SiminSecret کاربر سایت Dec 26, 2014 #1 با سلام به همه دوستان ، یک عدد PSP 1003 به دستم رسیده میخواستم بدونم چه گیم هایی روی این کنسول دستی اجرا میشه (همه بازی های PSP یا فقط تعداد خاصی) ... تشکر از همگی
با سلام به همه دوستان ، یک عدد PSP 1003 به دستم رسیده میخواستم بدونم چه گیم هایی روی این کنسول دستی اجرا میشه (همه بازی های PSP یا فقط تعداد خاصی) ... تشکر از همگی
SiminSecret کاربر سایت Dec 26, 2014 #3 نوشته شده توسط ehsanservat: اکثر بازی ها روش اجرا میشن بیشتر... ممنون دوست عزیز ، بازی ها رو از کجا گیر بیارم ؟ تورنت یا سایت خاصی هست؟
نوشته شده توسط ehsanservat: اکثر بازی ها روش اجرا میشن بیشتر... ممنون دوست عزیز ، بازی ها رو از کجا گیر بیارم ؟ تورنت یا سایت خاصی هست؟
ehsanservat کاربر سایت Dec 26, 2014 #4 نوشته شده توسط SiminSecret: ممنون دوست عزیز ، بازی ها رو از کجا گیر بیارم ؟ تورنت یا سایت خاصی هست؟ بیشتر... این سایتا هست عزیز PSP ISOs | Emuparadise Sony Playstation Portable ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1
نوشته شده توسط SiminSecret: ممنون دوست عزیز ، بازی ها رو از کجا گیر بیارم ؟ تورنت یا سایت خاصی هست؟ بیشتر... این سایتا هست عزیز PSP ISOs | Emuparadise Sony Playstation Portable ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1
SiminSecret کاربر سایت Dec 26, 2014 #5 نوشته شده توسط ehsanservat: این سایتا هست عزیز PSP ISOs | Emuparadise Sony Playstation Portable ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1 بیشتر... ممنون عزیز ، حالا من نمدونم اینا باید هک بشه یا همینجوری بگیری نصب میشه روش ؟ چون خودش چندتا بازی داره
نوشته شده توسط ehsanservat: این سایتا هست عزیز PSP ISOs | Emuparadise Sony Playstation Portable ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1 بیشتر... ممنون عزیز ، حالا من نمدونم اینا باید هک بشه یا همینجوری بگیری نصب میشه روش ؟ چون خودش چندتا بازی داره
ehsanservat کاربر سایت Dec 26, 2014 #6 نوشته شده توسط SiminSecret: ممنون عزیز ، حالا من نمدونم اینا باید هک بشه یا همینجوری بگیری نصب میشه روش ؟ چون خودش چندتا بازی داره بیشتر... باید آخرین آپدیت هک روی دستگاهت باشه بعد این بازیا دانلود کنی فایل از حال ت فشرده خارج کنی بریزی تو فایل iso تو مموری کارت
نوشته شده توسط SiminSecret: ممنون عزیز ، حالا من نمدونم اینا باید هک بشه یا همینجوری بگیری نصب میشه روش ؟ چون خودش چندتا بازی داره بیشتر... باید آخرین آپدیت هک روی دستگاهت باشه بعد این بازیا دانلود کنی فایل از حال ت فشرده خارج کنی بریزی تو فایل iso تو مموری کارت
SiminSecret کاربر سایت Dec 26, 2014 #7 نوشته شده توسط ehsanservat: باید آخرین آپدیت هک روی دستگاهت باشه بعد این بازیا دانلود کنی فایل از حال ت فشرده خارج کنی بریزی تو فایل iso تو مموری کارت بیشتر... شرمنده احسان جان این همه اذیتت میکنم ، حالا ما از کجا بفهمیم دستگاه چه آپدیتی داره و اگه لازم به آپدیت بود چطوریه و خودم میتونم یا نه؟
نوشته شده توسط ehsanservat: باید آخرین آپدیت هک روی دستگاهت باشه بعد این بازیا دانلود کنی فایل از حال ت فشرده خارج کنی بریزی تو فایل iso تو مموری کارت بیشتر... شرمنده احسان جان این همه اذیتت میکنم ، حالا ما از کجا بفهمیم دستگاه چه آپدیتی داره و اگه لازم به آپدیت بود چطوریه و خودم میتونم یا نه؟
ehsanservat کاربر سایت Dec 26, 2014 #8 نوشته شده توسط SiminSecret: شرمنده احسان جان این همه اذیتت میکنم ، حالا ما از کجا بفهمیم دستگاه چه آپدیتی داره و اگه لازم به آپدیت بود چطوریه و خودم میتونم یا نه؟ بیشتر... دشمنت شرمنده نه بابا چه اذیتی یادم نیست دقیقا خیلی وقته دیگه psp آپدیت تا هک نکردم تو اینترنت بچرخ ببین چی گیرت میاد
نوشته شده توسط SiminSecret: شرمنده احسان جان این همه اذیتت میکنم ، حالا ما از کجا بفهمیم دستگاه چه آپدیتی داره و اگه لازم به آپدیت بود چطوریه و خودم میتونم یا نه؟ بیشتر... دشمنت شرمنده نه بابا چه اذیتی یادم نیست دقیقا خیلی وقته دیگه psp آپدیت تا هک نکردم تو اینترنت بچرخ ببین چی گیرت میاد