PSW: کاهش قیمت PS3 در TGS

Sweet Jesus

کاربر سایت
مجله PSW که مدت زیادیست به پوشش خبری برند سونی پرداخته است، خبر از کاهش قیمت PS3 در نمایشگاه TGS امسال داده است.
این در گزارش در حالی به چاپ رسیده است که Bobby Kotick از طرف Activision سونی را تهدید به کاهش حمایت در صورت عدم کاهش قیمت کرده بود.
نمایشگاه TGS امسال 24 تا 27 سپتامبر در Makuhari Messe برگزار خواهد شد.

220px-Pswwwe.jpg

مگه بازی‌هاش گرونه که ارزون بشه ؟
مثلا Call of Duty World at War رو هردو سیستم 64 ذلار قیمت خورده اینجا
حالا نمی‌دونم چون یه عده عادت کردن بازی دزدی و کپی بخرن 4 تومن؛ زورشون میاد بازی اصل بخرن سونی گرون فروش شده ؟
دوست گرامی اول منبعی رو که میدین خودتون یه نگاهی بهش بندازین تو همون منعی که دادی MW2 رو برای Xbox360 زده 59.90$ ولی برای PS3 زده 64.90$ حالا رو چه حسابی نمی دونم چون این بازی هنوز Release نشده و حتی خوده Act هم هیچ چیزی در مورد قیمت نزده.

«دوست گرامی» اصلا منبعی که دادم رو بررسی کردی ؟

24wdnas.png

fayo1i.png

بچه مایه دار بچه پولدار میلیونر بیل گیتس شاید واس شما 64 تومن گرون نباشه اما واسه 99/99% درصد از بچه های این سایت از جمله خود من گرونه خیلی هم گرونه هیچ ربطی هم به اینکه بازی کپی میخریم و اینا هم نداره .
گرون برای من و شماست؛ و بازار ایران اصلا در سطح جهانی محاسبه هم نمیشه. در بازار جهانی قیمت‌ها یکیه و تو ایران بدلیل این‌که بازی دزدی خریدن یک ارزش و هنجار محسوب میشه برای همه دیگه طبیعی شده. ربطش دقیقا به بازی کپی همینه که اگر 360 کپی‌خور نمی‌شد؛ الان از نظر ماها اونم گرون بود :دی ما نباید بیایم تو این‌جور تحلیل‌ها فقط به نوک دماغ خودمون نگاه کنیم، مسافتی که حتی تو دنیا به حسابم نمیاد

آخرین ویرایش:
دوست گرامی در کل بازی های Acti تو تمام ریجن ها یه قیمت هستن این سایت چرا قیمت مختلفی زده من نمی دونم من تو پست قبلی هم منظورم این بود اونوق این چه منبعیه که بازی رو قبل از Release قیمت میزنه.:confused:

وقتی داره بازی همه ‌جا پیش فروش میشه؛ انتظار داری بیان روز ریلیز بازی قیمت براش مشخص کنن؟
الان مساله تفاوت ریجن و اشکالات Play Asia نیست، مساله اینه که دوستان میگن بازی‌ها گرونه در حالیکه قیمتها یکیه

حالا نمی‌دونم چون یه عده عادت کردن بازی دزدی و کپی بخرن 4 تومن؛ زورشون میاد بازی اصل بخرن سونی گرون فروش شده ؟
عزیز جون واسه من که شیراز زندگی میکنم خیلی فرق داره چونکه منه فلک زده
(resident evil 5 (ps3 رو 90 تومن خریدم اونم تو منبعش که چهارراه مشیر باشه
حالا شما ببین تو شیراز چه بنداز بندازیه
والا کاشکی تو شهر ما هم قیمت های بازیها مثل شهری که شما زندگی میکنید بود.:(:(:(

آخرین ویرایش:
ببخشید میدونم این صحبت ربط خاصی نداره ولی میخوام بگم که چرا این بازیها برای ایرانیها گرونه.
وقتی که یک امریکایی با شغل ساده میاد 1000 دلار حقوق میگیره مطمئنا براش 60 دلار پولی نیست (در حقیقت یه جورایی همون 4 تومن ماست)و هر بازی رو که دوست داره میخره.به اون کسانی که توی این کشور بازی میکنن ولی کپی بازی میکنن باید گفت دزد.
ولی برای یک ایرانی که مثلا ماهی 300-400 تومن حقوق میگیره مطمئنا 60-70 تومن خیلی زیاده پس باید قبول کرد توی ایران جدا از اینکه همه حیفشون میاد این پولو بدن بازی بخرن کسی توان مالیشو نداره.که همه اینها هم بر میگرده به بی ارزش پول و اقتصاد و...!

حرف رامین تایید میشه !!!
امیر هرکس نسبت به درامدش میفهمه چی گرونه یا نه ! ربطی هم به کپی خریدن بازیهای 360 نداره ! منی که 200 تومن حقوق میگیرم خو معلومه 80 تومن پول دادن برا یه بازی PS3 نابودم میکنه ! ولی تو امریکا که یه بیکار ماهی 1500 دلار حقوق بیکاری میگیره تو یه ماه میره 3 تا Ps3 میخره ، بازیهاش پیشکش !!!

قیمت بازی که مشکل توی کشور ما هستش و ربطی به قیمت جهانی نداره البته خوب میشد که تمامی شرکت ها نسبت به هر منطقه ای با توجه به سطح درامد قیمت گذاری میکردند اون موقع کمتر کسی میرفت دنبال کپی !

فقط سونی الان باید قیمت دستگاهش رو یکم کاهش بده

دوستان هم اینقدر از اصطلاح زیبا دزد استفاده نکنند ! چون در اخر به خودشون بر میگرده ! نکه تمام نرم افزار های pc یا بازی های ps2 یا psp و یا هر کنسول دیگشون orig هستش !

حرف رامین تایید میشه !!!
امیر هرکس نسبت به درامدش میفهمه چی گرونه یا نه ! ربطی هم به کپی خریدن بازیهای 360 نداره ! منی که 200 تومن حقوق میگیرم خو معلومه 80 تومن پول دادن برا یه بازی PS3 نابودم میکنه ! ولی تو امریکا که یه بیکار ماهی 1500 دلار حقوق بیکاری میگیره تو یه ماه میره 3 تا Ps3 میخره ، بازیهاش پیشکش !!!
بعد اونوقت نیما باید خوردو خوراکشو چه کنه؟ هوا بخوره کف بده بیرون ؟ :دی
این بحث ها بی فایدس ! بی خیال بشید! ادامه بدید تاپیک مطمئنن قفل میشه!

من که دنبال دلیل نیستم. می‌گم وقتی داریم تحلیل جهانی رو دربارش بحث می‌کنیم؛ نباید منطقه‌ای فکر کنیم دیگه. بنابراین نباید گفت بازی PS3 گرونه؛ چون در دنیا قیمت‌ها یکیه.
و البته فراموش نکنین ما به دنیا نیومدیم؛ به ایران اومدیم

چقدر تحلیل های جالب . زورتون نکردند که بازی کنید کردند؟

منم PS3 دارم و شرایط مالی درهم ، بگم چند تا بازی با این دستگاه کردم؟ آبروریزی میشه بی خیال.هیچ جا هم گله نکردم که بازی ها گرونه ، چون یک انسان دیگه هم همین قیمت می خره.حالا سونی نمیدونه من (ما) بدبختم و فلک زده ، تقصیرش نیست. ریشه خرابه.

من که دنبال دلیل نیستم. می‌گم وقتی داریم تحلیل جهانی رو دربارش بحث می‌کنیم؛ نباید منطقه‌ای فکر کنیم دیگه. بنابراین نباید گفت بازی PS3 گرونه؛ چون در دنیا قیمت‌ها یکیه.
و البته فراموش نکنین ما به دنیا نیومدیم؛ به ایران اومدیم

من کی گفتم اصلا ما کی تحلیل محلیل جهانی کردیم چرا دانس در میاری من گفتم بچه های بازی سنتر میگی نوک دماغتو میبینی این دوستان هم فرمودن ایرون.....

یه بنده ی ساده اندیش سرش پایینه و جولو پاشو میبینه اگه چاه (پر سیخ ) جولوش باشه رو میبنه و حداقل توش نمیوفته

یه بنده دیگه بلند پرواز که سرش هواس و ستاره ها رو میشماره نمیبینه و حداقلش سیخه میره اونجاش از دهنش میزنه بیرون و به قولی فیتالیتی میشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or