Pure Football Preview

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

versus

کاربر سایت
درود بر همه

Pure Football
ناشر:Ubisoft
سازنده: Ubisoft
پلتفرم:PC , Xbox 360 , PS3
سبک:Sport
رده بندی سنی : veryone
تاریخ عرضه: 4 مه 2010 میلادی

Ubisoft یک بازی جدید معرفی کرد که ممکنه رقیب PES بشه البته سبک این دو بازی با هم متفاوت هست ولی به هر حال شور و شوق های جدای خودش رو داره. اسم بازی Pure Footballهست که به زبان ما معنی فوتبال خالص رو میده و به این دلیل این نام رو روی بازی گذاشته اند که بازی یک چیز جدا از بقیه فوتبال ها هست و یه سبک خاصی رو برای خودش الگو کرده است ولی به نظر چیز جالبی میاد. حالا میخوام این بازی رو به زبان خودمون معرفی کنم .

خوب میریم سراغ اطلاعاتی که از بازی منتشر شده . من اون جوری که تونستم سعیم رو کردم که بتونم بهترین و رایج ترین مطالب رو بزارم که قابل فهم باشه .

Game Info

در PF شما حالت دوربین های مختلفی دارید و تماشای بازی رو از حالت ایستاده ول میکنید و به تورنومت های واقعی که فوتبال رو برای شما زنده میکنه میبینید. واقعا چه کیفی میده ؟ بدون محدودیت و دستکاری تصاویر...

PF یک بازی است که تمام خاطرات کسانی که به فوتبال علاقه دارند را زنده میکنند و تمامحرکاتی که شما در بازی انجام میدید رو انگار که خودتون دارید بازی میکنید. شما میتونید هر جا میخواهید سرک بکشید و حتی میتونید با داور وارد دعوا بشید و حتی میتونید مداوای مصدومین رو هم تماشا کنید . دیگه از این بهتر چی میخواهین . این بازی یک سیمولیشن در معنی واقعی هست که صداگذاری ها با قدرت انجام شده است .در PF حرکات نمایشی فروان است با این که این بازی یکی بازی Arcade است ولی حرکاتی که حتی شما توی فوتبال واقعی هم نمیبینید اون جا میتونید انجام بدید و شاهد یک فوتبال هیجان انگیز باشید.

r_Pure_Football_Team_Italy.jpg

در بازی بازیکن های محدودی وجود دارد این بازی دارای 230 بازیکن هست و 17 تا تیم ملی و 17 تا بازیکن ویژه که به سختی میتونید از اون ها استفاده کنید. گیمر ها در این بازی شانس این را خواهند داشت که یک تیم انتخاب کنند تا با آن تورنمنت نهایی رو که توی اون برجسته ترین بازیکنان جهان حضور دارند بازی و فتح کنند.

این بازی مد ها محدودی دارد که شما میتونید با CPU بازی کنید و یا در مقابل هم بازی کنید و یا این که به صورت مولتی پلیر چند نفر با هم شروع به بازی کنند.

ویژگی های مثبت

شما میتونید دوربین رو تغییر بدید و بازی رو از سانتیمتر ها لمس کنید و تو رو ببنید.
جزو بهترین صداگذاری ها هست که شما انگار دارید صدای یکی بازیکن رو میشنوید.
شما امکان این رو دارید که به صورت مولتی پلیر بازی رو تا حد چهار نفر بازی کنید و با هم جشن بگیرید.
یک ویژگی عالی این بازی داره شما میتونید بازی کن ها رو ساخته و اون ها رو پرورش بدید و در Live یا شبکه های دیگه اون ها رو اپلود کنید و یا بازی کن های اپلود شده توسط دیگران ، رو دانلود کنید.

تصاویر

• Like
Reactions: The Joker
اولا Review ! نه Preview ! Preview به معنی پیشنمایش هست و اینی که شما گذاشتید نقد هست !
دوما من فکر نکنم بازی اینطوری که شما ازش تعریف میکنید باشه ! یعنی از نمرات معلومه !
سوما راستش رو بگو :دی ! اینو از کجا کش رفتی :دی ؟

عجیبه!!!
تو بازار ایران هم اومده؟؟؟؟
آخه من روزی 50 بار می رم کلوپ کی اومد ما نفهمیدیم!!!
حالا بازی چجوریه؟؟؟
تورو خدا کسی که گرفته یه توضیح مختصر بده راجبش من که خیلی خوشم اومده ازش!!!

عجیبه!!!
تو بازار ایران هم اومده؟؟؟؟
آخه من روزی 50 بار می رم کلوپ کی اومد ما نفهمیدیم!!!
حالا بازی چجوریه؟؟؟
تورو خدا کسی که گرفته یه توضیح مختصر بده راجبش من که خیلی خوشم اومده ازش!!!
دوستان من هنوز خمارم!!!:((
كسي نمي خواد ما رو از اين وضع در بياره؟؟؟؟(فوري)

دوستان من دانشگاه اهوازم.(مرگ بر امتحان:sniper:)
تو بازار پيداش نكردم.:((
از كجا دان كنم ؟؟؟
لطفا يه لينك بدبن!!!(لينكه اگه يه تيكه باشه ممنون مي شم و اگر نبود عيبي نداره)؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or