PSP جدید در راه است - پاییز ....

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر هم معرفی بشه به این زودیا منتظرش نباشید. مغز خر نخورده بیاد اینهمه عنوان نیومده، بگه PSP جدید میدم.

, Tekken 6, Soulcalibor, Little Big planet, Motor Storm و ... از عناوینی هستند که هنوز منتشر نشدن پس هنوز خیلی راه هست تا PSP جدیدی بیاد.

(اخیرا هم که گفته شده بود احتمالا یه God of War دیگر هم برای PSP بسازند.)

اول سلام....

psp جدید که میاد ولی معلوم نیست کی باشه،اگه توی E3 هم معرفی بشه به قول دوستمون با این بازیهایی که قراره واسه همین psp بیاد فعلا عرضش نمیکنه((اصلا شاید معرفیش هم نکنه))

ولی هرچی میخواد اسمش باشه psp go نباشه مثلا بری به فروشنده بگی قیمت psp go چنده فروشنده هم psp رو نشنوه حالا بیا درستش کن...:cheesygri

این PSP اومدنش حقیقت داره ولی کی میاد معلوم نیست ... :-" به قول فردین سونی که دیوانه نیست با این همه خرجی که رو PSP-3000 و بازیهایی که قراره براش بیاد کنسول جدید بزنه ... من که میگم حداقل 1.5 دیگه میاد .
ولی هرچی میخواد اسمش باشه psp go نباشه مثلا بری به فروشنده بگی قیمت psp go چنده فروشنده هم psp رو نشنوه حالا بیا درستش کن...:cheesygri
شما هم که فقط جنبه ی بد قضیه رو در نظر میگیرین ... :-" نه اسمش PSP-2 میشه به نظر من .

اگر هم معرفی بشه به این زودیا منتظرش نباشید. مغز خر نخورده بیاد اینهمه عنوان نیومده، بگه PSP جدید میدم.

, Tekken 6, Soulcalibor, Little Big planet, Motor Storm و ... از عناوینی هستند که هنوز منتشر نشدن پس هنوز خیلی راه هست تا PSP جدیدی بیاد.

(اخیرا هم که گفته شده بود احتمالا یه God of War دیگر هم برای PSP بسازند.)

هنوز هم میگید PSP Go! کلا Fake ه ، نه ؟!
نمی دونم چرا همه دوست دارن انقدر زود قضاوت کنن ...
بعضی از این عنواهایی هم که گفتید به همراه Portable Metal Gear Solid با همین PSP عرضه میشن .

هنوز هم میگید PSP Go! کلا Fake ه ، نه ؟!
نمی دونم چرا همه دوست دارن انقدر زود قضاوت کنن ...
بعضی از این عنواهایی هم که گفتید به همراه Portable Metal Gear Solid با همین PSP عرضه میشن .
این همون PSP ه فقط با Design جدید . همین واسه فروش بیشتر نه سخت افزاری تغییر کرده حتی یه انالوگ هم اضافه نشده .
پس من بازم میگم Fake . این سومین باره که سونی قیافه PSP رو تغییر میده دیگه بهش نمیگن شماره بعدی PSP .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or