فروشنده PS4 Games

• Thread starter Thread starter Petite
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Petite

کاربر سایت
Rating - 100%
13   0   0
سلام، وقت شما بخیر... .
فروش سه عدد بازی PS4
1. بازی NieR ریجن یک، نسخه ی Day One Edition به همراه کد( استفاده نشده! ) دست اول و کاملا درحد و تمیز!
قیمت 140 قيمت با تخفيف 130
2. بازی GTA V ریجن یک به همراه map بازی اکبند یا همان پلمب هست .
قیمت 145
3. بازی Nioh ریجن یک، نکته مهم:این بازی بصورت پلمب خریداری شده و استفاده نشده! منتها به علت ضعیف بودن پرس، سلفون از دو جهت باز شده! این مورد فقط به این علت، به قیمت کارکرده فروخته میشود.
قیمت 140 قيمت با تخفيف 130
دوستان محترم خریدار، لطفا فقط اگر تصمیم به خریدشون 100% قطعی هست، پیام خصوصی ارسال بفرمایید.
خیلی ممنونم از توجه شما، مرسی .

Attachments

• DSC_0047.JPG
    DSC_0047.JPG
    164.3 KB · مشاهده: 40
  • DSC_0048.JPG
    DSC_0048.JPG
    176 KB · مشاهده: 37
  • DSC_0049.JPG
    DSC_0049.JPG
    199.9 KB · مشاهده: 39
  • nier.jpeg
    nier.jpeg
    100 KB · مشاهده: 26
  • gtav.jpeg
    gtav.jpeg
    110.1 KB · مشاهده: 22
آخرین ویرایش:
فقط خطاب به مدیر محترمی که تاپیک قبلی من رو ، بدون هیچ تذکری! فورا پاک کرد، واقعا جای تاسف داره! به این شکل بدون هیچ اخطار و مهلتی این کار رو انجام دادند، این کار درستی نیست! لطفا کمی به کاربران فروم احترام بذارید:) ممنون میشم.
مرسی .

فقط خطاب به مدیر محترمی که تاپیک قبلی من رو ، بدون هیچ تذکری! فورا پاک کرد، واقعا جای تاسف داره! به این شکل بدون هیچ اخطار و مهلتی این کار رو انجام دادند، این کار درستی نیست! لطفا کمی به کاربران فروم احترام بذارید:) ممنون میشم.
مرسی .
شما بهتره که قبل از این که جایی عضو بشین و بخواین فعالیت کنین، قوانینش رو بخونین تا همچین مشکلاتی واستون پیش نیاد!

• Like
Reactions: farhad_fr2
شما بهتره که قبل از این که جایی عضو بشین و بخواین فعالیت کنین، قوانینش رو بخونین تا همچین مشکلاتی واستون پیش نیاد!
سلام
حدس ميزدم كه جواب شما همين هست!! واقعا متاسفم براي شما . من فقط روي برگه، تاريخ و نام بازيسنتر رو درج نكرده بودم!! و به همين دليل احتمالا شما بدون كوچكترين تذكري و ندادن حداقل يك فرصت نيم ساعته براي اصلاح عكس، تاپيك رو كامل پاك كرديد:|
نكته بسيار قابل توجه اين هست كه در همين بازارچه، من خودم فروشندهايی رو ديدم كه حتي يك عكس هم قرار ندادند!!! ولي هنوز تاپيكشون پاك نشده!( البته قصد جسارت به اون دوستان محترم فروشنده ندارم ) :|
بايد سعی كنيم به حقوق همديگه احترام بذاريم:) مرسی .

• Like
Reactions: all4u and Uniq
سلام
حدس ميزدم كه جواب شما همين هست!! واقعا متاسفم براي شما . من فقط روي برگه، تاريخ و نام بازيسنتر رو درج نكرده بودم!! و به همين دليل احتمالا شما بدون كوچكترين تذكري و ندادن حداقل يك فرصت نيم ساعته براي اصلاح عكس، تاپيك رو كامل پاك كرديد:|
نكته بسيار قابل توجه اين هست كه در همين بازارچه، من خودم فروشندهايی رو ديدم كه حتي يك عكس هم قرار ندادند!!! ولي هنوز تاپيكشون پاك نشده!( البته قصد جسارت به اون دوستان محترم فروشنده ندارم ) :|
بايد سعی كنيم به حقوق همديگه احترام بذاريم:) مرسی .
شما به حال خودت متاسف باش که هنوز یاد نگرفتی هرجایی یه سری قوانین داره که باید بهش احترام بگذاری، مدت زمان تذکر دیگه گذشته، الان بیش از یک ساله بازارچه باز به این صورت برگشته و شما هنوز سی ثانیه وقت نذاشتی که قوانین رو بخونی، سعی کنید معنی قانون و حقتون رو تو هرجا بفهمین!
در مورد تاپیک های دیگه هم شما فقط گزارش کن مطمئن باش در اسرع وقت پاک میشه!

• Like
Reactions: farhad_fr2
شما به حال خودت متاسف باش که هنوز یاد نگرفتی هرجایی یه سری قوانین داره که باید بهش احترام بگذاری، مدت زمان تذکر دیگه گذشته، الان بیش از یک ساله بازارچه باز به این صورت برگشته و شما هنوز سی ثانیه وقت نذاشتی که قوانین رو بخونی، سعی کنید معنی قانون و حقتون رو تو هرجا بفهمین!
در مورد تاپیک های دیگه هم شما فقط گزارش کن مطمئن باش در اسرع وقت پاک میشه!
دوست محترم ، شما احتمالا خصومتی با من داريد؟!!
اختيار داريد !! اين وظيفه شما هست كه به تاپيكها سر بزنيد! شما به اصطلاح ناظم يا مدير هستيد!!:|
لطفا با ادبيات مناسب و يك مقدار مؤدب تر با كاربران برخورد كنيد!!

• Like
Reactions: Uniq
دوست محترم ، شما احتمالا خصومتی با من داريد؟!!
اختيار داريد !! اين وظيفه شما هست كه به تاپيكها سر بزنيد! شما به اصطلاح ناظم يا مدير هستيد!!:|
لطفا با ادبيات مناسب و يك مقدار مؤدب تر با كاربران برخورد كنيد!!
بنده نه شما رو میشناسم و نه علاقه ای دارم که بشناسم!
بنده به حد کافی به تاپیک ها سر میزنم، اگه به قول شما تاپیکی از دستم در رفته به جای اعتراض گزارشش کنید، ضمن اینکه من با ادبیاتی صحبت میکنم که طرف مقابلم با من صحبت میکنه!
ختم کلام، این که یاد بگیرین قوانین رو مطالعه کنید تا بعد اگه به مشکل خوردین و طبق قانون باهاتون رفتار شد واسه خودتون حقی قائل نشین، نه فقط این فروم بلکه همه جا!

بنده نه شما رو میشناسم و نه علاقه ای دارم که بشناسم!
بنده به حد کافی به تاپیک ها سر میزنم، اگه به قول شما تاپیکی از دستم در رفته به جای اعتراض گزارشش کنید، ضمن اینکه من با ادبیاتی صحبت میکنم که طرف مقابلم با من صحبت میکنه!
ختم کلام، این که یاد بگیرین قوانین رو مطالعه کنید تا بعد اگه به مشکل خوردین و طبق قانون باهاتون رفتار شد واسه خودتون حقی قائل نشین، نه فقط این فروم بلکه همه جا!
بسيار خب دوست محترم، من اشتباه كردم كه قوانين شما رو مطالعه نكردم! برای خودم متاسفم! اين از اين .
منظورم از ادبيات مناسب، اين هست كه با كاربران فروم "مهربان" باشيد، مثل يك دوست، صميمی:)
اينجا فروم هست، اونم فروم بازيسنتر! اينجا پادگان نظامی نيست، كه شما اينقدر سخت گرفتید، اونم تا جايی كه شما منتظر باشيد در تاپيك بنده به مدت زياد! تا ببينيد كه بنده چه جوابی خواهم داد به شما:)
ختم كلام، اينكه ياد بگيريم با همه صميمی باشيم و طوری رفتار نكنيم كه ديگران رنجيده بشن:)
موفق باشيد .

ختم تاپيك.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or