PSP 3.80 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

منم با چند تا بازی امتحان کردم مشکلی نبود ، اینی که بعضیا مشکل دارن فکر میکنم شانسی باشه مثل مشکلی که من با 3.71 داشتم در حالی که دیگران نداشتن . بهر حال خیلی راحت نصب شد و توی هیچ بازی مشکلی ندیدم (5 تا بازی امتحان کردم).
راستی یه ویژوال افکت اضافه شده که خیلی مسخرس:biggrin1:

اره مهدی راس میگه :biggrin1: راستی مهدی اون ویژال افکت خیلی باحاله که چند دقیقه واستا ببین چه باحال میشه:biggrin1: خط خطی :D راستی مهدی کابل vga 360 الان چنده:love:

چه جوری من میترسم braek شه؟ کجا خوبه بدم برام کنه

من زیاد از dow حالیم نیس ولی تو تاپیکا هست فکر کنم :confused: پیدا کردم میگم !

easy instalesh که هست 3.80 کن مهران ارزشم داره ! بازی های بیشتری میاد باهاش مشکلات 3.71 رو نداره internet radio داره:biggrin1: و......... با easy بریز حال کن

psp-upgrader-downgrader.jpg

با این میشه
http://dl.qj.net/PSP-Upgrader-Downg...s-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/14222/catid/193

درود بر دوست گرامی !

چه جوری من میترسم braek شه؟ کجا خوبه بدم برام کنه
دوست من
مشکلی نیست اصلا" ... برایتان راخت توضیح میدهم ;) .
در پست اول دوتا فایل برای دانلود موجوده :
  1. فایل اول رو دانلود کنید که یک پوشه ( folder ) توش هست بنام UPDATE ... اون رو کپی کنید توی صفحه اصلی کامپیوترتون ( desktop ) .
  2. آدرس دوم رو دانلود کنید که توش یک پوشه هست که یک فایل داره بنام EBOOT.PBP ... اونرو هم کپی کنید توی صفحه اصلی کامپیوترتون ... حالا شما باید نام همین فایل رو به 380 نقطه ( . ) PBP تبدیل کنید ( یعنی اول 380 بعد نقطه و بعد PBP بدون فاصله ) .
  3. حالا همین فایل 380 رو کپی کنید توی اون پوشه UPDATE ... حالا باید درون اون پوشه این فایلها باشه : 380 نقطه PBP با حجم بیست نه و سیصد و شصت و نه کیلو بایت ... EBOOT.PBP با حجم دویست و چهل کیلو بایت ... u235.prx با حجم یکشدو هفتاد کیلو بایت .
  4. حالا کنیولتون رو با کابلش به کامپیوتر وصل کنید و این پوشه UPDATE رو بریزید توی شاخه PSP/GAME .
  5. کابل رو جدا کنید و برید مثل همه بازیها اون رو اجرا کنید و به دستورات عمل کنید و آخرش هم حتما" دکمه X رو بزنید تا کنسولتون بریک نشه و توصیه های ایمنی رو هم جدی بگیرید اعم از در نیاوردن باطری کارت حافظه و خاموش نکردن کنسول .
اگر بازهم مشکلی بود بپرس عزیز ... اینجا همه بفکر کمک بهم هستند .
همین ... امیدورام همه چیز مرتب پیش بره و موفق باشی :love:

آخرین ویرایش:
دسدتون درد نکنه ولی من فکر کنم باید اول downgrad شه من بلد نیستم یا اگه نمیخواد همین کارایی که شما گفتیدو انجام بدم یعنی یه راست update کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or