رامین جان فایل PBP.150 رو تو root کپی کردی؟یا تو پوشه ی UPDATE ؟یه سوال
واسه نصب این کرنل 1.50 ، fw حتما باید 4.01m33-1 باشه؟ چون الان 4.01m33-2 هستش و وقتیکه میخوام کرنلو بریزم میگه incorrect or inexistant 1.50.pbp in root دستگاه هم فت هستش چن بارم امتحان کردم ولی باز همین ارور رو میده.
پست اول همین تاپیک رو به دقت بخون,جواب تمام سؤالاتت رو میگیری.من یه PSP Slim با Firmware 3.80 M33-5 دارم
حالا میشه به این 4.01 آپگرید کنم ؟ اصلا فرقی میکنه اینا ؟ چه امکاناتی اضافه میشه ؟
منم حوندم ولی نوشته کرنل فت نه اسلیم یعنی به اسلیم نمیخوره ؟پست اول همین تاپیک رو به دقت بخون,جواب تمام سؤالاتت رو میگیری.
فقط کرنل این فریمور برای phat هست باقی مطالب مربوط به هر دو مدل میشه.منم حوندم ولی نوشته کرنل فت نه اسلیم یعنی به اسلیم نمیخوره ؟

هيچي خود فرم وير نصب مي شه . اصلا نيازي نيست كه تو كاري بكني. مثل همگي نصب ها يه نوار بهت نشون مي ده كه در حال پر شدنه و فقط وقتي كه اين مرحله تموم شد همون طوري كه در پست اول اومده بايد ضربدر رو بزني تا برك نشي.اقا ميشه يكي توضيح بيشتر بده تو صفحه ي اول ميگه فايل ها را كپي كنيد و بقيه مراحل نصب را دنبال كنيد:confused:
بقيه مراحل را دنبال كنيد من نميدونم بعدش بايد چي كار كنم:blushing:
بقیه ی مراحل نصب منظور همون دکمه هایی که خود دستگاه میگه بزنید هست .
مثلا X یا ...
فقط يك سوال اين فريموير همه ي برنامه هايي كه 3.80 ساپورت ميكنه را ساپورت پس هیچ مشکلی نیست دیگه، همین امروز میتونم انجامش بدمراستي من خودم اسليم دارم و و الآن همين فرم وير رو دارم و خيلي هم عاليه و امكاناتي داره كه در نسخ قبل نبوده. و يه چيز ديگه اين كرنل 1.50 فكر مي كنم به صورت اتوماتيك روي نسخه ي اسليم باشه چون وقتي مي رم توي ريكاوري اونجا مي تونم ببينمش.
سؤالي بود بگين.
هيچي خود فرم وير نصب مي شه . اصلا نيازي نيست كه تو كاري بكني. مثل همگي نصب ها يه نوار بهت نشون مي ده كه در حال پر شدنه و فقط وقتي كه اين مرحله تموم شد همون طوري كه در پست اول اومده بايد ضربدر رو بزني تا برك نشي.
راستي من خودم اسليم دارم و و الآن همين فرم وير رو دارم و خيلي هم عاليه و امكاناتي داره كه در نسخ قبل نبوده. و يه چيز ديگه اين كرنل 1.50 فكر مي كنم به صورت اتوماتيك روي نسخه ي اسليم باشه چون وقتي مي رم توي ريكاوري اونجا مي تونم ببينمش.
سؤالي بود بگين.
عزيز جان ببين. من خودم اول 3.80 داشتم بعدش كردم 3.90 حالا هم 4.01. من تمام برنامه هايي رو كه داشتم به راحتي دارم استفاده مي كنم و. هيچ مشكلي ندارم جون تو.ممنونفقط يك سوال اين فريموير همه ي برنامه هايي كه 3.80 ساپورت ميكنه را ساپورت
ميكنه يا نه البته مشكلي نيست چون اگر خوب نباشه ميتونم برگردونم :cheesygri