PSP SLIM

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز

فروشگاه کنج تو پایتخت که گرون فروشیش تو ایران از همه بیشتره نو اسلیم رو داره میده 200 تومن + یک کیف که قیمتش 11 هزاز تومن و چند تا بازی

شما دارین میگین 200 تومن با رم و کیف و UMD اینا

بعید میدونم کسی بخره حالا خود دانید

دوستان الان من پول لازم دارم نن GOD OF WAR رو نمیخوام
;)
هرکی بخواد بفروشه باید چه دلیلب داشته باشه؟؟؟
دلیل که به خودت مربوط می شه ولی این قضیه که می گی 20 روزه خریدی و حالا می خوای بفروشی عجیبه که اصلا چرا خریدی که بفروشی به هر حال ............ ولی در مورد فروش باید قیمتت رو بیاری پایین داری گرون می دی ...........;)

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
بابا چرا آخه میزنید رو سر مال میگم آکبده
دلیل باید باشه بابا من پول لازم دارم
کل شو دستگاه و یو ام دی و رم و کیف رو چند میخرین
تضمین هم میدم کاملا نو بدون پیکسل سوخته
آخه مگه باهاش بازی کردم

بابا چرا آخه میزنید رو سر مال میگم آکبده
دلیل باید باشه بابا من پول لازم دارم
کل شو دستگاه و یو ام دی و رم و کیف رو چند میخرین
تضمین هم میدم کاملا نو بدون پیکسل سوخته
آخه مگه باهاش بازی کردم
اصلا مسئله تو سر زدن مال و این حرف ها نیست ...........;) من دارم می گم چون شما گرون خریدی دلیل بر این نمی شه که گرونم بفروشی .......;) شما دستگاهتو خیلی از شادی گرون خریدی الان همه جا پی اس پی اسلیم نو 200 یا 210 تومن هست می تونی زنگ بزنی و بپرسی ;) به هر حال تصمیم با خودتون هست ...............

موفق باشی

اصلا مسئله تو سر زدن مال و این حرف ها نیست ...........;) من دارم می گم چون شما گرون خریدی دلیل بر این نمی شه که گرونم بفروشی .......;) شما دستگاهتو خیلی از شادی گرون خریدی الان همه جا پی اس پی اسلیم نو 200 یا 210 تومن هست می تونی زنگ بزنی و بپرسی ;) به هر حال تصمیم با خودتون هست ...............

موفق باشی
عزیزم شما هم گیر دادی ها. حالا درسته که این بابا PSP شو گرون میده ولی شما هم انگار یه سه چهار ماهی از تاریخ جا موندی:biggrin1:
من از تموم فروشگاههای تهران قیمت گرفتم. کمتر از 240 هیچ کجا پیدا نمیشه تازه اون هم مدل PIANO BLACK که بدون هیچ وسایل جانبی هستش. قیمت 200 تومن که شما میگی مال 2 ماه پیشه.

خوب دوستان من دیگه بدون وسایلش نمیفوشم
چون بدون PSP کسیم اونارو نمیخواد خودمم پول لازم
اگه هم به دردتون نمیخوره دیگه ادامه ندم نه شمارو اذیت کنم نه خودم
من به همه وسایلش 260 میدم خواستین در خدمتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or