Quake پانزده ساله شد !

Hamid Reza

کاربر سایت
quake-flash.jpg

پانزده سال پیش در تاریخ 22 ژوئن سال 1996 کمپانی خوشنام id Software ، اولین عنوان از سری Quake را بر روی PC منتشر کرد. در این 15 سال ، سه Sequel از این این سری و چند Spin-OFF برای آن منتشر شده است ؛ مانند : Enemy Territory: Quake Wars

افرادی همچون John Carmack ، John Romero ، American McGee و Michael Abrash بر روی این عناوین کار کرده اند.

امیدواریم این سری ادامه پیدا کنه ! تولدش مبارک ...

اولین باره که این مطلب رو می‌شنوم :دی
البته شاید شما دارین درباره Single Player ِ این بازیها صحبت می‌کنین. راستش شخصاً وقتی از Quake حرف می‌زنم، فقط منظورم Multiplayerــش هست، که ربطی به Doom نداره (که قدرتش بیشتر توی Single Player هست).

رقیب اصلی Quake، از نظر مالتی‌پلیر، سری Unreal بود. البته هر دوی اینا توی آخرین نسخه‌ای که دادن، نتونستن رضایت حرفه‌ای‌های نسخه‌های قبلی رو جلب کنن. بازم می‌گم، اصلاً درباره سینگل‌پلیر صحبت نمی‌کنم.

البته شاید شما دارین درباره Single Player ِ این بازیها صحبت می‌کنین. راستش شخصاً وقتی از Quake حرف می‌زنم، فقط منظورم Multiplayerــش هست، که ربطی به Doom نداره (که قدرتش بیشتر توی Single Player هست).

رقیب اصلی Quake، از نظر مالتی‌پلیر، سری Unreal بود. البته هر دوی اینا توی آخرین نسخه‌ای که دادن، نتونستن رضایت حرفه‌ای‌های نسخه‌های قبلی رو جلب کنن. بازم می‌گم، اصلاً درباره سینگل‌پلیر صحبت نمی‌کنم.
البته شاید شما دارین درباره Single Player ِ این بازیها صحبت می‌کنین.
دقیقا همینطوره،من با دوستام یکدستمون طرفدار سرسخت Quake و دسته مقابل طرفدار سرسخت Doom هستیم که گاهی اوقات راجع به برتر بودن یکی از این دو عنوان با هم کلکل میکنیم:biggrin1:

اولین باره که این مطلب رو می‌شنوم :biggrin1:
این مسئله در فرومهای فارسی زبان چندان صادق نیست ولی اگر عبارات Doom vs Quake یا Quake vs Doom را در گوگل سرچ کنید به تاپیکهای خارجی زیادی برمیخورید که راجع به این مسئله صحبت کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or