اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!
بابای تو پولداره واست بازی میخره ما که بچه پایین شهریم مثه توییم هر روز پاشیم بریم توپخونه گونی گونی بازی بخریم ؟ تا حالا واسه این جواب ها 5 بار اخراج شدم...

ماذا فازا؟ حرام؟چی میگی بابا. تو هک نکن.
اگه اینطوره از زمان پلی1 دارم حروم خوری می کنم.

آقا بکش بیرون دیگه. شما با بازیای اورجیناله حلالت حال کن ما هم حروم خوریمونو ادامه میدیم.عزیزه من شما که نداشتی چرا رفتی خریدی آخه؟ مگه آدم وقتی نداره میره چیزی رو بخره که بعد گیر بیوفته؟!!!
من نه بابام پولداره و نه چیزه دیگه 3 تا بازی اورجینال دسته دوم خریدم همین 3 تا بازی هم هر سری با 20 تومن تعویض میکنموهمین و بس فکر نکن ما میریم بازی ایی 200 هزار تومن میدیم
تعارف نکن .... می تونی از کلمات دیگه مثل غلط کرد و شکر خورد هم استفاده کنی .اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!
عزیزه من شما که نداشتی چرا رفتی خریدی آخه؟ مگه آدم وقتی نداره میره چیزی رو بخره که بعد گیر بیوفته؟!!!
من نه بابام پولداره و نه چیزه دیگه 3 تا بازی اورجینال دسته دوم خریدم همین 3 تا بازی هم هر سری با 20 تومن تعویض میکنموهمین و بس فکر نکن ما میریم بازی ایی 200 هزار تومن میدیم

دوستان هم حرام خوریشون رو به بهانه این نذارند که سونی نماینده نداره تو ایران و از اینجور حرفا..سطح فرهنگ و حلال خوری رو از خودت شروع کنم کار به این نداشته باش بخاطر اینکه نماینده نداره ما هم کپی رایت میکنیم ( دزدی )!!!ا
این حرف شما مثل این میمونه با همسایتون دعواتون شه بعد بگین چون که با ما دعوا کرد ما میریم خونشون دزدی, یخورده سطح دیدتون رو بالا ببرید!!
خودم کلا با هک مخالفم و امیدوارم هک نشده باشه ...
هم اونایی که میگن دزدیه درست میگن هم اونایی که میگن چون نمایندگی نداره و اشکال نداره از کپی استفاده بشه
ولی بنظر من اونا ما رو تحریم کردند که این امکانات رو نداشته باشیم و اصلا ایران رو بازار فروش بحساب نمیارن پس کپی بازی کردن یا نکردن خیلی فرقی نداره
و با کپی بازی کردن به شرکت های خارجی ضرر میرسه و از طرفی مشتی بر دهن استکبار هست :d
ولی از طرفی شاید شونی یا شرکت های دیگه بخوان اینجا نمایندگی بزنن ولی بعضی از دولت کشور ها این اجازه رو نمیده و شاید حقشون نباشه که ضرر کنن ...
به هر حال این یک تصمیم شخصی هست و بنده تنها چیزی که از کپی بازا حسودیم میشه و عصبانی میشم اینکه اونا زودتر از تاریخ انتشار بازی ، بازیو بازی می کنن )x جدا از بحث قیمت بازی بهرحال کسی که اورجینال میخره
حتما توان مالی رو داره![]()
شما دیگه از خودت شروع کردی ؟
فوتبال صداوسیما رو نمیبینی پس ؟
همین فیلم هفت سنگ نمیدیدی تو رمضون ؟
فیلمای شبکه های صدا و سیما رو نمیبینی ؟
تا حالا فیلم دانلود نکردی و میری تو سینماهای استکبار اونور اب میبینی ؟
سیستم عاملت لایسنس داره ؟
و....
اگه جواب شما بله هست ! قطعا شما خیلی خوبی ! تبریک میگم بت !