من متوجه یه چیزی نشدم.روی فیرمور اصلی سونی هم میشه اجراش کرد؟خطر بریک شدن نداره؟به 5.50 هم می خوام دانگرید کنم
اره دیگه، اینو روز اول داده بودن که اونایی که OFW 6.60 دارن به پایین تر دانگرید کنن که بتونن کپی خور کنن.من متوجه یه چیزی نشدم.روی فیرمور اصلی سونی هم میشه اجراش کرد؟خطر بریک شدن نداره؟به 5.50 هم می خوام دانگرید کنم
اپدیت کردم تا مشکل انالوگ حل شه ولی این مشکل برام پیش اومداره دیگه، اینو روز اول داده بودن که اونایی که OFW 6.60 دارن به پایین تر دانگرید کنن که بتونن کپی خور کنن.
بریک هم اگه طبق دستور خودش بری نه خطری نیست.
تو مگه دستگات کپی خور نبود؟ حالا چرا سوال اورجینال بودن میکنی؟
اگه چیز خاصی توی مموری داری بک آپ بگیر. بعد از طریق خود PSP مموری رو فرمت کن بعد یه پوشه برات ساخته میشه در شاخه اصلی مموری به اسم ISO بازی های iso و cso رو داخل این کپی کن. (به صورت دستی هم میتونی بسازی اسم فولدر رو با حروف بزرگ بنویس)با روش بالا ریختم ولی بازی ها تو پوشه گیم نمیاد؟
SORRY man nemitoonam fari type konam ver psp man 5.50st mishe begin daghighan baiad chikar konam?
صفحات قبلو بخونی همه چیز نوشته شده.سلام
من تازگی یه مدل 3004 کپی خور موقت ورژن 5.03gen-b خریدم. میخوام آخرین آپدیت رو بریزم. اول اینکه آیا این کپی خور دائم میشه؟ و بعد اینکه آیا مستقیم از این ورژن میتونم سوئیچ کنم یا باید کار خاصی انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
مرسی از دوست عزیزم Chris66001 که PSP من رو با کمکشون درست کردم
من یک مشکل دیگه دارم که نمیدونم به فریم ویر ربط داره یا نه
من الان با کمک دوستان عزیز دستگاهم رو به 6.60 B10 تبدیل کردم
اما وقتی بازی GOW:GOS رو اجرا میکنم
تو منو میره و تا جایی که سختی بازی رو انتخاب میکنی پیش میره اما بعدش صفحه سفید میشه و فقط صدای موسیقی میاد اما دیگه ادامه بازی رو نشون نمیده
میشه کمکم کنید؟
نشد داداش
نکنه مشکل از گیم خودم باشه؟
شما خودت GOW:GOS رو بازی کردی؟
نسخه سالمش هست؟