Pure

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از چند ماه بالاخره يه بازی قشنگ امد که تونست سرگرممون کنه.
اين بازيرو امروز من گرفتم و ميتونم بگم تو همچيز محشره...چه گيم پلی چه گرافيک و....
حتماً حتماً پيشنهاد ميشه بازيش کنيد

بازیه زیبایه مخصوصا اوایلش ولی بعد از یه مدت خسته کننده میشه علتشم وجود سه نوع مسابقست که باید تو یک سری زمین های مخصوص که میشه گفت کم تعداد هم هستن انجامشون بدی
در کل با این که بتد از یه مدت خسته کننده میشه ارزش بازی کردنو داره !!

منظورش قطعا 4500 متر بوده !!:biggrin1:
چون واقعا بزرگ ترین ظعفش همین کمبود تعدد ترکاشه
چيزی که هست اينه که من هر بازی racing که بياد و ارزش بازی کردن داشته باشرو ميگيرم..تنوع جادها تو pure خيلی خوبه و واسه يه سبک racing عاليه..من هميشه يه بازی تو اين سبکو بيشتر به خاطر تنوع محيطهاش ميگيرم..اگر ببينم همش قراره بازی تو 2 3 تا محيط انجام بشه ، حتی اگه بهترين گيم پلی و گرافيکم داشته باشه بازم برام کسل کنندست..ولی pure اصلاً تنوع جادهاش کم نيست..
من الان مراحل اخر اين بازی هستم..يعنی 1 map ديگه مونده باز کنم و تا الان تنوع محيطها خوب بوده

البته چيزيم که هست اينه که شما به شکله عکس ها موقع انتخاب جاده دقت نکن...من اولش فک ميکردم 2 تا شکلی که مثل همه جادهاشم عينه همه ولی بعداً فهميدم تو بعضی از مپ ها کاملاً متفاوته.
البته اين مشکلی که شما ميگی به نظر من ايراد اکثر بازيهای racing هست..من هميشه اينجور سبک بازيهارو به عشق باز کردن محيط های جديد بازی ميکنم.

یک چندتا اسکرین شات می گذاشتید بد نبود.ولی از تعریف هایی که ازش می شه به نظر خوب می یاد.

pure-screenshot-08.jpg

944936_20080214_screen002.jpg

pure1_large.jpg

739.jpg

راضی شدی;)

یه Gameplay از بازی دیدم محیطهای بازی خیلی زیبا و جذاب بدون به نظر میرسه بازی هیجان بالائی داشته باشه!
یه سوال چند ساعت گیم پلی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or