PSP Custom Firmware 4.01 M33 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

دوستان خوبم،

من یک دستگاه فت رو به 4.01M33-2 + کرنل 1.50 برای فت، تبدیل کردم. ضمناً یک دستگاه فت از دوستم قرض کردم که اون 3.95GEN هستش.

من می خوام برنامه های زیر رو روی پی اس پی (روی هر کدوم از این دوتا دستگاه که بشه) اجرا کنم:

IR Shell 3.9
IRDA File Transfer (with mobile)
PSP Remote Control
SNES Emulator
Nintendo 64 Emulator
و چندین و چند برنامه قدیمی دیگه که این ورژن های اخیر (مثل 4.01/3.90/3.80 و غیره) از اجراشون عاجزند.

من می خوام یکی از این دو تا پی اس پی رو دانگرید کنم به ورژن پایینتر (اونقدری که بتونم تمام این برنامه ها رو اجرا کنم)

امروز حدود چهار پنج ساعت توی سایت های خارجی گشتم و متاسفانه به اراجیف اون ها عمل هم کردم اما نتونستم به ورژن های پایین دانگرید کنم.

آموزش دانگرید و باتری پاندورا که دوست خوبم ساسان جان لطف کردند و قرار دادند، دستگاه رو به 3.90 بر می گردونه که مسلماً همه می دونیم که نمی شه برنامه های قدیمی رو بر روی اون اجرا کرد.

خواستم خواهش کنم از شما عزیزان و اساتید که کمکم کنید. آیا راهی نیست که من بتونم یکی از این دو دستگاه فت رو به ورژن های پایینی که مد نظرم هست دانگرید کنم؟!

واقعاً از بس این سایت های خارجی رو خوندم میگرن گرفتم و نتیجه ای هم نداشت.

با سپاس بی پایان از شما.

دوستان خوبم،

من یک دستگاه فت رو به 4.01M33-2 + کرنل 1.50 برای فت، تبدیل کردم. ضمناً یک دستگاه فت از دوستم قرض کردم که اون 3.95GEN هستش.

من می خوام برنامه های زیر رو روی پی اس پی (روی هر کدوم از این دوتا دستگاه که بشه) اجرا کنم:

IR Shell 3.9
IRDA File Transfer (with mobile)
PSP Remote Control
SNES Emulator
Nintendo 64 Emulator
و چندین و چند برنامه قدیمی دیگه که این ورژن های اخیر (مثل 4.01/3.90/3.80 و غیره) از اجراشون عاجزند.

من می خوام یکی از این دو تا پی اس پی رو دانگرید کنم به ورژن پایینتر (اونقدری که بتونم تمام این برنامه ها رو اجرا کنم)

امروز حدود چهار پنج ساعت توی سایت های خارجی گشتم و متاسفانه به اراجیف اون ها عمل هم کردم اما نتونستم به ورژن های پایین دانگرید کنم.

آموزش دانگرید و باتری پاندورا که دوست خوبم ساسان جان لطف کردند و قرار دادند، دستگاه رو به 3.90 بر می گردونه که مسلماً همه می دونیم که نمی شه برنامه های قدیمی رو بر روی اون اجرا کرد.

خواستم خواهش کنم از شما عزیزان و اساتید که کمکم کنید. آیا راهی نیست که من بتونم یکی از این دو دستگاه فت رو به ورژن های پایینی که مد نظرم هست دانگرید کنم؟!

واقعاً از بس این سایت های خارجی رو خوندم میگرن گرفتم و نتیجه ای هم نداشت.

با سپاس بی پایان از شما.
شما از ورژن های قدیمی پاندورا استفاده کن. توی تاپیک زیر که بری آموزش چند تا ورژن هست مثلا اگه Dark_Alex's Universal Unbricker 3 رو استفاده کنی 3.71M33 رو برات میریزه.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342

با سلام

من psp fat 3.40 oe-a دارم .
لطفا یکی کاملا توضیح بده من برای آپگرید به جدیدترین ورژن چه کار باید بکنم . خواهشا توضیح کامل باشه و هر برنامه ای که لازمه لینک دانلودش بذارید . پیشاپیش از کسی که جواب سوال وقت گیر منو میده تشکر میکنم :blushing::blushing::blushing:

با سلام

من psp fat 3.40 oe-a دارم .
لطفا یکی کاملا توضیح بده من برای آپگرید به جدیدترین ورژن چه کار باید بکنم . خواهشا توضیح کامل باشه و هر برنامه ای که لازمه لینک دانلودش بذارید . پیشاپیش از کسی که جواب سوال وقت گیر منو میده تشکر میکنم :blushing::blushing::blushing:
پست اول رو میخوندی نوشته شده بود:
توجه : برای نصب این نسخه نیاز به PSP با نسخه ی 3.52M33-3 به بالا دارید ، همچنین باطری باید بالای 78 درصد باشه .
پس شما به تاپیک زیر برو و اول به 3.52M33-3 آپدیت کن و بعد بیا پست اول همین تاپیک رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6072

ببخشید اساتید محترم من یه PSP دارم که سه سال پیش خریدم نسخه 1.5 هم هستش . برای آپگرید باید چی کار کنم . یعنی مستقیم میشه 1.5 به نسخه 3 یا 4 آپگرید کرد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

ببخشید اساتید محترم من یه PSP دارم که سه سال پیش خریدم نسخه 1.5 هم هستش . برای آپگرید باید چی کار کنم . یعنی مستقیم میشه 1.5 به نسخه 3 یا 4 آپگرید کرد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون
دوست من شما اول باید به 3.52m33 آپدیت کنی که آموزشش تو تاپیک زیر هست::arrowd:
PSP 3.52 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

بعد میتونین به فریمور های بالاتر از 3.52 آپدیت کنید که جدید ترینش 4.01m33 هست که از لینک زیر برای آپدیت میتونی استفاده کنی::arrowd:
PSP Custom Firmware 4.01 M33 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or