Devil_EBLiS
کاربر سایت
ببخشيد اين 1.50kernel v2 رو چه جوري نصب كنيم ؟ من كرنل قبلي واسه 3.71 رو نصب كردم اين يكي هم مثل اون نصب ميشه ؟ بعد نياز به 1.50 Eboot داره ؟
فريمور 3.71M33 هيچ مشكلي نداره،دوستان من چند سوال داشتم اینکه بهتره 3.71 رو بریزم یانه .اگر هم ریختم مشکلی نداره؟
یک سوال هم در رابطه با Easy Installer اینکه آیا این برنامه تمام فایلهای این ورژن رو داراست
و نیز کرنل 1.5 رو نیز داره؟اصلا چه طوری بریزم بهتره چون من ورژن 3.52 رو نیز با توضیح شما
دوستان ریختم و هیچ مشکلی هم نداشتم.ممنون.از آقای Sasan.K هم تقاضا میکنم که اگر
برای ایشون مقدور هست یک توضیح کامل نصب این ورژن رو یک بار دیگه همراه با کرنل 1.5
و آپگریت بنویسن بسیار از ایشون متشکر میشوم.
من 3.52-4 آپدیت کردم و حالا که می خوام 3.71 آپدیت بکنم تو برنا که میرم میگه
this program requiers 3.52 m33-3 or hagir
حال چه کنم چه نکنم:cheesygri
اگه نوشته 3.52M33-4 با Easy installer ميتوني به 3.71M33 تبديل كني !نوشته 3.52 m33-4
البته به غیر از ریکاوری با 3.40 هیچ فرقی نکرده به نظر من
اين كار رو بكن احتمالا درست ميشه :خوب منم با ایزی انستالر می خوام تبدیل کنم ولی می نویسه
this program requiers 3.52 m33-3 or hagir
اين EI آپديت 2 رو براي 3.71 نداره خودت بايد بريزي !حالا این ایزی اینستالر ورژن دو بود یا باز باید آپدیت کنم؟
و یک سوال دیگه این تمایی که خود سونی داده بیرون و ptf هست رو کجا باید بریزم؟
دوستان طریقه ی نصب کرنل 1.5 را یه بار توضیح دهید
اگه خواستيد كرنل 1.50 روي 3.71M33 نصب كنيد بايد Game Folder Homebrew رو ، روي 3.71 بگذاريد !به منوی Recovery برید ، وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .
اگر خواستتیم کرنل 1.5 رو نیز نصب کنیم باز هم باید روی این حالت باشد؟ یا این فقط مخصوص زمانی هست که کرنل 1.5 رو در اختیار نداشته باشیم؟
این عمل به چه دردی میخورد؟
اگر از روی توضیحات ورژن رو عوض کنیم بهتره یا با استفاده از برنامه؟