Puppeteer

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا مگه بازی Co Op داره؟ :d من اولین باره میشنوم! :d

منم ندیدم کسی رسما تایید یا تکذیب کنه وجود COOP رو اما یسری ویدیو و متن تو یوتیوب و نت هست که درباره کواپ هست حالا من چون قیلترشکن ندارم نمیتونم ببینم کواپش انلاینه یا نه:d

منم ندیدم کسی رسما تایید یا تکذیب کنه وجود COOP رو اما یسری ویدیو و متن تو یوتیوب و نت هست که درباره کواپ هست حالا من چون قیلترشکن ندارم نمیتونم ببینم کواپش انلاینه یا نه:d
من تا اونجایی که در جریان تریلرهای بازی هستم، خبری از Co Op نبوده :d
البته همشون رو ندیدم،ولی اونایی که ندیدم معرفی باس ها و کله ها بودن! :d ویدیویی هم یادم نمیاد توی تیترش خبری از Co Op و اینا بوده باشه! :d (نقد IGN و GS هم نکات مثبت و منفیش اشاره ای نکرده بودن،خود متن هم که نمیخونم :d )
کلا فکر نمیکنم Co Op داشته باشه! :d رفتید توی بازی یکهو ناامید نشید! :d :-"

من تا اونجایی که در جریان تریلرهای بازی هستم، خبری از Co Op نبوده :d
البته همشون رو ندیدم،ولی اونایی که ندیدم معرفی باس ها و کله ها بودن! :d ویدیویی هم یادم نمیاد توی تیترش خبری از Co Op و اینا بوده باشه! :d (نقد IGN و GS هم نکات مثبت و منفیش اشاره ای نکرده بودن،خود متن هم که نمیخونم :d )
کلا فکر نمیکنم Co Op داشته باشه! :d رفتید توی بازی یکهو ناامید نشید! :d :-"
من که کلا تنها و بی کس هستم کواپ شونصد نفره هم داشته باشه برام فرقی نداره:d

خب خب بازی لیک شده جونم !!!!!
تا چند ساعت دیگه لینک دانلود بازی میاد !! :bighug:
بریم بزنیم تو رگ =))

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

حجم بازی 9.50 !! http://forum.bazicenter.com/thread81887/
سطح جزییاتش بینظیره !! :bighug:

Puppeteer-3.jpg

آخرین ویرایش:
9.5گیگ!!:| فردا حدودای 5صبح تو استور آمریکا ریلیز میشه و میخوام سحرخیز بشم و همون اول بذارم رو دانلود تا غروب تموم بشه:d

مرتضی من با توجه به حجم 5 و خرده ای دمو ، خودمو واس 20 گیگ اینا آماده کرده بودم تازه !! /:) :d

نه من فکر میکردم خودش هم حجم دموشه! گفتم بازم شاهکارای استوره این حجم دمو:| تازه چه خبره 20گیگ!! پلتفرمره دیگه چیزی نداره که اینقدر حجیم بشه!

نه من فکر میکردم خودش هم حجم دموشه! گفتم بازم شاهکارای استوره این حجم دمو:| تازه چه خبره 20گیگ!! پلتفرمره دیگه چیزی نداره که اینقدر حجیم بشه!

والا پیشنهاد میکنم به LBP رجوع کنی !! :d
حالا درسته دنیای اون عظیم بود اما باز ....
در هر صورت زدیم که دانلود شه و فعلا 600 تا گرفته !! :d

والا LBP2 تا جایی که یادمه 7-8گیگ بود تو استور! تازه به قول خودت عظمتو دریاب:d

یه جا خوندم حجم بازی به برنامه نویس ها مربوط میشه حالا نمیدونم در مورد این صدق میکنه یا نه . اصولا به حجم توجه نکنیم الان این lost planet 3 حدود 16 گیگه !
ببینید بازی چی داره که یکی از فروشگاه های اینترنتی معتبر (که لاف هم نمیزنه)‌ نوشته پیشنهاد :این بازی رو از دست ندید!!
ولی کلا میترسم این سری مثل lbp عامه پسند نباشه ...lbpیک عده خیلی دوستش دارن اما یک عده نه و عام نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or