PSP 3.90 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
senjin جان شرمنده ، از این Easy Installer لینک دیگه ای ندارم .
hamid_barca جان ممکنه مموری کاردت Fake باشه .
صبر کن ببین رد میشه یا نه .
jarmajaya جان هنوز هیچ چیز مشخص نیست .

کمممممممک

سلام من psp 3.52 m33-4 دارم.
easy instaler 3.90 ریختم ولی psp چراغ power روشن و هیچکار دیگه ای نمیکنه .تو recovery هم نمیره .
چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((

دوست عزیز darkocean ، مطمئنا به دلیل دیگه ای برک کردید PSP رو نه به خاطر استفاده از Easy Installer ، برای Unbrick کردن به یک PSP دیگه احتیاج دارید ، به این آموزش مراجعه کنید :
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=336966&postcount=143

با سلام . دوستان من فیرمور 3.4 oe a دارم . ممکن است روش آپگرید آنرا به آخرین ورژن بفرمائید. کجا میتوانم روش آنرا بیابم و بخدا زیاد گشتم .!!

با سلام . دوستان من فیرمور 3.4 oe a دارم . ممکن است روش آپگرید آنرا به آخرین ورژن بفرمائید. کجا میتوانم روش آنرا بیابم و بخدا زیاد گشتم .!!
دوست من به فریموری میخوای آپدیت کنی؟
اگه به 3.90m33 میخوای آپدیت کنی پست اول همین تاپیک رو کامل بخون.

درود بر دوست و دوستان گرامی !

البته با اجازه دوست بسیار خوب احسان عزیز
دوست من شما ابتدا باید CFW ( فریم ویر دلخواه ( کپی خور )) کنسولتان را به cfw 3.52 m33-4 تبدیل و بعد به بقیه cfw ها ( هرکدام که میخواهید ) تبدیل کنید واگرنه نمیشود .
این کار بهتر است با روش پاندورا باطری انجام بشود که زحمتش کمتر هم هست و نمیخواهد مارحل را بارها تکرار کنید .
بد نیست از راهنماییهای ارائه شده توسط دوستان گرامی مهدی و ساسان در این تاپیک :
Dark_Alex's Universal Unbricker
استفاده و با همین روش ( ارائه شده در پستهای آخر ) cfw کنسولتان را به cfw 3.80 m33-5 تبدیل و پس از آن بسادگی آنرا به cfw 3.90 m33-2 تبدیل نمائید .
اگر نمیخواهید از این روش بروید میتوانید از این تاپیک :
PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
استفاده کنید و از cfw 3.52 m33-4 شروع کنید .
امیدوارم موارد مورد استفاده شما قرار گیرد :love:

بالاخره تونستم 3.50 به 3.90 آپدیت کنم ولی مشکل هنگ کردن و اجرا نشدن بازی ها وجود داره
دوست من
این cfw 3.90 m33 با خیلی از بازیهایی که فرمتشان از ISO به CSO تبدیل شده و بقولی فشرده شده و حجمشان کم شده همین مشکل را دارد .
راه حل :
  1. بازیهایتان را دوباره از CSO به ISO تبدیل کنید .
  2. در منوی ریکاوری کارنل کنسولتان را روی Karnel 1.50 تنظیم کنید ( البته اگر کنسولتان Slim است که کاری به این کارنل ندارد .
  3. در منوی ریکاوری UMD Mode را روي حالت Sony np9660 تنظیم کنید .
خودتان استادید ولی برای یاد آوری میگویم ... برای ورود به منوی ریکاوری :
  1. کنسولتان را با فشردن دکمه Power بمدت 3 ثانیه بطور کامل خاموش کنید .
  2. دکمه R ( دکمه شیشه ای جلو سمت راست ) را نگه دارید و کنسولتان را روشن کنید و وارد منوی ریکاوری شوید .
امیدوارم موارد مورد استفاده قرار گیرد :love:

سلام
العان یک اسلیم هست که 3.90 m33 روش هست ولی با Karnel 1.50 مشکل داره .... باید کدوم پچ رو براش نصب کنم که دیگه مشکلی نداشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or