Quake پانزده ساله شد !

Hamid Reza

کاربر سایت
quake-flash.jpg

پانزده سال پیش در تاریخ 22 ژوئن سال 1996 کمپانی خوشنام id Software ، اولین عنوان از سری Quake را بر روی PC منتشر کرد. در این 15 سال ، سه Sequel از این این سری و چند Spin-OFF برای آن منتشر شده است ؛ مانند : Enemy Territory: Quake Wars

افرادی همچون John Carmack ، John Romero ، American McGee و Michael Abrash بر روی این عناوین کار کرده اند.

امیدواریم این سری ادامه پیدا کنه ! تولدش مبارک ...

جدا american mcgee هم رو سری کار کرده؟پس فکر کنم عملا یکی از محبوب ترین سازنده هام باشه.چون رو دو تا بازیی که دوسشون دارم(quake و alice)کار کرده.

تولدش مباااااااااااااااااااارک.:d
واقعا با همه ی سری هاش حال کردم. اگه بخوام بگم که تو دنیای گیم فن کدوم بازی هستم بی شک فقط و فقط QUAKE خواهد بود.
فقط دوست دارم ID یه نسخه دیگه ازش بسازه بعد از اون دیگه کلا بازی کردن رو میزارم کنار فقط به امید نسخه ی بعدیش هستم:).

من از همه بیشتر با Quake 1 حال کردم واقعا اون زمان بازی بینظیری بود با گرافیک فوق العاده و جو ترسناک... (زلزله بود لامصب)
Quake های بعدی هم خوب بودند ولی به اولی نمیرسیدند

من از همه بیشتر با Quake 1 حال کردم واقعا اون زمان بازی بینظیری بود با گرافیک فوق العاده و جو ترسناک... (زلزله بود لامصب)
Quake های بعدی هم خوب بودند ولی به اولی نمیرسیدند
موافقم هیچ بازی ای منو به اون شدت تکون نداد. واقعا لقب زلزله که گفتی دقیقا واسش صدق میکنه و معنای واقعیه کلمه ی بازی رو تو شماره ی 1 میشد حس کرد.

تولدش مباااااااااااااااااااارک.:d
واقعا با همه ی سری هاش حال کردم. اگه بخوام بگم که تو دنیای گیم فن کدوم بازی هستم بی شک فقط و فقط QUAKE خواهد بود.
فقط دوست دارم ID یه نسخه دیگه ازش بسازه بعد از اون دیگه کلا بازی کردن رو میزارم کنار فقط به امید نسخه ی بعدیش هستم:).
من هم همین عقیده رو دارم ولی شمایی که طرفدار Quake هستی چرا برای آواتارت عکس بازی رقیب رو گذاشتی؟خیانت به Quake قابل بخشش نیست!
35at179.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or