PSP GO در حد آک

• Thread starter Thread starter danial1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

danial1

کاربر سایت
Rating - 100%
21   0   0
سلام
دوستان یه psp go بسیار تمیز بدون خط و خش همراه با کیف اورجینال بفروش میرسه .
اگر دوستان قیمت منصفانه بدند یه رم M2 اصل 8 گیگ هم روش میدم.
از ابتدا محافظ صفحه نمایش روش بوده و صفحه نمایش هیچ خط و خشی نداره .
بهترین عناوین psp هم روش هست .
یه محافظ صفحه نمایش اضافه هم روش میدم .
تو بازارچه قیمت دست دوم بدون لوازم اضافه حدود 270 تا 280 بوده .
لطفا قیمتهای پیشنهادی رو براساس قیمت روز بازار برام pm کنید .
فروخته شد .....

Attachments

• 2012-03-06_100643.jpg
    2012-03-06_100643.jpg
    111.3 KB · مشاهده: 21
آخرین ویرایش:
میشه بگید تو کجای بازارچه قیمت دسته دو 280-270 بوده؟:-/ من که به این قیمت بالا نفروختم.

شما نفروختی چه ربطی داره به بقیه ؟؟؟ شاید شما قبل از گرونی اخیر ( 430تومنی) فروخته باشی یا شایدم دلت خواسته ارزون بدی ، بهر حال اگر یه سرچی بزنی قیمتها رو ملاحظه میکنی .

---------- نوشته در 11:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

میشه بگید تو کجای بازارچه قیمت دسته دو 280-270 بوده؟:-/ من که به این قیمت بالا نفروختم.
دوست عزیز همین الان رفتم تاپیک فروش شمارو دیدم دقیقا واسه 17 روز پیش بود و اونموقع قیمتش خیلی پایینتر از الان بود ( قیمت دیروز لباف 420 تا 440 بود )
بهر حال لطفا اول همه چیز رو بررسی فرمایید بعد اقدام به دادن اسپم کنید . با تشکر

اااااااه،چقد آشناس این دستگاهه؟؟؟
آقا دانیال دیدی رفته بالا،زدی تو گوش فروش دیگه،آره؟؟؟

شرمنده ولی 180 بیشتر نمیارزه بدی خریدارم
خواهش میکنم عزیزم ، باشه چشم حتما خبرت میکنم ، فقط فکر کنم تازه از خواب بیدار شدی و هنوز تو عالم خواب هستی قربونت برم :d معمولا اگر کسی بخواد یه پیشنهاد غیر منطقی هم بده سعی میکنه تو pm بگه ، بهر حال مزاحم استراحتت نمیشم ، برو بخواب قربونت برم .

شما نفروختی چه ربطی داره به بقیه ؟؟؟ شاید شما قبل از گرونی اخیر ( 430تومنی) فروخته باشی یا شایدم دلت خواسته ارزون بدی ، بهر حال اگر یه سرچی بزنی قیمتها رو ملاحظه میکنی .

---------- نوشته در 11:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز همین الان رفتم تاپیک فروش شمارو دیدم دقیقا واسه 17 روز پیش بود و اونموقع قیمتش خیلی پایینتر از الان بود ( قیمت دیروز لباف 420 تا 440 بود )
بهر حال لطفا اول همه چیز رو بررسی فرمایید بعد اقدام به دادن اسپم کنید . با تشکر

شما هم بهتر هست کمی محترمانه تر صحبت کنی!موقعی که من فروختم توی تهران قیمتش دوروبر 60-350 بود.ولی من انصاف به خرج دادم و قیمت آنچنانی نگفتم.پایینتر از قیمت خریدم فروختم.این هم جنس خودته اصلا بزار 1 میلیارد ولی خداییش به نظر خودت الان PSP واقعا ارزشش 400 هزار تومنه!

شما هم بهتر هست کمی محترمانه تر صحبت کنی!موقعی که من فروختم توی تهران قیمتش دوروبر 60-350 بود.ولی من انصاف به خرج دادم و قیمت آنچنانی نگفتم.پایینتر از قیمت خریدم فروختم.این هم جنس خودته اصلا بزار 1 میلیارد ولی خداییش به نظر خودت الان PSP واقعا ارزشش 400 هزار تومنه!
دوست عزیز شما ظاهرا کم جنبه تشریف دارید ، من حرف بدی به شما نزدم ، اول پست بیربط خودت رو ملاحظه کن بعد انتقاد کن ، بقول خودت زمانی که قیمت 350 بوده شما 220 دادی ، خوب الان که شده حدود 420 انتظار داری من همون 220 که شما دادی بدم ، در ضمن برای شما رم 8 گیگ نداشت ،پس هر جوری حساب کنی قیمتم منطقی هست و اصلا هم عجله و اصراری واسه فروشش ندارم ، اینم که میگی خدایی PSP ارزش 400 تومن داره ؟ مگه من قیمت گذار PSP تو بازار هستم ؟؟؟؟؟

اوکی جنس خودته اختیارشم دست خودت!من 220 نفروختم 200 فروختم.انشاالله شما هم بفروشیش کارت را بیوفته

اوکی جنس خودته اختیارشم دست خودت!من 220 نفروختم 200 فروختم.انشاالله شما هم بفروشیش کارت را بیوفته
قربونت داداش ،البته چون خودم اصلا عادت ندارم بیام تو تاپیک دیگران و در مورد جنسی که اصلا هم قصد خریدش رو ندارم اظهار نظر غیر منطقی کنم ، وقتی یه نفر پیدا میشه و میاد تو تاپیک من و یه چیز غیر منطقی و یه جورایی اسپم گونه میگه بهم بر میخوره ، من خودم عادت دارم هر نظری در مورد جنس دوستان دارم با یه pm انجام بدم و نیام نظم تاپیکش رو بهم بزنم ، کارم هم گیر فروختن این نیست ، دوتا psp دارم گفتم یکیش رو بدم بره .
موفق باشی

دوستان چرا اینقد بحث مسخره میکنید قیمت psp go تو تهران 420 تا 430 داره خریدو فروش میشه تو شهرستانهام 450 به بالاست سرچ کنید میفهمید واقعا که
عزیز ram m2 رو جدا میفروشین ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or