D darren shan کاربر سایت Dec 12, 2007 #18 مال من بدون هیچیچیه فقط شارزر وباتری وداره روش هم نوشته ایس سیلور؟؟؟؟؟ مگه نباید ازاون پک گنده ها باشه؟؟؟؟؟ راستی الکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من بدون هیچیچیه فقط شارزر وباتری وداره روش هم نوشته ایس سیلور؟؟؟؟؟ مگه نباید ازاون پک گنده ها باشه؟؟؟؟؟ راستی الکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Dec 19, 2007 #19 نوشته شده توسط darren shan: مال من بدون هیچیچیه فقط شارزر وباتری وداره روش هم نوشته ایس سیلور؟؟؟؟؟ مگه نباید ازاون پک گنده ها باشه؟؟؟؟؟ راستی الکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... اينايي كه توي ايران هست همش همين جوريه. هيچي توش نيست. اوني كه ميگي توش وسيله بايد باشه Entertainment Pack ها هستن كه توي ايران من نديدم. منظورت از الكس رو هم نفهميدم. Dark ALex رو ميگي؟ يه هكر هست كه اولين فيرمور هك شده براي PSP رو درست كرد.
نوشته شده توسط darren shan: مال من بدون هیچیچیه فقط شارزر وباتری وداره روش هم نوشته ایس سیلور؟؟؟؟؟ مگه نباید ازاون پک گنده ها باشه؟؟؟؟؟ راستی الکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... اينايي كه توي ايران هست همش همين جوريه. هيچي توش نيست. اوني كه ميگي توش وسيله بايد باشه Entertainment Pack ها هستن كه توي ايران من نديدم. منظورت از الكس رو هم نفهميدم. Dark ALex رو ميگي؟ يه هكر هست كه اولين فيرمور هك شده براي PSP رو درست كرد.