Quantic Dream از عدم عرضه‌ دنباله‌ برای عناوین خود می‌گوید

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
beyond-two-souls-wallpapers-3.jpg

Quantic Dream از معدود استدیوهایی است که معمولاً عناوین آن تک قسمتی هستند یعنی این که بعد از عرضه‌ی نسخه‌ای از آن‌ها، دیگر ما شاهد هیچ دنباله‌ای از آن نخواهیم بود و این استدیو روی یک عنوان دیگر متمرکز می‌شود. حال Quantic Dream به تازگی درباره‌ی این قضیه اظهاراتی انجام داده است و از دلایل خود برای عدم عرضه‌ی دنباله برای عناوین خود سخن گفته است.
بر اساس گفته‌های QD، تمامی عناوین آن‌ها را می‌توان قسمتی از یک سری (فرنچایز) واحد دانست. این قضیه کاملاً از روی مکانیک گیم‌پلی بازی‌های این استدیو کاملاً پیداست همین‌طور آن‌ها مایل نیستند که بازی‌های خودشان را به یک سری تبدیل کنند و دنباله‌های متعددی را برای آن عرضه کنند.
یکی از اعضای این استدیو، آقای Guillaume de Fondaumiere در گفتگویی که با Gamespot داشت، گفت: "در واقع ما به دنبال ساخت نسخه‌ی جدیدی برای عناوین خود نیستیم و مایل نیستیم دنباله عرضه کنیم. زیرا وقتی که ما داستانی را آغاز می‌کنیم، بالأخره به پایان می‌رسد و من فکر نمی‌کنم عرضه‌ی دنباله بتواند جالب باشد."
وی افزود: "به عنوان مثال، Ethan Mars فرزند دیگر خود را از دست بدهد. بدیهی است که دیگر Heavy Rain جذابیت گذشته را نخواهد داشت. در واقع ما شرکتی هستیم که دارای یک فرنچایز با چندین برند مختلف است. به عبارتی دیگر ما برگرفته از خودمان و David Cage می‌باشیم."
وی در آخر گفت: "همان‌طور که شما مشاهده می‌کنید، طرفداران از عناوین ما بسیار استقبال کرده‌اند و راضی می‌باشند و با وجود دیوید کیج و البته خودمان، فرنچایز ما تکراری نخواهد شد و این همان چیزی است که سبب پیشرفت ما می‌گردد."

گفتنی است که عنوان بعدی این استدیو، Beyond: Two Souls نام دارد که قرار است در ماه October به صورت انحصاری روی PS3 عرضه شود.

منبع

بعد از دیدن تریلر 35 دقیقه ای بازی به نظرم گرافیکش واقعا خیلی خوبــه ! اما این دیوید هر چی جلوتر پیش میره گیم پلی داره کم کم از بازیهاش حذف میکنــه میدونم این بحث تکراریه ولی آدم نمی تونه 10 ساعت فیلم ببینه حوصلش سر میره ! از قارنهایت خیلی لذت بردم کاش همون در حد فارنهایت پیش میرفت . میترسم نسل بعد دیگه فیلم تحویلمون بده !

ای بابا بیاین یکم از یوبی سافت یاد بگیرین بابا ! هر سال دارن نسخه جدید و خلاقانه ای از ac میدن بیرون ! آخه شده کسی بگه تکراری شدن ؟ ای بابا ! ( :| )
-------------------------------------------------
هوی رین که لامصب هر دفعه بازیش میکردی بازی جدید بودش ! خیلی قشنگ بود ...

برا من سواله که اصلاً بازی هاشون قابلیت ادامه دادن دارن یا نه؟! /:)
هر چند برا اون هایی که بازی هاشون رو به زور ادامه میدن و میکنن تو پاچه ملت این اصلاً مهم نیست :|
بعد از دیدن تریلر 35 دقیقه ای بازی به نظرم گرافیکش واقعا خیلی خوبــه ! اما این دیوید هر چی جلوتر پیش میره گیم پلی داره کم کم از بازیهاش حذف میکنــه میدونم این بحث تکراریه ولی آدم نمی تونه 10 ساعت فیلم ببینه حوصلش سر میره ! از قارنهایت خیلی لذت بردم کاش همون در حد فارنهایت پیش میرفت . میترسم نسل بعد دیگه فیلم تحویلمون بده !

اتفاقاً یکی از دلایلی که خیلی ها جذب Beyond شدن تغییرات اساسی GP بازی بوده که :-?

از معدود نکات مثبت QD همین هست . . .
هرچند بازیاش عموما بیشتر شبیه دنباله هم هستند ولی از لحاظ فضائی خیلی با هم فرق میکنند و این خیلی خوبه.
الان ادامه ی HR واقعا چیز مسخره ای میشد :|.

همه که مثل هم نیستن چند سال کال اف بچپونن به ملت بدون نو اوری......(برا تازه کارایی که تازه گیمر شدن خوبه زیر)............:)

هر وقت Hevy Rain زدی بیا جلو تمام دنیا جلوش سر فرود اوردن حتی بچه ی 9 ساله رو هم جزب کرده که 4 بار تمومش میکنه اونم دختر بچه..(خواهرم)...چطور میگین حوصه سربره همه عاشق فیلمای جنایی پلیسی هستن سراسر دنیا

حتی اگر خیلی قدیمی باشه و 100 بار دیده باشی بازم ببنی دوست داری دوباره ببینی بازی 26 پایان داره فوق عالی هیچ شرکتی ریسک ساخت اینجور بازی ها رو با اکشن بالا و گیم پلی خاص با دسته ی ps3 نزده

که کل ذهن و بدنت رو و انگشتان دستت رو درگیره بازی میکنه.....حس غم اندوه رو به تو میده.....وقتی با بچه هات بازی میکنی حالا ازدواجم نکردی اما حس میکنی بچه های خودتن و.......:bighug:

Beyond: Two Souls

بی سبرانه منتظر این بازی شم تمامیه دموهاشو بگیرین ببینین عالی...تو حالو حوای بازی میرین........:d

من این گیم پلی 35 دقیقه ای رو دیدم، اصلا کاری ندارم که بازی خوبه یا بد، به هر حال این سبک هم طرفدارای خودشو داره ولی من توی این 35 دقیقه چیزی به عنوان یک بازی از این عنوان احساس نکردم. یعنی اصلا بخشی به نام گیم پلی وجود خارجی نداشت، واقعا فقط QTE بود، حالا با بقیه ی قسمتاش کاری ندارم، گرافیک و صدا وداستان و.... ولی بخش گیم پلی تعطیله. البته این نظر من بود ممکنه خیلی از گیمرا و منتقدها و... باهاش حال کنن ولی من خوشم نیومد اصلا.

اتفاقا این تریلر 35 دقیقه ای رو باید کنار اون تریلری که یه ماه پیش منتشر شد قرار بدی تا اونوقت تازه متوجه بشی سبک بازی چیه.الان تو این گیم پلی 35 دقیقه ای بیشتر روی دیالوگ ها و داستان مانور داده بودن تا گیم پلی. و بر عکس تو اون تریلری که یه ماه پیش عرضه شد خیلی بیشتر رو گیم پلی بازی تاکید داشت و دیدید که ترکیب قدرت های aiden و jodie چه گیم پلی نابی رو بوجود اورده بود.در ضمن با ترکیب همین همکاری های دونفره و انتخاب های داستانی بازی خیلی خیلی غنی تر هم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or