PS4 و Xbox One در آمازون نیز تمام شدند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

پیش فروش دو کنسول Xbox one و PS4 در سایت Amazon به دلیل اتمام منابع بسته شدند.

این سایت در فیس بوک خود چنین نوشته است:
بعد از یک ماه پرهیجان ما تمامی Xbox one و PS4 ها را به فروش رساندیم.ما از تمامی مشتری هایمان متشکریم که نظرات خودشان را با ما به اشتراک گذاشته اند.هر چند نسخه استاندارد هر دو کنسول موجود است اما هیچ ضمانتی برای تاریخ عرضه آن وجود ندارد.خواهشا برای دریافت اطلاعات بیشتر برای تاریخ عرضه همین جا را چک کنید
در ادامه اگر شما به سایت آمازون آمریکا سر بزنید متوجه میشوید که پیش فروش نسخه روز اول هر دو کنسول بسته شده اند اما سایت آمازون انگلیس هنوز به پیش فروش این نسخه ادامه میدهد.

این در حالی است که در چند روز گذشته PS4 در Gamestop و همچنین Xbox One در BestBuy نیز به اتمام رسیده بود

منبع

نمیدونم این خبر از کجا امده فقط فروش باندل های کنسول سونی متوقف شده و هنوز کنسول های به صورت استاندارد یعنی خود کنسول به تنهایی در حال فروشه هم ONE هم PS4 میتونین به سایت آمازون آمریکا سر بزنید .

بقیه سایت های امازون هم دارن فقط کنسول خالی پیش فروش میکنن .

best buy کانادا هم به پیش فروش داره ادامه میده Ps4 اما فروش Xbox one نسخه day One هنوز ادامه داره بر عکس PS4 نسخه معمولی مثل بقیه جا ها . البته best buy آمریکا همنوز داره باندل killzone به فروش میزاره در کنار نسخه معمولی .

gamestop USA کنسول PS4 تمام شده اما XBOX ONE هنوز دارن نسخه روز اول و هزار و یکی باندل جدید به فروش میزاره .

gamestop Canada کنسول PS4 تمام شده اما XBOX ONE روز اول داره به فروش میرسه هنوز .

نمیدونم این خبر از کجا امده فقط فروش باندل های کنسول سونی متوقف شده و هنوز کنسول های به صورت استاندارد یعنی خود کنسول به تنهایی در حال فروشه هم ONE هم PS4 میتونین به سایت آمازون آمریکا سر بزنید .

تو آمازون تمام کنسول هایی که واسه روز لانچ در نظر گرفته شده بودن همشون فروش رفتن، اینایی که الان پیش فروش میشن قطعا روز لانچ عرضه نمیشن به مشتری :دی

تو آمازون تمام کنسول هایی که واسه روز لانچ در نظر گرفته شده بودن همشون فروش رفتن، اینایی که الان پیش فروش میشن قطعا روز لانچ عرضه نمیشن به مشتری :دی

خوب lunch day که خیلی وقته آمازون تمام کرده این آمار یک هفته پیشه بیشتر سایت ها هم برای PS4 تمام شده فقط bestbuy,gamestop داره هنوز lunch day به فروش میرسونه انم نسخه Xbox one نسخه PS4 تمام شده .

از طرف دیگه amazon دیگه نسخه های باندل نمیفروشه برای PS4 بلکه فقط نسخه معمولی میفروشه نسخه روز اولی که الان یه یک هفته و خورده ای هست تمام شده Amazon .

فقط کنسول Xbox one چند جا داره برای روز اولی میفروشه PS4 خیلی وقته تمام شده من چیزی جز این نگفتم میتونین سایت ها رو سر بزنین .

best buy کانادا هم به پیش فروش داره ادامه میده Ps4 اما فروش Xbox one نسخه day One هنوز ادامه داره بر عکس PS4 نسخه معمولی مثل بقیه جا ها . البته best buy آمریکا همنوز داره باندل killzone به فروش میزاره در کنار نسخه معمولی .

gamestop USA کنسول PS4 تمام شده اما XBOX ONE هنوز دارن نسخه روز اول و هزار و یکی باندل جدید به فروش میزاره .

gamestop Canada کنسول PS4 تمام شده اما XBOX ONE روز اول داره به فروش میرسه هنوز .

اینایی که گفتی تو خبر ذکر شده ! علیرضا جان یه دور خبر می خوندی! :d

خوب lunch day که خیلی وقته آمازون تمام کرده این آمار یک هفته پیشه بیشتر سایت ها هم برای PS4 تمام شده فقط bestbuy,gamestop داره هنوز lunch day به فروش میرسونه انم نسخه Xbox one نسخه PS4 تمام شده .

از طرف دیگه amazon دیگه نسخه های باندل نمیفروشه برای PS4 بلکه فقط نسخه معمولی میفروشه نسخه روز اولی که الان یه یک هفته و خورده ای هست تمام شده Amazon .

فقط کنسول Xbox one چند جا داره برای روز اولی میفروشه PS4 خیلی وقته تمام شده من چیزی جز این نگفتم میتونین سایت ها رو سر بزنین .
فروش XOne تو Best Buy که چند روز پیش متوقف شد، نسخه PS4 رو فکر کنم هنوز دارن پیش فروش میکنن :دی تو آمازون هم نسخه PS4 و XOne واسه روز لانچ همین دیروز Sold Out شد. کلا من حرفم فقط در مورد نسخه هایی هست که روز لانچ عرضه میشن.

اینایی که گفتی تو خبر ذکر شده ! علیرضا جان یه دور خبر می خوندی! :d

پیش فروش دو کنسول Xbox one و PS4 در سایت Amazon به دلیل اتمام منابع بسته شدند.

این سایت در فیس بوک خود چنین نوشته است:

در ادامه اگر شما به سایت آمازون آمریکا سر بزنید متوجه میشوید که پیش فروش نسخه روز اول هر دو کنسول بسته شده اند اما سایت آمازون انگلیس هنوز به پیش فروش این نسخه ادامه میدهد.

این در حالی است که در چند روز گذشته PS4 در Gamestop و همچنین Xbox One در BestBuy نیز به اتمام رسیده بود

منبع

منم میدونم ذکر شده بود برای تصحیح خبر گفتم شما خودت خبر بخون .;)

فقط خط اول صحبتم این بود که فقط باندل ها و نسخه روز اولی منظور بوده نه به صورت کلی فروش متوقف شده باشه فقط در gamespot فروش PS4 به صورت کلی متوقف شده انم آمریکا .;)

برعکس در Bestbuy کنسول xbox one به صورت کلی فروش متوقف شده .
yahoo_3.gif

اینم سایت gamestop که داره هنوز XBOX one روز اولی میفروشه :
http://www.gamestop.com/xbox-one/consoles/xbox-one-day-one-edition/109961

جوری نبوده روز اولی به صورت کلی همه جا تمام شده باشه برای هر دو کنسول فقط صحبتم جنبه تکمیلی داشت حالا چه تمام کنه نکنه چه فرقی به حال ما میکنه ما که باید تا یک ماه بعد عرضه جهانی منتظر باشیم .

آخرین ویرایش:
چه خبره هی میگید این تموم شده بحثم سر روز اوله بست بای تموم کرده گیم استاپ تموم نکرده؟ از پست اول تا الان همش یه چیزو دارید تکرار میکنید. دقت کردید؟ :دی

نیازی به تاپیک جدید نیست پس اینجا میگم :دی طبق گزارشی که Polygon منتشر کرده پیش فروش Xbox One و PS4 (کنسول هایی که در روز لانچ عرضه میشن) در اکثر فروشگاه های آمریکا (چه فروشگاه های محلی و چه اینترنتی) متوقف شده. GameStop و Amazon از جمله این فروشگاه ها هستند، در حال حاضر فقط کنسول PS4 در فروشگاه اینترنتی Best Buy و کنسول Xbox One در فروشگاه اینترنتی Toys R قابل دسترس هستند.

نیازی به تاپیک جدید نیست پس اینجا میگم :دی طبق گزارشی که Polygon منتشر کرده پیش فروش Xbox One و PS4 (کنسول هایی که در روز لانچ عرضه میشن) در اکثر فروشگاه های آمریکا (چه فروشگاه های محلی و چه اینترنتی) متوقف شده. GameStop و Amazon از جمله این فروشگاه ها هستند، در حال حاضر فقط کنسول PS4 در فروشگاه اینترنتی Best Buy و کنسول Xbox One در فروشگاه اینترنتی Toys R قابل دسترس هستند.

دستشون درد نکنه با این سیستم عرضه و تقاضاشون

جوری نبوده روز اولی به صورت کلی همه جا تمام شده باشه برای هر دو کنسول فقط صحبتم جنبه تکمیلی داشت حالا چه تمام کنه نکنه چه فرقی به حال ما میکنه ما که باید تا یک ماه بعد عرضه جهانی منتظر باشیم .

دوستانی که قبلا تجربه داشتند و نسل قبل یادشونه یه سوال داشتم

فرضا همین الان کنسول های نسل بعد ریلیز جهانی شدند.چند مدت بعدش من تو فروشگاه های بزرگ تهران می تونم پیدا کنم و بخرم؟این دوستمون اشاره بر یک ماه بعد دادن! واقعا یک ماه بعد؟

دوستانی که قبلا تجربه داشتند و نسل قبل یادشونه یه سوال داشتم

فرضا همین الان کنسول های نسل بعد ریلیز جهانی شدند.چند مدت بعدش من تو فروشگاه های بزرگ تهران می تونم پیدا کنم و بخرم؟این دوستمون اشاره بر یک ماه بعد دادن! واقعا یک ماه بعد؟

مثل اینکه شما اشتباه برداشت کردی اون بخش مربوط به خودم بود باید یک ماه منتظر باشم تا اون کسی که قراره برام بیاره بیاد ایران .;)

نه شما میتونی روز بعد در تهران پیدا کنی PS4 یا ONE درست مثل 360 و PS4 که روز بعد عرضه جهانی تهران موجود بود فقط با قیمت تخیلی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or