PS4 در زمان لانچ دارای 4 باندل خواهد بود.

• Thread starter Thread starter OMG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

OMG

کاربر سایت
شایعه های مرتبط با باندل های PS4 از زمان رونمایی تا همین الان داشتند Leak می شدند.
اما امروز سونی تایید کرد که در روز لانچ در کشور انگلستان 4 باندل در دسترس خواهد بود.
این باندل ها شامل:
1- بسته معمولی PS4
که قیمت آن 349 پوند است.

2- بسته معمولی + یکی از بازی های Killzone: SF یا Watch Dogs
قیمت این بسته 399 پوند است

3- بسته 439 پوندی
که به شما خود کنسول, K: SF, Drive Club را میدهد.

4- بسته 449 پوندی
این بسته شامل خود کنسول, K: SF, PS4 Camera می شود.
می شوند.

همانطور که IGN اشاره میکند با توجه به این قیمت ها, از آنجایی که این بازی ها در باندل کنسول قیمتی برابر با 50 پوند دارند, قیمت پیشنهادی بازی ها(Recommended retail price)بین 55 تا 60 پوند است.

از شرکت هایی که کنسول را پیش فروش کرده اند, انتظار می رود که خیلی زود با مشتریانشان تماس بگیرند و از آنها بپرسند که کدام باندل را می خواهند.
پیشبینی می شود که این اتفاق خیلی زود بی افتد, پس حواستان به Inbox تان باشد!

منبع

آپدیت خبر:
اطلاعات بیشتر از باندل ها:
دوستان من چون دستگاه رو Pre order کردم از آمازون UK یه ایمیل امروز برام اومدش و توش یک سری پک رو نوشته بود که می تونستم با پیش خرید قبلی خودم به دلخواه جایگزین کنم و گفتم بد نیست بدونید. اینا همه پک های رسمی هستند که قرار تو انگلستان منتشر بشه!
Bundle 1: Sony PlayStation 4 and Killzone Shadow Fall (PS4) – £389
This bundle includes: - Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 2: Sony PlayStation 4 and Watch Dogs (PS4) – £389
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Watch Dogs (PS4) - 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 3: Sony PlayStation 4 Action Pack (PS4) – £429
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - Battlefield 4 (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 4: Sony PlayStation 4 Adrenalin Pack (PS4) – £429
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - Need For Speed: Rivals (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 5: Sony PlayStation 4 Gamer Pack (PS4) – £449
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - 2 x Sony PlayStation DualShock 4 - PS4 camera

Bundle 6: Sony PlayStation 4 FIFA Mega Pack (PS4) – £489
This bundle includes: - Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - 2 x Sony PlayStation DualShock 4 - PS4 camera - FIFA 14 (PS4
با تشکر از Fëanor

آخرین ویرایش:
به نظرم این باندل از همه بهتر و بهصرفه تر باشه:

بسته 449 پوندی

این بسته شامل خود کنسول, K: SF, PS4 Camera می شود.
امیدوارم فروشندهامون کمی باانصاف باشن تا قابل خرید باشه نمیگم سود کم بگیرن فقط سودشون رو منطقی حساب کنن
البته تاپیک xone مطرح شده بود یکی از فروشندههای با انصاف فرمودند وان رو بدون کینکت میفروشن :-o و کینکت رو باید جدا خرید:|
مثل اینکه باندل بدون کینکنت انحصاری برای مغازه ایشون بوده
امیدوارم این بلاها سر باندلهای ps4 نیاد

دوستان من چون دستگاه رو Pre order کردم از آمازون UK یه ایمیل امروز برام اومدش و توش یک سری پک رو نوشته بود که می تونستم با پیش خرید قبلی خودم به دلخواه جایگزین کنم و گفتم بد نیست بدونید. اینا همه پک های رسمی هستند که قرار تو انگلستان منتشر بشه! فقط چون حال type کردن ندارم مستقیم براتون کپی کردم اینجا! من خودم باندل آخری رو میگیرم!

Bundle 1: Sony PlayStation 4 and Killzone Shadow Fall (PS4) – £389
This bundle includes: - Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 2: Sony PlayStation 4 and Watch Dogs (PS4) – £389
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Watch Dogs (PS4) - 1 x Sony PlayStation DualShock 4

This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - Battlefield 4 (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 4: Sony PlayStation 4 Adrenalin Pack (PS4) – £429
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - Need For Speed: Rivals (PS4)- 1 x Sony PlayStation DualShock 4

Bundle 5: Sony PlayStation 4 Gamer Pack (PS4) – £449
This bundle includes:- Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - 2 x Sony PlayStation DualShock 4 - PS4 camera

Bundle 6: Sony PlayStation 4 FIFA Mega Pack (PS4) – £489
This bundle includes: - Sony PlayStation 4 (PS4) - Killzone Shadow Fall (PS4) - 2 x Sony PlayStation DualShock 4 - PS4 camera - FIFA 14 (PS4

من باندل کیلزون رو گرفتم ولی

این بهتره

چون این دو تا بازی برای کسی که تا چند وقت پول خرید بازی نداشته باشه هم کفایت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or