PS4 قابلیت ظبط ویدئو توسط HDMI را دارد!

19Rodar

کاربر سایت
20130919_playStation_4_ps4.png

به نظر می رسد سونی تایید کرد که کاربران قادر خواهند بود فیلم گیم پلی بازی خود را مستقیما از خروجی HDMI ضبط کنند.چیزی که به راحتی بر روی PS3 انجام نمی شد.

این قابلیت ظاهرا در نطق اصلی سخنان سونی در نمایشگاه TGS اعلام شد.من بسیار با دقت گوش میدادم و چیزی بیشتر متوجه نشدم اما آقای Brad Douglas این موضوع را در تویتر شخصی خود اینطور منتشر کرده است:

من فکر میکنم باید اعلام کنیم که ما قصد داریم قابلیت ظبط ویدئوی بازیها را از HDMI قرار دهیم،جزئیات بیشتر را به زودی منتشر می کنیم

Douglas قبلا این خبر را توسط Polygon تایید کرده بود.اما شاید این موضوع غیر ممکن باشد که کاربران قادر باشند از ویدئوی بازی چیزی ظبط کنند در حالی که PS4 نیز به مانند PS3 قسمت مجزا برای خروجی AV ندارد!

PS4 در نوامبر امسال در آمریکای شمالی و اروپا منتشر می شود و تاریخ انتشار این کنسول در ژاپن برای فوریه سال 2014 اعلام شده است.چیزی که بسیار بزرگ و خوب است قابلیت به اشتراک گذاری محتوایی کاربران توسط دکمه share است که بر روی کنترلر PS4 قرار داده شده تا کاربران تصاویر و ویدئو های خود را به اشتراک بگذارند و به نوعی یک شبکه یکپارچه اجتماعی داشته باشند.

Vg247

آخرین ویرایش:
Game DVR رو میگی ‍!؟!

اون کلا قضیش با این فرق داره . هم سونی هم مایکرو اونو خیلی وقت پیش معرفی کردن

( که در مورد مایکروسافت DVR اکانت گلد میخاد ولی واسه PSn مجانیه و مدتشم بیشتره )

نه داداش تو بخش اخبار بگردی خبرش رو پیدا می کنی
XBOX ONE یک خروجی مجزا HDMI out داره برای این کارا کلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or