ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jun 23, 2010 #16 نوشته شده توسط GAMERSINA: دوستان من دانشگاه اهوازم.(مرگ بر امتحان:sniper تو بازار پيداش نكردم. از كجا دان كنم ؟؟؟ لطفا يه لينك بدبن!!!(لينكه اگه يه تيكه باشه ممنون مي شم و اگر نبود عيبي نداره)؟؟؟؟ بیشتر... واقعا تو اهواز پيداش نكردي:-o
نوشته شده توسط GAMERSINA: دوستان من دانشگاه اهوازم.(مرگ بر امتحان:sniper تو بازار پيداش نكردم. از كجا دان كنم ؟؟؟ لطفا يه لينك بدبن!!!(لينكه اگه يه تيكه باشه ممنون مي شم و اگر نبود عيبي نداره)؟؟؟؟ بیشتر... واقعا تو اهواز پيداش نكردي:-o
G GAMERSINA کاربر سایت Jun 23, 2010 #17 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: واقعا تو اهواز پيداش نكردي:-o بیشتر... نه پيداش نكردم!!! خوب بلد نيستم اهواز رو!! حالا لينكي هست واسه دان كردن؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: واقعا تو اهواز پيداش نكردي:-o بیشتر... نه پيداش نكردم!!! خوب بلد نيستم اهواز رو!! حالا لينكي هست واسه دان كردن؟؟؟؟؟
G GAMERSINA کاربر سایت Jun 23, 2010 #18 راستي فك كنم شما واسه xbox مي گي كه اومده . من واسه pc مي خوام ها. تا اونجا كه مي دونم نيومده؟؟؟؟؟
G GAMERSINA کاربر سایت Jun 24, 2010 #20 نوشته شده توسط gagol2009: احتمالا برای کنسول ها اومده() بیشتر... اصلاً بازی برای pc میاد؟؟؟؟(قراره بیاد؟؟؟)
نوشته شده توسط gagol2009: احتمالا برای کنسول ها اومده() بیشتر... اصلاً بازی برای pc میاد؟؟؟؟(قراره بیاد؟؟؟)