PSP جدید در راه است - پاییز ....

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sAsAn.K

کاربر سایت
سلام دوستان .
1UP خبر داد که PSP جدید با یکی از نام های PSP-4000 ، PSP 2 ، PSP Slide ، PSP Flip و یا PSP Go! رو پاییز امسال روانه ی بازار خواهد کرد .
این دستگاه UMD Drive نداره ، و بازی های جدید قابل دانلود کردن هستند ! از جمله Gran Turismo جدید !!!
16 یا 8 گیگابایت حافظه ی داخلی نیز داره .
این هم عکس :

psp-go-design-mockup.jpg

;)

آخرین ویرایش:
همه اینا شایعه است هزار بار هم خبرش تو سایت گزاشته شده بدون منبع مثل همین .
خواهش الکی خبر نزارید اگر میزارید با منبع موثق باشه .
این عکس هم Fake هست مقل بقیه عکسا .

دوستان شرمنده ، ولی خواهشا تا هیچ چیزو نمی دونید هی Fake Fake راه نندازید اینجا !

منبع میخواید اینم منبع :
Code:
http://www.psp-hacks.com/2009/04/29/new-psp-named-and-its-coming-this-fall-apparently/

به نقل از سایت معتبر 1UP گفته .
در ضمن عکس رو هم همینطوری گذاشتم ، چون همه جا این خبر رو با این گذاشتند ، ولی این عکس اون PSP که قراره بیاد نیست ، دیگه فکر می کردم اینو خودتون تشخیص بدید ! ...

دونستن نمیخاد که من بازم میگم Fake .
بازی نیست که یه سایت واسه خودش بگه اره همچین چیزی هست . قراره یه کنسول جدید بیاد . من بازم میگم این منبع واسه یه همچین خبری موثق نیست .
مطمئنا تو خود Sony تایید نکنه هیچکس باورش نمیشه .
در ضمن این یه شایعه است و توی بخش اخبار ما یه بخشی داریم به اسم شایعات که اینو باید اونجا میزاشتی نه اینجا در حالی که قبل از شما تا حالا خیلیا این خبر رو گزاشتن که به هیچ نتیجه ای نرسیده .

اتفاقا 1UP گفته توی E3 همه چیز مشخص میشه و قراره معرفی بشه .

شما قبول داری یا نداری خبر رو به ماها مربوط نیست !

خبرهایی که 1UP میزاره رو نمیشه گفت Fake مگر اینکه خودش اعلام کنه که Fake که در این مورد قطعا اعلام نخواهد کرد ، چونکه گفته منابع خودشون این خبر رو تایید کردن .

امید وارم که تایید شه چون که از زمان عرضه psp تا حالا خیلی گذشته و دیگه جای پیشرفت نداره و نیازه که یه ارتقایی تو سخت افزارش بدن... راستی اگه psp slide بشه خیلی جالب میشه!!!...

من که فکر کنم سخت افزارش هیچ تغییری نکنه
در ضمن 100% مطمئن باشی که یه psp میاد حالا چه 4000 چه psp2 ولی این شایعه ها بیشترش از خو شرکتا میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or