Quantum Break محصولی نهایی از تجارب شرکت Remedy

Breaking Down

کاربر سایت
شرکت Remedy Entertainment که توسعه دهنده ی بازی Quantum Break می باشد ،قصد ترکیب تکنیک تیر اندازی بازی Max Payne و داستان گویی به شکل تعاملی بازی Alan Wake را در قالب تجربه ای منحصر به فرد دارد تا بدین وسیله اعتبار شرکت خود را بالا ببرد.

در مصاحبه ی جدیدی که با مدیر عامل استودیو Matias Myllyrinne انجام شده، او بیان کرده که امیدوار است در Quantum Break تجربه ی منحصر به فردی را در قالب یک اثر تمام عیار از شرکت Remedy برای همگان به ارمغان آورد.

QB_games_teaser.jpg

این بازی که به طور انحصاری برای XboxOne عرضه خواهد شد، در کنار یک شوی تلوزیونی خواهد بود (همانند شوتر علمی-تخیلی Defiance). هدف ایجاد بازی و نمایشی تلوزیونی در قالبی واحد است که در کنار یکدیگر روایت خواهند شد و مکمل یکدیگر خواهند بود. شاید امری رویایی به نظر بیاید ، اما Myllyrinne معتقد است که Remedy توانایی کافی برای انجام این کار را دارد.

او در ادامه مصاحبه خود با Gl.biz گفت: "ما تجارب زیادی از روش داستان گویی تعاملی در بازی Alan Wake کسب کرده ایم و امیدواریم که همان معیارها را به سطح بالاتری برسانیم.ما آموخته های زیادی راجع به مبارزات سینمایی و مکانیزم های تیراندازی در بازی Max Payne یاد گرفتیم و قصد توسعه ی هر چه بیشتر آنها داریم. ما تمامی این آموخته ها را در قالب محصولی نهایی از شرکت Remedy برای دوست داران فراهم خواهیم آورد."

Myllyrinne همچنین در مورد دوگانگی بازی و تلوزیونی Quantum Break اضافه کرد:" بازی و شوی تلوزیونی هر دو در قالب یک بسته واحد ارائه خواهند شد. قسمت های شوی تلوزیونی با قسمت های بازی درهم آمیخته خواهد شد. خط داستانی هر دو در یک مکان شکل خواهد گرفت. شما میتوانید قسمتی از شوی تلوزیونی را مشاهده کنید یا اینکه قسمتی را بازی کنید، اما ترکیب این دو لذت دوبرابری را برای شما در پی خواهد داشت ."

Myllyrinne همچنین بیان کرد با اهدافی که برای شرکت تعیین شده ، بازی در انحصار XboxOne خواهد بود، دلیل هم بودن حامی بزرگی به نام مایکروسافت میباشد که تا زمان انتشار بازی را حمایت خواهد کرد. او گفت: " این قطعا حرکت استراتژیک بزرگی برای مایکروسافت همانند ما میباشد. ایده ما ایده ی بزرگ و دیوانه واری است و انجام آن فقط با نیروهای فعلی به هیچ وجه امکان پذیر نیست ،اما ما باید اندکی عقب نشینی کنیم و به نیروهای شرکت بزرگی مثل مایکروسافت اجازه دهیم که در این راه به یاری و حمایت ما بیایند."

VG247

آقا کی میاد نسخه شوی تلویزیونی رو زیرنویس کنه ؟:(( اگه بشه شوی تلویزیونیشو از رو pc هم نگاه کرد (که حتماً میشه ) امیدوارم مترجم های ایرانی هم یه دست قشنگی به سر و صورت این بازی بکشن !

به به ، رمدی رو باز هم می گم باید فقط پرستید :x استاد سم لیک هم که قلمش جایی واسه نگرانی نمیذاره :x
رمدی واسه مایکرو مثل ناتی داگه واسه سونی ، تا می تونه باید ازش حمایت کنه و هرچی که می خواد در اختیارش بذاره

خيالت راهت مياد مايكرو مال نگه داشتن انحصاري نيست:d

اگه مایکرو نخواد هم اینا به خاطر جریان آلن ویک این رو انحصاری Xbox One نگه می دارن.
اگرم بخوان از انحصاری در بیارن هم مطمئنا چند سال دیگه رو PC. اولای لانچ امکان نداره.

بابا ویندوز که مال خود مایکروسافته! البته خوشبینم که یه سال بعد از لانچ بگن واسه PC هم میاد
من نميدونم چرا اين آمريكاييا زياد با الن ويك حال نميكنن كه به اعتقاد من بهترين انحصاري مايكرو بود فقط حدود يك و نيم مليون رو ايكس فروخته رقم فروش ويندوز رو نميدونم بهر حال با توجه به كيفيت بازي من انتظار بيشتري داشتم ( واقعا بي سليقن ) به هر حال احتمال نميدم كه Quantic dream هم بيشتر بفروشه كه اونموقه حداقل رو كامپيوتر هم مياد
حالا حتما يه عده ميان اينجا دري وري بار من ميكنن ولي نامرد بازي در نياريد من كه ندارم 3 مليون پول وان بدم لااقل اينجوري ما فقرا هم به يه نوايي ميرسيم خودتونم مجبور نميشيد 300 تومن پول بازيو بديد با 5 تومن حله :d

ترکیب نوع روایت داستان(Alan Wake) و نوع تیراندازی ( Max Payne ) و از همه مهم تر سازنده ی این عناوین(Remedy) انتظاری جز شاه کار از این بازی دارید؟

به شدت به این بازی امیدوارم و یکی از مورد علاقه هام هست.

من هنوز تو کف گرافیک این بازیم مطمئنا خیلی خیلی بازی خوبی خواهد شد
شما از In-Game بازی چیزی دیدی که تو کف گرافیک این بازی موندی؟؟؟
اگه اره لینک عکس یا تریلرشو بده ما هم ببینیم.شاید هم تو Remedy رفت و آمد داری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or