psp فت و یک وسیله جالب برای سرگرمی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

{The Phenom}

تاجر
کاربر سایت
Rating - 100%
66   0   0
سلام
یک عدد psp فت از نوع اوریجینال اولیه (نه این ریفر شده هایی که الان تو بازار موجوده) برای فروش موجوده
دستگاه برای خودمه و چون دارم برای ویتا آماده میشم میخوام بدمش بره ازش فقط برای آهنگ گوش دادن وremote-play کردن با ps3 بیشتر استفاده کردم یه مموری 4 گیگ داره باطری فابریک خودش روشه ولی چون 1200 میلی آمپره زود خالی میشه باید زود به زود بزنید شارژ (سالمه) آپدیت gen5.5prome-4 روش نصبه و قابلیت ارتقا رو داره جعبش صحیح و سالم موجوده و مثل اینکه از فرانسه اومده چون دفترچه هاش همه فرانسویه به همراه یک عدد کیف و یه قاب کریستالی و 4-5 عدد dvd بازی که گلچین شده هستن توسط خودم (از بهترین بازیا هستن) کابل برقشم سالمه همونطور که تو عکس معلومه همه چی
قیمت :135,000 تومان فروخته شد به need to fight گرامی
----------------------------------
و اما یه وسیله جالب برای سرگرمی
لیزر پوینتر سبز با برد 5 کیلومتر و با دیده شدن خط در آسمان به همراه یک عدد سری که باعث میشه رقص نور زیبایی داشته باشید
من خودم به شخصه روی هواپیما در حال رد شدن انداختم:d
قیمت : 35,000 تومان فروخته شد به IronHide گرامی
----------------------------------
اولویت با کسیه که زودتر اقدام کنه
برای عزیزان شهرستانی با تیپاکس براشون ارسال میشه
با خریدار واقعی راه میام
تاپیک رو باز میزارم ولی خواهشا 2 نکته رو رعایت کنید
1. اسپم ندید
2. از طریق پ.خ یا پروفایل برای خریدتون بهم خبر بدید
با تشکر

آخرین ویرایش:
lcd سالمه سالم هست روش هم یه محافظ کشیده شده
اگه خود دستگاه رو با اون لیزر بخواید راه میام باهاتون

psp اگه باطریش زود به زود خالی نمیشد خیلی عالی میشد. ببینم چاره ای واسه این مشکل هست؟؟

psp اگه باطریش زود به زود خالی نمیشد خیلی عالی میشد. ببینم چاره ای واسه این مشکل هست؟؟
تعویض باطری هستش الان باطری های 3600 میلی آمپر براش هست که مدام میتونه 3.5 با بیشترین صدا آهنگ پخش کنه
دوستان و عزیزان psp فروخته شد به need to fight گرامی

UP
لیزر مونده کسی نمیخواد؟ با خریدار راه میام
اگه خودم نداشتم یکی دیگه اینو نگه میداشتم ولی جون دارم میخوام بفروشمش

up
هزینه ارسال لیزر با من کسی نمیخواد؟
خیلی وسیله سرگرم کننده ای هست ها مخصوصا تو کوه و جنگل اگه دوربین شکاری داشته باشید میتونید مسافت های دور رو که لیزر میندازه و چشم نمیبینه رو با اون ببینید
من خودم از شهرری که هستم رو برج میلاد انداختم با تلسکوپ همسایمون دیدم:d
خیلی فاز میده
برای شهرستانی ها هزینه ارسالش با من برای تهرانی ها هم حضوری تحویل میدم 30,000 تمن

up
کسی نیست؟
عین سری های قبل نشه xbox360 فروختم 2 دقیقه بعدش زنگ زدن ما میخواستیم بابا الان 1 هفتس تاپیکشو زدم پشیمون میشید ها:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or