PS4 به عنوان Lead platform بازی Call Of Duty خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Call-of-Duty-Ghosts-010.jpg

در نسل قبل ما شاهد این بودیم که کنسول Xbox 360 همیشه به عنوان Lead Platform فرنچایز Call Of Duty بود. ولی حال انگار این قضیه در نسل جدیدی که شروع شده است، گرایش معکوس داشته است. یکی از معروف ترین insider های سایت NeoGAF (با نام کاربری Famous Mortimer) به تازگی اطلاعاتی را به بیرون درز داده که حاکی از آن است در نسل جدیدی که شروع شده است، PS4 به عنوان کنسول lead platform این فرنچایز تا آخر نسل خواهد بود.
"قرار است که Activision تصمیم خود را عوض کند و برای اولین بار کنسول lead platform این فرنچایز را از زیرسایه کنسول مایکروسافت دربیاورد و به سمت PlayStation برود.
اگر شما کمی به گذشته نگاه کنید، کنسول lead platform این بازی Xbox 360 بوده است. که قرار است برای اولین بار این قضیه در این نسل جدید تغییر کند. شاید این قضیه اتفاق کوچکی باشد ولی احتمال می رود که اتفاقات اخیر تاثیر بسیاری بر روی این قضیه داشته باشند مثلا همین عذرخواهی کمپانی EA به دلیل عرضه نشدن Titanfall بر روی کنسول های PlayStation و در انحصار بودن مایکروسافت می تواند یکی از آن دلایل باشد."
اینطور که Famous Mortimer گفته است باید به زودی شاهد اطلاع رسانی رسمی از طرف کمپانی Activision در رابطه با این موضوع باشیم.
[source]

8 سال مایکروسافت از این بازی سود کرد حالا اجازه میده یه چیزی هم به فقیر فقرا برسه.:dتازه الان مایکروسافت Titanfall رو داره که تا چند ساله آینده COD رو محو میکنه.من خودم طرفدار COD هستم اما واقعیت اینکه Titanfall بهترین هست رو هم نمیتونم انکار کنم.[-(

8 سال مایکروسافت از این بازی سود کرد حالا اجازه میده یه چیزی هم به فقیر فقرا برسه.:dتازه الان مایکروسافت Titanfall رو داره که تا چند ساله آینده COD رو محو میکنه.من خودم طرفدار COD هستم اما واقعیت اینکه Titanfall بهترین هست رو هم نمیتونم انکار کنم.[-(

فقیر ؟ سونی فقیر ؟؟ :دی خواب دیدی ؟؟ دعا کنید یه وقت بخش Xbox خودتون به کل فروش نره :دی بعد در مورد سونی اظهار ... کنید !
یه خورده هم فکر کنی میفهمی که Acti خودشو چسبونده به PS4 تا بیشتر سود کنه نه این که سونی بره طرف Acti ! :دی اصن فکرش هم خنده داره :دی

یخورده هم صبر کنی PS4 لیید پلتفرم تایتانفال ۲ میشه ! حالا ببین کی گفتم :دی

پس چرا Xone لید پلتفرم نشد ؟:-/
واقعا چرا:-/

پس این همه بازی لید پلتفرمشون PC هست,یعنی PC ضعیف ترین پلتفرم هست؟:-/
نه ولی اگه دقت کرده باشی بازی هایی که گرافیکشون روکنسول ها خوب بوده لیدپلتفرمشون یکی از کنسول ها بوده و بعضی ازاستودیو ها هم بصورت موازی رو دوتا کار میکنن مثل *R که نتیجه عالی میشه:bighug:

چون معمولا سخت افزارضعیفترلیدپلتفرم میشه:d
joke of the year
واقعا چرا:-/

نه ولی اگه دقت کرده باشی بازی هایی که گرافیکشون روکنسول ها خوب بوده لیدپلتفرمشون یکی از کنسول ها بوده و بعضی ازاستودیو ها هم بصورت موازی رو دوتا کار میکنن مثل *R که نتیجه عالی میشه:bighug:

Face-Off: Grand Theft Auto 5 • Face-offs • DigitalFoundry • Eurogamer.net
:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or