سلام
یک عدد psp فت از نوع اوریجینال اولیه (نه این ریفر شده هایی که الان تو بازار موجوده) برای فروش موجوده
دستگاه برای خودمه و چون دارم برای ویتا آماده میشم میخوام بدمش بره ازش فقط برای آهنگ گوش دادن وremote-play کردن با ps3 بیشتر استفاده کردم یه مموری 4 گیگ داره باطری فابریک خودش روشه ولی چون 1200 میلی آمپره زود خالی میشه باید زود به زود بزنید شارژ (سالمه) آپدیت gen5.5prome-4 روش نصبه و قابلیت ارتقا رو داره جعبش صحیح و سالم موجوده و مثل اینکه از فرانسه اومده چون دفترچه هاش همه فرانسویه به همراه یک عدد کیف و یه قاب کریستالی و 4-5 عدد dvd بازی که گلچین شده هستن توسط خودم (از بهترین بازیا هستن) کابل برقشم سالمه همونطور که تو عکس معلومه همه چی
قیمت :135,000 تومان فروخته شد به need to fight گرامی
----------------------------------
و اما یه وسیله جالب برای سرگرمی
لیزر پوینتر سبز با برد 5 کیلومتر و با دیده شدن خط در آسمان به همراه یک عدد سری که باعث میشه رقص نور زیبایی داشته باشید
من خودم به شخصه روی هواپیما در حال رد شدن انداختم:d
قیمت : 35,000 تومان فروخته شد به IronHide گرامی
اولویت با کسیه که زودتر اقدام کنه
برای عزیزان شهرستانی با تیپاکس براشون ارسال میشه
با خریدار واقعی راه میام
تاپیک رو باز میزارم ولی خواهشا 2 نکته رو رعایت کنید
1. اسپم ندید
2. از طریق پ.خ یا پروفایل برای خریدتون بهم خبر بدید
با تشکر
یک عدد psp فت از نوع اوریجینال اولیه (نه این ریفر شده هایی که الان تو بازار موجوده) برای فروش موجوده
دستگاه برای خودمه و چون دارم برای ویتا آماده میشم میخوام بدمش بره ازش فقط برای آهنگ گوش دادن وremote-play کردن با ps3 بیشتر استفاده کردم یه مموری 4 گیگ داره باطری فابریک خودش روشه ولی چون 1200 میلی آمپره زود خالی میشه باید زود به زود بزنید شارژ (سالمه) آپدیت gen5.5prome-4 روش نصبه و قابلیت ارتقا رو داره جعبش صحیح و سالم موجوده و مثل اینکه از فرانسه اومده چون دفترچه هاش همه فرانسویه به همراه یک عدد کیف و یه قاب کریستالی و 4-5 عدد dvd بازی که گلچین شده هستن توسط خودم (از بهترین بازیا هستن) کابل برقشم سالمه همونطور که تو عکس معلومه همه چی
قیمت :135,000 تومان فروخته شد به need to fight گرامی
و اما یه وسیله جالب برای سرگرمی
لیزر پوینتر سبز با برد 5 کیلومتر و با دیده شدن خط در آسمان به همراه یک عدد سری که باعث میشه رقص نور زیبایی داشته باشید
من خودم به شخصه روی هواپیما در حال رد شدن انداختم:d
قیمت : 35,000 تومان فروخته شد به IronHide گرامی
اولویت با کسیه که زودتر اقدام کنه
برای عزیزان شهرستانی با تیپاکس براشون ارسال میشه
با خریدار واقعی راه میام
تاپیک رو باز میزارم ولی خواهشا 2 نکته رو رعایت کنید
1. اسپم ندید
2. از طریق پ.خ یا پروفایل برای خریدتون بهم خبر بدید
با تشکر
آخرین ویرایش: