فروشنده PS4 Slim

• Thread starter Thread starter F4Daei
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

F4Daei

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام ، همونطور که از عنوان مشخص هست یک عدد PS4 اسلیم حافظه ۱ ترابایت Jet Black به فروش می رسد و یا اگر کسی قصد معاوضه با xone x داشته باشه پیشنهاد بده به توافق برسیم
کنسول از هر نظر کاملا سالم و تمیز هست حدود ۵ ماهه خریداری شده ، تک دسته
شامل بازی های Battlefield V و Fifa 19 هستش که با گیفت قانونی خریداری کردم
و البته بازی های God of war و Horizon zero down complete edition و Detriot : become human هم به صورت اکانت هکی رو‌کنسول‌ موجوده که ترجیحا باید آفلاین اجرا بشن همچنین دیتای بازی های زیر دانلود شده و در حافظه دستگاه هست
Red Dead Redemption 2
Farcry New Dawn
Assassins creed: odyssey
Sekiro : Shadows Dice Twice
World War Z
دوستان توجه کنید قیمت گذاشته شده همراه با بازی ها هست ، همچنین یک عدد دیسک Evil Within 2 هم‌ موجوده که به قیمت ۱۳۰۰۰۰ تومان جداگانه به فروش میرسد در صورت تمایل
قیمت : ۳.۶۰۰.۰۰۰
2A2376D1-D13C-4D44-9708-DE31A3329D80.jpeg

آخرین ویرایش:
سلام ، همونطور که از عنوان مشخص هست یک عدد PS4 اسلیم حافظه ۱ ترابایت Jet Black به فروش می رسد و یا اگر کسی قصد معاوضه با xone x داشته باشه پیشنهاد بده به توافق برسیم
کنسول از هر نظر کاملا سالم و تمیز هست حدود ۵ ماهه خریداری شده ، تک دسته
شامل بازی های Battlefield V و Fifa 19 هستش که با گیفت قانونی خریداری کردم
و البته بازی های God of war و Horizon zero down complete edition و Detriot : become human هم به صورت اکانت هکی رو‌کنسول‌ موجوده که ترجیحا باید آفلاین اجرا بشن همچنین دیتای بازی های زیر دانلود شده و در حافظه دستگاه هست
Red Dead Redemption 2
Farcry New Dawn
Assassins creed: odyssey
Sekiro : Shadows Dice Twice
World War Z
دوستان توجه کنید قیمت گذاشته شده همراه با بازی ها هست ، همچنین یک عدد دیسک Evil Within 2 هم‌ موجوده که به قیمت ۱۳۰۰۰۰ تومان جداگانه به فروش میرسد در صورت تمایل
قیمت : ۳.۶۰۰.۰۰۰
View attachment 110899
سلام
دوست عزیز اگر قصد معاوضه با xbox one s 500 گیگ رو داشتید بنده درخدمتم ... دو اکانت قانونی فیفا 19 و RDR2 هم رو کنسوله تمیز و بدون مشکل هم هست.
بنده تهران هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or