PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

درود بر دوستان گرامی !

اپديت 4 رو از لينك زير نصب كن، بعد هم 3.71 رو نصب كن.
آپديت (4#) براي فريمور 3.52M33
براي نصب آپديت بعد از اينكه از حالت فشرده خارجش كردي فولدر PSP رو كپي كن داخل مموري بعد هم از داخل PSP فايل Update رو اجرا كن.
مهدی جان
بنده با توجه به پستهای موجود در تاپیک از کمی گیج شدم از بابت ماندگار ( Stable ) بودن یا نبودن این فریم ویر ...
بنده الان آپدیت 4 ورژن M33 3.52 را رو کنسولم دارم .
ممکن است آدرس هرچیز که برای ارتقاع به فریم ویر M33 3.71 لازم است را بدهید و همچنین آموزشش را .
زحمت میشود :blushing: اما همه را خوشحال میکنید :love:
سپاسگزارم

سلام دوستان ، من آپدیت 2 رو برای 3.71M33 و 1.50Kernel گذاشتم ولی تاپیکشو پاک کردن !
اینجا میزارم .
Dark_AleX بالاخره آپدیت 2 رو برای 3.71M33 داد و شد .3.71M33-2
آپدیت 2 رو برای 1.50kernel که یه مشکلی داشت نیز داد .

دانلود 3.71M33-2:
Code:
http://www.dark-alex.org/m33update2.rar
دانلود 1.50kernel v2:
Code:
http://www.dark-alex.org/150kernel_addon2.rar
آموزش فکر نکنم لازم باشه فقط برای هر دو مورد باید Kernel رو بر روی 3.71 قرار دهید .

مهدی جان
بنده با توجه به پستهای موجود در تاپیک از کمی گیج شدم از بابت ماندگار ( Stable ) بودن یا نبودن این فریم ویر ...
بنده الان آپدیت 4 ورژن M33 3.52 را رو کنسولم دارم .
ممکن است آدرس هرچیز که برای ارتقاع به فریم ویر M33 3.71 لازم است را بدهید و همچنین آموزشش را .
زحمت میشود :blushing: اما همه را خوشحال میکنید :love:
سپاسگزارم
3.40 دارم لطفا آدرس یه ایزی اینستالر یرای من بزارید
3.71M33 Easy Installer for all the n00bs : http://dl.qj.net/3.71-M33-Easy-Installer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14641/catid/151

نكته فقط بايد فريمور شما 3.52M33-4 يا 3.52M33-3 باشد تا بتوانيد از اين Easy Installer استفاده كنيد.

آخرین ویرایش:
bijbij عزیز شما الان توی تاپیک 3.71M33 هستید نه 3.52M33 !
توی همین تاپیک تمامی لینکها و آموزشها توی پست اول هستند .
پست بالایی من هم آپدیت های جدید رو شامل مبشه .

مهدی جان
بنده کمی گیج شدم ... بنده الان آپدیت 4 ورژن M33 3.52 را رو کنسولم دارم .
زحمت میشود اما همه را خوشحال میکنید
سپاسگزارم

بيژن جان شما برو توي System information ببين چي نوشته. اگه 3.52M33-3 يا 3.52M33-4 بود بنابراين هيچ مشكلي نداره و ميتوني فيرمور 3.71 رو روش نصب كني.

در ضمن براي اينكه همه چيز رو داشته باشيد ميتونيد از Easy Installer استفاده كنيد:

2libgy8.png

دانلود

----------------

در ضمن ساسان جان تاپيك شما پاك نشد، با اين تاپيك ادغام شد، پست شما هم در صفحه قبل هست، به پست اول هم اضافه شده.

یعنی دیگه با خیال راحت بزیزیم؟از طرف اساتید تایید میشه؟
من كه مشكلي باهاش نداشتم و به خوبي كار كرده. در مورد ريختن هم ميل خودتونه اگه مايل بودين ميتونين نصب كنيد.

در ضمن حتما دقت كنيد كه بعد از نصب وقتي ريست شد و بالا اومد خودتو يه دور دستي خاموشش كنيد و دوباره روشن كنيد تا بريك نشه.

درود بر دوستان گرامی !

bijbij عزیز شما الان توی تاپیک 3.71M33 هستید نه 3.52M33 !
توی همین تاپیک تمامی لینکها و آموزشها توی پست اول هستند .
پست بالایی من هم آپدیت های جدید رو شامل مبشه .
نه ساسان گرامی
فریم ویر کنسول بنده همان M33 3.52 آپدیت 4 است و در قسمت Information نیز همین را اعلام نموده :
SYSTEN SOFTWARE 3.52 M33-4
از شما سپاسگزارم
بيژن جان شما برو توي System information ببين چي نوشته. اگه 3.52M33-3 يا 3.52M33-4 بود بنابراين هيچ مشكلي نداره و ميتوني فيرمور 3.71 رو روش نصب كني.
در ضمن براي اينكه همه چيز رو داشته باشيد ميتونيد از Easy Installer استفاده كنيد:
* *
دانلود
مهدی جان از لطف شما سپاسگزارم
SYSTEN SOFTWARE 3.52 M33-4
این را نوشته و اما در مورد این Easy Installer بنده بسیار کم میدانم و قبلا" فقط با همان فایلهایی که ارائه میدادین آپگرید میکردم .
کار با این برنامه چگونه است و آیا همه فایلها را در خود دارد ؟
با زهم ممنون :love:

كار با اين برنامه چگونه است و آیا همه فایلها را در خود دارد
بله اين كاملا معتبره ! و خودش اتوماتيك همه فايل ها رو نصب ميكنه ! فقط كافيه تيك 3.71 بهمراه Custom رو زده و درايو PSP خودتون رو مشخص كنيد بعد بروي Install كليك كنيد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or