بازی لطفا بگین... من حس میکنم نزدیک 55 فریم الان دارم میگیرم...

زحمت کشیدن توی تاپیک فنی گفتن دوستمون

مشکلات Quantum Break(نصب ، کرک ، مشکلات گرافیکی و ... )

دقت کن بتمن نسخه ps4 این نمره بهش داده که هیچ مشکلی نداشت نسخه pc که 3 هم زیادشه به نظر من نمره ای که نزدیک متا باشه درسته

دارک قبول ندارم باید تا اخر بازی بری بعد نظر بدی حتی اگرم اسون تر شده باشه بازم از blood born که سخت تره در هر شرایطی

من گیم اسپات تا همین نسل پیش خیلی قبول داشتم اما جدیدا داره به quater of three نزدیک می شه:d
بتمن رو بازم به نمره اش حق میدم. یه جاهایی اش کلیشه ای بود. دارک رو هم هنوز تموم نکردم. ایشالله نظرم رو میدم.
ولی در مورد این بازی.همین الان act 1 رو تموم کردم. تا اینجا چیزی که دیدم داستان خوب. گرافیک خوب تر بود. قدرت هاش هم عالی و به درد بخور. ولی کنترل و سیستم مبارزه فوق العاده چرته. کاور که اصلا فایده ای نداره و نمیدونم چرا میتونی کاور بگیری. تیراندازی اش هم واقعا مسخره است. معلوم نیست لیزر دستمونه یا Assualt Rilfe، خیلی ناامید شدم. مخصوصا اینکه از Division اومدم روی این بازی. چون سیستم مبارزه و کاور توی اون عالیه و برعکس اصلا داستان درست و حسابی نداره. اینا رو گفتم که بگم وقتی توی گیم اسپات توی نکات منفی به حرکت کاراکتر اشاره میکنه کاملا حق داره. یه چیزی فراتر از ضعیفه. کاش مثل Max payne میزدن. خیلی توی ذوقم خورد. نمیدونم چرا صفحه اش ماته. خیلی بده.

ویرایش: اینم بگم چون پایرت و مفتی هست واقعا میارزه وگرنه به نظر من اصلا 60 دلار نمی ارزه. اصلا.

من 2 تا Act بازی کردم، توصیه میکنم اونایی که به این بازی زیر 7 دادن حتما خودشون رو سریع به دکتر معرفی کنن :D گیم پلی واقعا خفنه، استفاده از Power ها هیجان فوق العاده به مبارزات میده که من تا حالا تو بازی دیگه ای تجربه نکردم. داستان خیلی قشنگ داره روایت میشه و به نظر میاد در ادامه سورپرایزهای جالبی در انتظارم باشه. حتی Live Action هم خوبه نظرم، یعنی من کلا علاقه زیادی به سریال ندارم ولی تا الان مشکلی با Live Action نداشتم، باید دید در ادامه چطور پیش میره. گرافیک هم راستش تخیلی ترین چیزی هست که تا حالا دیدم، اصلا نمیشه وصفش کرد حتما باید خودتون بازی کنید که متوجه بشید قضیه چیه. فقط اون حالت تار بودن تصویر یه سری جاها مشهوده و یه کم اذیت میکنه :D تنها ایراد بازی هم به نظرم اینه که یه کم آسونه و توصیه میکنم حتما روی Hard بازی کنید. خلاصه تا اینجا که کلا تو کف بودم، امیدوارم تا آخرش همین طور خفن پیش بره :D

پ.ن: من Live Action رو با سرعت 2 مگ با کیفیت نسبتا خوبی می بینم و اصلا مشکل لگ یا بافر و اینا نداره، فقط هر ایپزود حدود 700 مگ حجم میسوزونه که خب خیلی بهتر از دانلود 75 گیگ هست :دی

من 2 تا Act بازی کردم، توصیه میکنم اونایی که به این بازی زیر 7 دادن حتما خودشون رو سریع به دکتر معرفی کنن :D گیم پلی واقعا خفنه، استفاده از Power ها هیجان فوق العاده به مبارزات میده که من تا حالا تو بازی دیگه ای تجربه نکردم. داستان خیلی قشنگ داره روایت میشه و به نظر میاد در ادامه سورپرایزهای جالبی در انتظارم باشه. حتی Live Action هم خوبه نظرم، یعنی من کلا علاقه زیادی به سریال ندارم ولی تا الان مشکلی با Live Action نداشتم، باید دید در ادامه چطور پیش میره. گرافیک هم راستش تخیلی ترین چیزی هست که تا حالا دیدم، اصلا نمیشه وصفش کرد حتما باید خودتون بازی کنید که متوجه بشید قضیه چیه. فقط اون حالت تار بودن تصویر یه سری جاها مشهوده و یه کم اذیت میکنه :D تنها ایراد بازی هم به نظرم اینه که یه کم آسونه و توصیه میکنم حتما روی Hard بازی کنید. خلاصه تا اینجا که کلا تو کف بودم، امیدوارم تا آخرش همین طور خفن پیش بره :D

پ.ن: من Live Action رو با سرعت 2 مگ با کیفیت نسبتا خوبی می بینم و اصلا مشکل لگ یا بافر و اینا نداره، فقط هر ایپزود حدود 700 مگ حجم میسوزونه که خب خیلی بهتر از دانلود 75 گیگ هست :D
مطمین باش کلا کوانتم بریک خارق العاده و سورپرایز کنندست حتی بعد از پایان بازی بازم سورپرایز میشی:D

کلا مشکل رمدی اینه که منتقدها باهش مشکل دارند :D من هرچقدر فکر میکنم نمیتونم دلیلی پیدا کنم که چطور میشه یه سایتی بیاد به این بازی 4 بده ؟! یعنی به تنهایی گرافیک و صدا گذاری و شوتینگ و سیستم جدیدی که بازی به وجود اورده کنار هم قرار بدیم بازی لایق 7 به بالاست بعد منتقد میاد خیلی راحت زرتی بهش 4 میده .
همون زمان که رمدی مکس پین ها را ساخت متای بازی شد زیر 90 بعد از اکثر شوتر بازها بپرسی و به فرومهای خارجی نگاه کنید یکی از بهترین تجربهاشون را بپرسی مکس یکی از اونهاست . مکس پین بازی ای بود که شوتر سوم شخص را کلا چند پله ای بالا کشید داستان عالی روایت داستان بازی شاهکار بود شخصیت پردازی عالی گرافیکش زمان خودش فوق العاده شوتینگش فوق العاده بعد میانگینش شده بود زیر 90 .

کلا باید برم نت را بگردم تو ویکی اینا سرچ کنم ببینم اروپا و امریکا اینا با کشور فنلاند مشکلی ندارن که ؟:D

من نگفتم که چی حقشه. نمره یه سایت هم برام سند و مدرک نیست . ولی میانگین امتیازات یه بازی محدوده نهایی بازی رو نشون میده. حرفم اینه وقتی میانگین امتیازی بازی دور و ور 77 هست قطعا بازی از جهاتی با بازی های که میانگین 9 رو دارند فاصله داره. این کاملا مشخصه. حالا این وسط ممکنه یکی هم 10 بده یکی هم 2. یا حتی مثلا من بشینم بازی کنم خیلی خوشم بیاد که اون میشه سلیقه من.
ربطش به انچارتد رو نفهمیدم نوژن جان. انچارتد هم اگه میانگین نظرات منتقد ها انقدر نسبت به نسخه های قبلیش بیاد پایین نشون دهند افت بازی هستش

• Like
Reactions: hosein me
من نگفتم که چی حقشه. نمره یه سایت هم برام سند و مدرک نیست . ولی میانگین امتیازات یه بازی محدوده نهایی بازی رو نشون میده. حرفم اینه وقتی میانگین امتیازی بازی دور و ور 77 هست قطعا بازی از جهاتی با بازی های که میانگین 9 رو دارند فاصله داره. این کاملا مشخصه. حالا این وسط ممکنه یکی هم 10 بده یکی هم 2. یا حتی مثلا من بشینم بازی کنم خیلی خوشم بیاد که اون میشه سلیقه من.
ربطش به انچارتد رو نفهمیدم نوژن جان. انچارتد هم اگه میانگین نظرات منتقد ها انقدر نسبت به نسخه های قبلیش بیاد پایین نشون دهند افت بازی هستش
من نمره گیم اسپات گفتم قطعا 6 برای 1 بازی بی کیفیت هست که مشکلات اساسی داره اما گیم پلی این بازی کاملا لذت بخشه داستان بسیار خوبیم داره راجب متا هم چنتا نقد احمقانه متاش زیر 80 کشید اما منم نظر قطعی نمی دم تا تمومش نکنم اما متای 8 براش مناسبه منم فکر نکنم به بازی 9 بدم.

من نمره گیم اسپات گفتم قطعا 6 برای 1 بازی بی کیفیت هست که مشکلات اساسی داره اما گیم پلی این بازی کاملا لذت بخشه داستان بسیار خوبیم داره راجب متا هم چنتا نقد احمقانه متاش زیر 80 کشید اما منم نظر قطعی نمی دم تا تمومش نکنم اما متای 8 براش مناسبه منم فکر نکنم به بازی 9 بدم.
داستانش که خوبه .کاملا هم با سلیقه من جوره.
امیدوارم که بقیه موارد هم خوب باشه. البته از گیم پلیش یه سری ایرادات گرفته شده.
با این پرفورمنس رو مخ که رو پی سی نمیرمش. در اسرع وقت روی وان تجربه اش میکنم.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• Like
Reactions: s.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or