PS4 به عنوان Lead platform بازی Call Of Duty خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Call-of-Duty-Ghosts-010.jpg

در نسل قبل ما شاهد این بودیم که کنسول Xbox 360 همیشه به عنوان Lead Platform فرنچایز Call Of Duty بود. ولی حال انگار این قضیه در نسل جدیدی که شروع شده است، گرایش معکوس داشته است. یکی از معروف ترین insider های سایت NeoGAF (با نام کاربری Famous Mortimer) به تازگی اطلاعاتی را به بیرون درز داده که حاکی از آن است در نسل جدیدی که شروع شده است، PS4 به عنوان کنسول lead platform این فرنچایز تا آخر نسل خواهد بود.
"قرار است که Activision تصمیم خود را عوض کند و برای اولین بار کنسول lead platform این فرنچایز را از زیرسایه کنسول مایکروسافت دربیاورد و به سمت PlayStation برود.
اگر شما کمی به گذشته نگاه کنید، کنسول lead platform این بازی Xbox 360 بوده است. که قرار است برای اولین بار این قضیه در این نسل جدید تغییر کند. شاید این قضیه اتفاق کوچکی باشد ولی احتمال می رود که اتفاقات اخیر تاثیر بسیاری بر روی این قضیه داشته باشند مثلا همین عذرخواهی کمپانی EA به دلیل عرضه نشدن Titanfall بر روی کنسول های PlayStation و در انحصار بودن مایکروسافت می تواند یکی از آن دلایل باشد."
اینطور که Famous Mortimer گفته است باید به زودی شاهد اطلاع رسانی رسمی از طرف کمپانی Activision در رابطه با این موضوع باشیم.
[source]

خوب معلومه کنسول های نسل بعد سخت افزارشون خیلی بهم نزدیکه و از طرفی هم PS4 قوی تره (عقل حکم میکنه اول رو اون قویه بسازی بعدا از سر و تهش بزنی رو اون ضعیف تره بیاریش) ... :|

خوب معلومه کنسول های نسل بعد سخت افزارشون خیلی بهم نزدیکه و از طرفی هم PS4 قوی تره (عقل حکم میکنه اول رو اون قویه بسازی بعدا از سر و تهش بزنی رو اون ضعیف تره بیاریش) ... :|

من بیشتر فکر میکنم دلیلش این باشه:

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

خوب اونو سازندگان قبلی سری COD میسازن رفتن طرف ماکرو اینا هم گفتن برا تلافی بریم طرف مقابل :d (در کل اخه اینم شد دلیل :d)

خب خودتم گفتی :دی
باز هم ربطی نداشت :دی
اصلاً اینطوری به اکتی چی میرسه مگه ؟ ربطی بهش نداره اصلاً :دی
مگر این که سونی برای جبران به اکتی پول داده باشه و بهش بگه بعلاوه لید پلتفورم باید بازی روی PS4 بهتر باشه و محتویات انحصاری داشته باشه و اینها ، که این منظور خبر نیست
عذر خواهی شرکت EA :blink:

چند دلیل میتونه وجود دتشته باشه برای این کار اکتیویژن:

بستن قرار داد تجاری با سونی

قدرت بیشتر و راحتی کار با کنسول PS4 نسبت به PS3

بازی Destiny که آغاز گر رابطه نزدیک بین سونی و اکتیویژن شد.

من بیشتر فکر میکنم دلیلش این باشه:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
آره اتفاقا دلیلش همینه منتها نه اینکه سونی بیاد بهشون پول بده!یه کیک خیلی خیلی بزرگ مگس های بیشتری رو دور خودش جمع میکنه!:d
با این اختلاف فروش کنسول ها بخوایم نخوایم اکثر سازنده ها میان تو زمین سونی...

همین الان هم ps4 لید پلتفرم هست. مثلا همین متال گیر 5 تعداد نقدهای ps4 بیست یک هست. ایکس باکس وان فقط 3 تا. این نشون میده زیاد به نسخه ایکس باکس اهمیت نمیدند!!!

من همون اول وقتی که Destiny برای PS4 معرفی شد با کانتنت های انحصاری گفتم که اکتی با سونی دستشون تو یه کاسه شده و کال هم امسال برای سونی هست. حتی این امکان هم داره که آی پی کراش رو توسط همین روابط خوب سونی دوباره از اکتی خریده باشه :x

من همون اول وقتی که Destiny برای PS4 معرفی شد با کانتنت های انحصاری گفتم که اکتی با سونی دستشون تو یه کاسه شده و کال هم امسال برای سونی هست. حتی این امکان هم داره که آی پی کراش رو توسط همین روابط خوب سونی دوباره از اکتی خریده باشه :x
حالا این تاپیک تبدیل میشه به آرزوی سونی فنها برای ساخت کراش توسط سونی برای پلی 4:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or