PS4 و Xbox One در آمازون نیز تمام شدند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

پیش فروش دو کنسول Xbox one و PS4 در سایت Amazon به دلیل اتمام منابع بسته شدند.

این سایت در فیس بوک خود چنین نوشته است:
بعد از یک ماه پرهیجان ما تمامی Xbox one و PS4 ها را به فروش رساندیم.ما از تمامی مشتری هایمان متشکریم که نظرات خودشان را با ما به اشتراک گذاشته اند.هر چند نسخه استاندارد هر دو کنسول موجود است اما هیچ ضمانتی برای تاریخ عرضه آن وجود ندارد.خواهشا برای دریافت اطلاعات بیشتر برای تاریخ عرضه همین جا را چک کنید
در ادامه اگر شما به سایت آمازون آمریکا سر بزنید متوجه میشوید که پیش فروش نسخه روز اول هر دو کنسول بسته شده اند اما سایت آمازون انگلیس هنوز به پیش فروش این نسخه ادامه میدهد.

این در حالی است که در چند روز گذشته PS4 در Gamestop و همچنین Xbox One در BestBuy نیز به اتمام رسیده بود

منبع

دوستانی که قبلا تجربه داشتند و نسل قبل یادشونه یه سوال داشتم

فرضا همین الان کنسول های نسل بعد ریلیز جهانی شدند.چند مدت بعدش من تو فروشگاه های بزرگ تهران می تونم پیدا کنم و بخرم؟این دوستمون اشاره بر یک ماه بعد دادن! واقعا یک ماه بعد؟
ps vita که یک هفته بعد اومده بود ولی قیمتاش فضایی بود.من خودم یادمه ps2 هم چند هفته بعد عرضه اومد که اونم قیمتش زیاد بود.xbox one هم من از یکی از فروشنده ها پرسیدم گفت تو همون هفته های اول عرضه میارن

مثل اینکه شما اشتباه برداشت کردی اون بخش مربوط به خودم بود باید یک ماه منتظر باشم تا اون کسی که قراره برام بیاره بیاد ایران .;)

نه شما میتونی روز بعد در تهران پیدا کنی PS4 یا ONE درست مثل 360 و PS4 که روز بعد عرضه جهانی تهران موجود بود فقط با قیمت تخیلی .

قیمت تخیلی رو خوب اومدی:d مرسی .امیدوارم این بار با همه پرسی و موج اعتراضی که از الان راه انداختیم دیگه شاهد چنین قیمتهایی نباشیم.

شما یادتون نیست 360 و PS3 روز اول که اومد ایران با چه قیمتی دقیقا می فروختن؟

قیمت تخیلی رو خوب اومدی:d مرسی .امیدوارم این بار با همه پرسی و موج اعتراضی که از الان راه انداختیم دیگه شاهد چنین قیمتهایی نباشیم.

360 هفته اول خردیم 550 UC البته یادم نیست دقیقا چقدر داشتن روز اول میفروختن اما PS3 روز اول 1600 تا 2 میلیون یادمه یک سری ادم نمیدونم چی باید بهشون بگم میدونم خریده بودن .:d منم هفته اول PS3 خریدم 700 خود کنسول با دو بازی PS2 اورجینال که روی دستگاه بود .;)

الان هم از ایران نمیخوام بخرم به خاطر اینکه با اختلاف قیمتش میتونم 2 تا بازی اورجینال بخرم اینجوری که حساب کردم پس منتظر بشم بهتره .:d

مگه این فروشنده های با انصاف:d کازی به اعتراض من و شما دارن؟؟؟ اونها هرقیمتی که دلشون بخاد از ملت میگیرن

360 هفته اول خردیم 550 UC البته یادم نیست دقیقا چقدر داشتن روز اول میفروختن اما PS3 روز اول 1600 تا 2 میلیون یادمه یک سری ادم نمیدونم چی باید بهشون بگم میدونم خریده بودن .:d منم هفته اول PS3 خریدم 700 خود کنسول با دو بازی PS2 اورجینال که روی دستگاه بود .;)

الان هم از ایران نمیخوام بخرم به خاطر اینکه با اختلاف قیمتش میتونم 2 تا بازی اورجینال بخرم اینجوری که حساب کردم پس منتظر بشم بهتره .:d

ایکس باکس رو نفهمیدم چند؟:d
یعنی PS3 روز اول 2 میلیون بود بعد از یک هفته اومد هفتصد؟واقعا؟:-o خدا کنه این بار هم تو یک هفته اینقدر افت قیمت کنه ;;)

- - -ویرایش - - -

مگه این فروشنده های با انصاف:d کازی به اعتراض من و شما دارن؟؟؟ اونها هرقیمتی که دلشون بخاد از ملت میگیرن
خب اگه ملت همه قیمتهای واقعی رو بدونند زیر بار این قیمتها نرن اونها هم قیمتها رو مجبورا میارن پایین! ضمنا خیلی از این فروشنده ها تو همین بازی سنتر عضو هستند:|

ایکس باکس رو نفهمیدم چند؟:d
یعنی PS3 روز اول 2 میلیون بود بعد از یک هفته اومد هفتصد؟واقعا؟:-o خدا کنه این بار هم تو یک هفته اینقدر افت قیمت کنه ;;)

XBOX 360 ما ورژن UC خردیم 550 البته خودم نرفتم فروشگاه برادرم رفته بود به خاطر همین نمیدونم دقیقا کجا رفته بود از کی خریده بود اما PS3 چرا خودم رفتم به خاطر همین دقیق میدونم چی شده چی بوده .

نه که 2 میلیون باشه همون روز اول به خاطر اینکه فقط چند نفر اورده بودن تازه داشتن به قیمت خون میفروختن منم از فروشگاه خود سونی خردیم 700 دقیقا 4-5 روز بعد عرضه اون روز های اول همیشه قیمت ها خیلی بالاست تا بیاد یک تعداد زیادی وارد بشه تا قیمت شکسته بشه یک چند روزی وقت میبره .

البته چند نفر دیدم که خریده بودن 2 میلیون روز اول .

طبیعیه که این نسل قیمت ها روز اول 2 به بالا بره چون با یک حساب سر انگشتی و با دلار 3300 X1 در میاد 1646700 و PS4 هم درمیاد 1316700 که تازه شما یکدونه بازی هم باید بخری چون برو بر نمی تونی کنسولو تماشا کنی :d او موقع که دلار 1000 اون ورا بود اون شکلی شد حالا که ... :d

همه سایت ها یه نظر سنجی گداشتند کنسول نسل بعد شما چیست ؟

بهتر بازی سنتر هم یه نظر سنجی بزاره تا ببینیم درصد چند به چنده..البته نظر سنجی باید جوری باشه که امکان نظر وجود نداشته باشه و همچنین مشخص نباشه چه کاربری به چه کنسولی رای داده...دعوا هم را نمی افته اینجوری..حتما این نظر سنجی رو برقرار کنید تا ببنیم اینجا اوضاش چجوره.

همه سایت ها یه نظر سنجی گداشتند کنسول نسل بعد شما چیست ؟

بهتر بازی سنتر هم یه نظر سنجی بزاره تا ببینیم درصد چند به چنده..البته نظر سنجی باید جوری باشه که امکان نظر وجود نداشته باشه و همچنین مشخص نباشه چه کاربری به چه کنسولی رای داده...دعوا هم را نمی افته اینجوری..حتما این نظر سنجی رو برقرار کنید تا ببنیم اینجا اوضاش چجوره.
همین الان رو صفحه اصلی سایت همچین نظرسنجی هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or