Pure Football , XBOX 360 version

منم بازی رو گزفتم.
بازی داور نداره........نمیه ی دوم نداره.........تعداد بازیکن ها 5تا هست................استادیوم نداره...............مربی هم نداره...........گرافیکش هم از Fifa پایین تره. گیم پلی هم نسبت به Fifa Street افتضاحه. کلا هیچی نداره:biggrin1: ولی مهیجه:cool:

منم بازی رو گزفتم.
بازی داور نداره........نمیه ی دوم نداره.........تعداد بازیکن ها 5تا هست................استادیوم نداره...............مربی هم نداره...........گرافیکش هم از Fifa پایین تره. گیم پلی هم نسبت به Fifa Street افتضاحه. کلا هیچی نداره:biggrin1: ولی مهیجه:cool:

اين قسمت آخره حرفت خيلي جالب بود - بالاخره بگيريم يا نگيريم ؟!

اين بازيكناي اسطوره اي قديمي كيا هستن ؟ خوب كار شده روشون ؟

يا همين جوري يرخي ساخته شدن ؟ گيم پلي چه طوريه ؟

اين قسمت آخره حرفت خيلي جالب بود - بالاخره بگيريم يا نگيريم ؟!

اين بازيكناي اسطوره اي قديمي كيا هستن ؟ خوب كار شده روشون ؟

يا همين جوري يرخي ساخته شدن ؟ گيم پلي چه طوريه ؟
اگه با مشکلاتی که بالا گفتم مشکل نداری بگیر . بازیکنا من فعلا زیدان و ورون رو دیدم(خیلی کم بازی کردم)روشون خوب کار شده.
گیم پلی معمولیه

خب یوبیسافت که از اول نمیخواست یه بازی شاخ بسازه که pes و fifa رو از دور بنداره کنار از همون اول هم معلوم بود که یه چیزی تو همون مایه های fifa street هست و نباید زیاد جدیش گرفت.:cheesygri

من دیروز موفق شدم این بازی را انجام بدم .
باید گفت نسبت به فیفا استریت و بازی های فوتبالی دیگه خیلی فاصله داره اما خوب همین که داور تو بازی نیست و میشه هر کاری کرد حال میده .
قسمت CAMPAIGN بازی جالبه . یه بازیکن میسازید بعد یک تیم میسازید و وارد مسابقات میشید و رتبه تیم خود را بالا مبرید . من الان تو دنیا 15 هستم

منم بازی رو گزفتم.
خوب بازی که شبیه سازی نیست,از اول هم معلوم بود این جور چیزا را نداره...

به نظرم اگه بازی شماره های بعدی داشته باشه میتونه بهتر هم بشه. شاید هم بعدا کم کم تبدیل به شبیه ساز بشه. یا حداقل شبیه فیفا استریت 2 بشه (البته کمی بهتر.)

دوستانی که به صفحه اصلی سایت سر نمیزنند و در خرید این بازی نیز شک دارند و می خواهند اطلاعاتی را از بازی کسب کنند، می توانند به نقد سایت بازیسنتر سری بزنند و آن را مطالعه کنند. برای هدایت شدن به صفحه نقد از این لینک استفاده کنید.

منم گرفتم!دوستان نگاه به نمراتش نکنید!به نظر من که سرگرم کننده است!بدک نیست...من که پشیمون نیستم گرفتمش

بيخيال ! امتياز جهاني 50 - امتياز بازي سنتر 25 ... ديگه چي ميخواي حتما باد امتياز بشه 10

تا قيد يه بازي رو آدم بزنه ؟!!

واقعا گل بگيرن دره اين يوبي سافت رو با اين عنوان هاي طلاييش - اين از اين بازي - اون از پرنس - خدا ميدونه چه بلايي سره شماره بعدي اسسين ميخواد بياره !...

به نظرم يوبي كم كم داره به روزاي خداحافظيش با دنياي گيم نزديك ميشه با اين بازي هاي قشنگش :sick: ...

این بازی هم دقیقا مشکل بازی NBA Ballers : Chosen One رو پیدا کرده و بین مرز خیال و واقعیت معلق هست . نه میشه بازی رو تخیلی و خیابونی دونست و نه میشه بازی روشبیه سازی و واقع دونست .
البته در این شکی نست که قصد یوبی سافت ، ساخت بازیی فنتزی و خارج از واقعیت بوده . چون اگه شبیه سازی باشه دیگه فرقی با FIFA و PES نداره
.
اگه لباس های تیمها یک شکل نبودند و زمین های بازی اینقدر شیک و مرتب نبودند ، حس یک فوتبال آمیخته با تخیل بهتر القا میشد که متاسفانه یوبی سافت از این مورد غافل شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or