PSP 3.72 HX-1 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست من
کافیه به همون روشی که کرنل 3.71 رو ریختی عمل کنی .
یعنی :
  1. اون فایل فکر کنم 13 مگابایتی رو بریزید توی مسیر اصلی کارت حافظه .
  2. بعدش یک فولدر بنام UPDATE ( باید با حروف بزرگ باشد ) درست کنید و این فایل آپدیت کرنل رو بریزید توش .
  3. بعدش هم بروید از توی قسمت game کنسولتون اون رو اجرا کنید .
این فقط فایل آپدیت کرنل 1.50 البته برای PSP 3.72 HX-1 Custom Firmware هستش و چیز خاصی نداره و ( فکر کنم ) ;)
File Description
Homebrew Developer Dark_Moon, the creator of the Kernel add-on for Custom Firmware (CFW) 3.72 HX, has released a Kernel add-on for PSP CFW 3.72 HX-1. This application allows users to run the 3.71 kernel on CFW 3.72 HX-1.

Dark_Moon mentioned that the original program comes from Dark AleX but was patched so that it would run on 3.72 HX-1. Users should be advised that this add-on utility doesn't work on the newly released 3.72-HX2 much to the disappointment of some of our loyal forum members.

If you plan on using this application, be careful since it has the potential of potentially breaking your Sony PlayStation Portable if you misuse it. That said, enjoy Dark_Moon's latest contribution to the community.

کدوم فایل 13 مگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blushing::blushing::blushing::blushing::love:

درود بر دوست گرامی !

کدوم فایل 13 مگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blushing::blushing::blushing::blushing::love:
همون فایل کرنل 1.5 که بنام که توی فولدر EBOOT_1.50 هست و توی یک فایل بنام EBOOT.PBP هست که باید اون رو به EBOOT_1.50 JFNDG تبدیل کنید و توی مسیر اصلی بریزید .
بدون این فایل آپدیت صورت نمیگیره ;)

درود بر دوست گرامی !

همون فایل کرنل 1.5 که بنام که توی فولدر EBOOT_1.50 هست و توی یک فایل بنام EBOOT.PBP هست که باید اون رو به EBOOT_1.50 تبدیل کنید و توی مسیر اصلی بریزید .
بدون این فایل آپدیت صورت نمیگیره ;)

این قسمتی تبدیل رو میشه یکم بیشتر توضیح بدی جیگر :blushing: چون من آیکیو پایینه نمیگیرم:laughing:
دوست من
دوتا فایل کرنل توی پست اول این تاپیک هست .
شما بعد از اینکه هر دوی آنها را گرفتید درون فولدر آنها میبینید که یکی از آنها دارای سه فایل هست و دیگری دارای یک فایل 13.575 کیلوبایتی .
اون پوشه ای را که سه تا فایل توشه ( خود پوشه ) را بریزید توی مسیر X:\PSP\GAME .
( البته (\:X ) را بصورت یک شاخص نوشتم و نام درایو شما است ممکنه هر حرف دیگه ای باشه ) .
بعدش اون فایل 13.575 را که بنام EBOOT.BPB هست را به BPB.150 تغییر بدهید و در مسیر اصلی کارت حافظهتان بریزید یعنی در \:X :love:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، بالاخره 3.72 هم Custom Firmware اش اومد .
این نسخه با نام 3.72HX-1 توسط یکی از دوستان ( شایدم شاگرد ! ) Dark_AleX با نام HellDashX منتشر شده .
کرنل 1.50 رو فعلا نداره ولی احتمالش تقریبا 100 درصده که بیاد .
آموزش نصب ، سوالات و مشکلات همگی در این تاپیک .

آموزش نصب :

هشدار : دوستان دقت کنید ، در حین انجام کلیه مراحل گفته شده به هیچ وجه دستگاه رو خاموش نکرده ، مموری کارد رو نیز در نیارید و PSP نیز باید دارای حد اقل 78 درصد شارژ باشد ، در غیر اینصورت سایت BaziCenter هیچ گونه مسئولیتی در قبال Brick شدن PSP شما نخواهد داشت.

ابتدا دو فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید :

3.72HX-1 CFW
PSP 3.72 EBOOT

نکته : پیشنهاد میشه که قبل از نصب این نسخه مموری کارد خود را توسط PSP یک بار فورمت کنید .

شاخه ای به نام UPDATE ( با حروف بزرگ ) درون پوشه ی PSP --> Game در مموری کارد ایجاد کنید .
فایلهای umodule.prx و EBOOT.PBP رو از درون فایل اولی که دانلود کردید ( 3.72HX-1 ) به درون پوشه ی UPDATE در PSP --> Game در مموری کارد کپی کنید .
از فایل دومی که دانلود کردید ، فایل EBOOT.PBP رو به 372.PBP تغییر نامه دهید . ( عدد 372 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) .
فایل 372.PBP رو درون پوشه ی UPDATE در مسیر PSP --> Game در مموری کارد کپی کنید .

در داخل XMB دستگاه به قسمت Game --> Memory Stick بروید و PSP ™ Update ver 3.72 را اجرا کنید و ادامه ی مراحل نصب رو درون PSP دنبال کنید

در پیایان مراحل آپدیت هنگامیکه جمله ی Press X to reboot بر روی صفحه ظاهر شد شما بایستی دکمه ی X رو برای Reboot شدن PSP بزنید در غیر اینصورت با Full Brick مواجه خواهید شد .

در نهایت به 3.72HX-1 خوش آمدید !
در صورت آمدن هر گونه آپدیت و یا پچ برای این نسخه در همین تاپیک اعلام خواهد شد .[/ر

فریمور psp من 3.52 m33 است اگر بخواهم آن را به 3.72 تبدیل کنم آیا احتیاج است که این فریمور را قبل از تبدیل آپدیت کنم .ممنون;)

درود بر دوست گرامی !

فریمور psp من 3.52 m33 است اگر بخواهم آن را به 3.72 تبدیل کنم آیا احتیاج است که این فریمور را قبل از تبدیل آپدیت کنم .ممنون;)
دوست من
شما اول باید FW یتان را از 3.52 m33-4 تبدیل کنید و سپس به 3.71 m33-1 و m33-2 و m33-3 آپگرید کنید و سپس به این FW که البته اگر نظر بنده را بخواهید همان FW 3.71 m33-3 فعلا" از همه بهتر است ;)
این هم آدرس تاپیک !

کمک فوری فوری

psp من 3.51 m33 است بدون آپدیت اگر بخوام 3.72 نصب کنم آیا باید حتما آپدیت 3 یا 4 روی psp نصب باشه یا اصلا باید 3.52 روی psp نصب کنم سوال دوم : من دموی سایفون ***** را اجرا می کنم ولی بازی کاملشو که گرفتم اجرا نمیشه؟آیا دستگاه من فریمورش پایینه یا مشکل از بازیه؟با تشکر

psp من 3.51 m33 است بدون آپدیت اگر بخوام 3.72 نصب کنم آیا باید حتما آپدیت 3 یا 4 روی psp نصب باشه یا اصلا باید 3.52 روی psp نصب کنم سوال دوم : من دموی سایفون ***** را اجرا می کنم ولی بازی کاملشو که گرفتم اجرا نمیشه؟آیا دستگاه من فریمورش پایینه یا مشکل از بازیه؟با تشکر
فیرمورت باید حداقل 3.71M33-1 باشه تا بتونی نصبش کنی.

سلام!
ببخشيد يه سؤال دارم ...
من كه الان 3.71 M33 دارم، آيا اگه اين فيرم ور رو نصب نكنم چيزي از دست دادم؟
يعني منظورم اينه كه آيا اين نسخه نسبت به 3.71 تغيير خاصي كرده يا نه ؟
ممنون.
درضمن كريسمستون هم مبارك!

سلام!
ببخشيد يه سؤال دارم ...
من كه الان 3.71 M33 دارم، آيا اگه اين فيرم ور رو نصب نكنم چيزي از دست دادم؟
يعني منظورم اينه كه آيا اين نسخه نسبت به 3.71 تغيير خاصي كرده يا نه ؟
ممنون.
نه چيزي خاصي بهش اضافه نشده فقط بخش Network ش بهبود داده شده همين ، در ضمن اين فريمور مشكل داره و بريزي پشيمون ميشي ، الان بهترين فريمور همين 3.71M33-4 هست

به همچنين !;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or