Pure

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی بسیار جذاب و باحاله
گرافیکش هم در سطح عالیه
فقط یه کم مشکل موسیقی داره (اونم زیاد مشکلی نیست)
هر کی از ATVسواری خوشش میاد دیر بجنبه از دست داده

به نظر من در اون حدي كه ازش تعريف ميكنين نيست!
1-گرافيك در حد قابل قبوله!
2-موسيقي بازي در حد افتضاح!(خيلي افتضاح)
3-بعد از يك مدت خسته كننده ميشه!
4-مولتي پليرش زياد جالب نيست!(چيز جديدي نداره.افلاينش قشنگتره)
5-اچيومنت هم خوب ميده.
اين نظر منه!:biggrin1:

به نظر من در اون حدي كه ازش تعريف ميكنين نيست!
بدم نیست ولی آره باهاتون موافقم
-گرافيك در حد قابل قبوله!
نه دیگه کم لطفی میکنید ! از قابل قبول خیلی بهتره .
بعد از يك مدت خسته كننده ميشه!
آخ گفتی :( مپ هاش خیلی تکراریه مخصوصا اینکه از STAGE6 به بعد تصاعدی سخت میشه
مولتي پليرش زياد جالب نيست!(چيز جديدي نداره.افلاينش قشنگتره)
وای چقدر دوست دارم مولتیشو بازی کنم:blushing:
اچيومنت هم خوب ميده.
آره بابا بره یه STAGE باز کردن اچیومنت میده :love:
:biggrin1:
:biggrin1:

من رکورد اين بازيرو زدم...تو کليه مپ ها مقام اولو کسب کردم...کسی نبود؟ :D اگر تو مپ اخر هم کل مسابقاترو اول بشيد يه کارکتر براتون باز ميکنه

من رکورد اين بازيرو زدم...تو کليه مپ ها مقام اولو کسب کردم...کسی نبود؟ :D اگر تو مپ اخر هم کل مسابقاترو اول بشيد يه کارکتر براتون باز ميکنه
چند تا اچیومنت بهت داد، از Stage 6 به بعد الکی سخت میشه. نمیدونم چرا اینقدر سرعتشون زیاد میشه!.

سلام
من تو stage5 بازی موندم همه ی مسابقات معمولی رو تا اینجا اول شدم اما اون مسابقه آبی ها(free style)رو یا 16 میشم یا:دی15 اگه میشه راهنمایی کنید

تو این مسابقات آبی ها free style ها اگه اشتباه نکنم چند تا نکته را دقت کنین
1- اصلا زمین نخورین ( بنزینتون زود تموم میشه)
2- x را برای توربو نزنین ( هر چی درجه نمایشتون بالاتر باشه امتیازات بالاتری میده یعنی اگه به فرض نماش با A را 100 تا بده با Y را 700 تا میده )
3-تو هوا سعی کنید پشت سر هم کمبو بزنید ( عمرا بیشتر از 3 تا بشه )
اینجوری امتیازات بالایی میده

چند تا اچیومنت بهت داد، از Stage 6 به بعد الکی سخت میشه. نمیدونم چرا اینقدر سرعتشون زیاد میشه!.
دقيق خاطرم نيست ولی مپ اخر بيشتر از مپ های ديگه اچيومنت داد..فکر کنم 20 تا داد...
مپ های ديگم اگه تو کله مسابقاتش اول بشی 10 تا اچيومنت ميده..
چيزی که که مطمناً خيليها بهش به طور کامل دقت نميکنيد اسمبل قطعات هست..هر مسابقه ويژگی خواسه خودشو داره...
تو free style ها قطعات رو جوری اسمبل کنيد که trick بالا باشه...تو مسابقات race که جادهای طولانی داره بايد ديد جاده چه شکلو شمايلی داره . اگه زيادی دست انداز و جا واسه پرش داره trick بالا انتخاب کنيد از handling بالا هم قافل نشيد که تو بعضی از جادها فقط و فقط به لطف handling بالا ميتونيد اول بشيد..
برای اول شدن تو مپ های اخر اون قدر بايد به تسلط کافی برسيد که حتی يک بار هم تو طول مسير چپه نشيد..هرچند من خيلی اقات يکبار هم چپه نميشدم ولی مقامی بهتر از 2 ، 3 پيدا نميکردم.

1-گرافيك در حد قابل قبوله!
پس قابل قبوله؟؟؟؟ من هنوز موندم بعضی ها گرافيکرو تو چی ميبينن !!!
بهتره بدونی gamespot تو نقد اين بازی جايزه بهترين گرافيک رو بهش داد که انصافاً هم حقش بود.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میتونه در نسخه PC بازی در مورده چگونگیه انجام تریک ها یه توضیحی بده.چون من نمی دونم چهطور اسپشال تریک بزنم یا چه جوری در حین انجام تریک همون تریک رو با یه حرکته دیگه کامل کنم مثله زمانی که پاهارو به بغل ATV میبرید چهطوری بعد پاها رو باز کنید .آموزشه فوق العاده مزخرفی داره.هیچی توضیح نمی ده

س قابل قبوله؟؟؟؟ من هنوز موندم بعضی ها گرافيکرو تو چی ميبينن !!!
بهتره بدونی gamespot تو نقد اين بازی جايزه بهترين گرافيک رو بهش داد که انصافاً هم حقش بود.
خوب واسه چي عصبي ميشي!:smile:
من كاري به گيم اسقات ندارم من با بازيهاي ديگه مقايسه ميكنمش.:biggrin1:

دوستان کسی میتونه در نسخه PC بازی در مورده چگونگیه انجام تریک ها یه توضیحی بده.چون من نمی دونم چهطور اسپشال تریک بزنم یا چه جوری در حین انجام تریک همون تریک رو با یه حرکته دیگه کامل کنم مثله زمانی که پاهارو به بغل ATV میبرید چهطوری بعد پاها رو باز کنید .آموزشه فوق العاده مزخرفی داره.هیچی توضیح نمی ده

سلام.
من یه دفه این بازیو روی pc بازی کردم اصلآ حال نمیده انجام حرکات نمایشی توش سخته .

صد رحمت به کنسول خودمون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or