Sherytto کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 13, 2011 #1 سلام دوستان اگر PSP برای فروش دارید و قیمتتان مناسب هست بنده خریدارم فرق نمیکنه چه مدلی باشه پیشنهاد کنید فقط خواهشا قیمت فضایی ندید
سلام دوستان اگر PSP برای فروش دارید و قیمتتان مناسب هست بنده خریدارم فرق نمیکنه چه مدلی باشه پیشنهاد کنید فقط خواهشا قیمت فضایی ندید
portal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 14, 2011 #2 PSP fat دارم ، تمیز و کاملا سالم، یک دورانی باهاش بازی می کردم و دیگه بازی نکردم و دستگاه کم کارکرد هست. با تمامی وسایل 100 تومن .
PSP fat دارم ، تمیز و کاملا سالم، یک دورانی باهاش بازی می کردم و دیگه بازی نکردم و دستگاه کم کارکرد هست. با تمامی وسایل 100 تومن .
Sherytto کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 14, 2011 #3 نوشته شده توسط portal: PSP fat دارم ، تمیز و کاملا سالم، یک دورانی باهاش بازی می کردم و دیگه بازی نکردم و دستگاه کم کارکرد هست. با تمامی وسایل 100 تومن . بیشتر... برات PM ارسال شد آخرین ویرایش: Dec 14, 2011
نوشته شده توسط portal: PSP fat دارم ، تمیز و کاملا سالم، یک دورانی باهاش بازی می کردم و دیگه بازی نکردم و دستگاه کم کارکرد هست. با تمامی وسایل 100 تومن . بیشتر... برات PM ارسال شد