Quantic Dream در جستجوي دختري ده ساله !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
309295-quantic_dream_logo_large.png

Omikron يك ريسك بود. Fahrenheit بيشتر و Heavy Rain به اوج رسيد؛ اما با نگاهي به امتيازها و فروش بازي هاي Quantic Dream مشاهده مي كنيم هرچه ريسك ها پرخطر تر مي شوند موفقيت ديويد كيج و استوديو او بيش از پيش مي شود. كيج وقتي در اواسط ساخت Heavy Rain ، ايده بازي بعدي خود را آماده كرد و با موفقيت Heavy Rain اين ايده را بيش از پيش بسط داد. او در مورد بازي بعدي خود مي گويد:" اين بازي بيشتر از بازي هاي قبلي هنجار شكن و عجيب تر خواهد بود".

امروز استوديو Quantic Dream يك فراخوان براي بازيگر و صداگذار بازي جديد خود داده كه به شرح زير است:

"ما به دنبال يك دختر 10 تا 13 ساله (از نظر ظاهري 10 سال) مي گرديم كه به خوبي انگليسي با لهجه امريكايي صحبت كند. هيچ ويژگي ظاهري مطرح نيست و تست بازيگري در پايان امسال انجام خواهد شد."

در ابتداي سال آينده Quantic Dream يك تور بزرگ هم براي استوديو Motion Capture خود آماده كرده كه در پاريس برگذار مي شود.

من اگه جای داود بودم ، از Abigail Breslin استفاده میکردم ! درسته 14 سالشه ؛ ولی یک سال که توفیری نمیکنه ! :دی
(طرف یه بار نامزد اسکارم شده ! :دی)
نه نمیشه آخه:d ایشون هم چهره ی نسبتا شناخته شده ای هستند(برخلاف چیزی که تو بازیها میخوایم چون تو بازی برای حرکات کاراکتر محدودیتی نیست و فقط بحث موشن کپچره) هم قیمتشون مسلما گرونه و هم به احتمال زیاد قبول نخواهند کرد موشن کپچر یه بازی رو بر عهده بگیره...

نه نمیشه آخه:d ایشون هم چهره ی نسبتا شناخته شده ای هستند(برخلاف چیزی که تو بازیها میخوایم چون تو بازی برای حرکات کاراکتر محدودیتی نیست و فقط بحث موشن کپچره) هم قیمتشون مسلما گرونه و هم به احتمال زیاد قبول نخواهند کرد موشن کپچر یه بازی رو بر عهده بگیره...
خوب از صداش میشه استفاده کرد ! :دی

چون پروسه ضبط Motion-Capture اونم بازي هاي Quantic Dream سخته، يك بازيگر سرشناس نميتونه صبح تا شب به مدت چند ماه تويه پاريس كار كنه و مسلما قيمت خيلي بالايي مي خواد. چنين مسائلي قبلا براي Heavy Rain هم اتفاق افتاده بود.

من درست متوجه نشدم؟ برای بازیگری موشن کژچر فقط میخوان و یا از صداش هم به عوان دوبلر استفاده میکنن!!!! آخه نوشته انگلیسی با لهجه آمریکایی صحبت کنه؟!
77.gif

شایدم برای کپچر کردن صورت و شبیه سازی حرکت لب ها میخوان!!
56.gif

بازيگراني كه براي Motion-Capture در Quantic Dream استخدام ميشن از چهره، صدا و بازي خودشون استفاده ميشه. در اين بين Jaqui Ainsley (بازيگر مديسون در Heavy Rain) چون انگليسيش خوب نبود صداش در نسخه انگليسي توسط Judi Beecher دوبله شد. البته در نسخه فرانسوي خود Jaqui كار صداگذاري رو هم انجام داده.

نکنه اینم انحصاری باشه
:>

احتمالش زیاده که انحصاری باشه بازی قبلی فروش خوبی داشته سونی روش سرمایه گزاری کرده و سود کرده حالا روش با اعتماد بیشتری سرمایه گزاری میکنه روی QD و احتمالش خیلی زیاد هستش که انحصاری باشه و فکر نکنم سونی QD رو به همین راحتی ولش کنه مگه این که خود QD دیگه علاقه ای به همکاری نداشته باشه که بعید هستش بعد HR .;)

اما به نظر من اصلا نمیشه از بازی های QD به سادگی گذشت .:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or