PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

دوستان من مشکل دارم تو نصب 5.50 GEN-D3
وقتی میخوام نصب رو شروع کنم صفحه سیاه میشه!!!!لطفا یکی کامل توضیح بده باید چیکار کنم!
درضمن در حال حاظز فریمور دستگاه من 5.50 full B هست. کپی خور دایم هم هست.
help me:(

دوستان من مشکل دارم تو نصب 5.50 GEN-D3
وقتی میخوام نصب رو شروع کنم صفحه سیاه میشه!!!!لطفا یکی کامل توضیح بده باید چیکار کنم!
درضمن در حال حاظز فریمور دستگاه من 5.50 full B هست. کپی خور دایم هم هست.
help me:(
ببین اون gen-c رو بریز بعدش این.

درود.
آقا من هنگام نصب کرمم گرفت و گزینه ی دوم رو هم زدم و الان کلا PSP نابوت شده :D چیکار میتونم بکنم؟ یعنی هکش داغونه؟ الان وقتی میرم توی قسمت اطلاعات سیستم میزنه V 5.50 ... داستان چیه؟ :D
پ.ن: نگید که هکش از بین رفته... خودکشی میکنم :D

درود.
آقا من هنگام نصب کرمم گرفت و گزینه ی دوم رو هم زدم و الان کلا PSP نابوت شده :D چیکار میتونم بکنم؟ یعنی هکش داغونه؟ الان وقتی میرم توی قسمت اطلاعات سیستم میزنه V 5.50 ... داستان چیه؟ :D
پ.ن: نگید که هکش از بین رفته... خودکشی میکنم :D

خودكشي كن چون كه هكش پريده! :d
بايد ببري يه مغزه اي و با پاندورا كپي خورش كنن.

پس بازم باید PSP دوستم رو کش برم و باتریش رو پاندورا کنم :D
مشکل اصلی اینجا هست که بعضی بازیها حتی با وجود ورژن 5.50 GEN-D3 بازم اجرا نمیشد... گفتم اگه یه مقدار دستگاریش کنم شاید درست بشه که.... به حمدلله گند زدم :D
کسی میدونه مشکل اجرای بازیهایی مثله Dead Or Alive Paradise چیه؟ واقعا روی اعصابه!!!!

پس بازم باید PSP دوستم رو کش برم و باتریش رو پاندورا کنم :D
مشکل اصلی اینجا هست که بعضی بازیها حتی با وجود ورژن 5.50 GEN-D3 بازم اجرا نمیشد... گفتم اگه یه مقدار دستگاریش کنم شاید درست بشه که.... به حمدلله گند زدم :D
کسی میدونه مشکل اجرای بازیهایی مثله Dead Or Alive Paradise چیه؟ واقعا روی اعصابه!!!!

دوست عزيز من هم مثل شما شدم!
خواستم lbp رو اجرا كنم ديدم نشد بعدش اپديت كردم بازم نشد و رفتم گزينه ي دو رو زدم دستگاه فلش شد و هكش پريد!
براي اجرا umd mode رو بايد بزاريد روي m33 drive.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or