SleepyTurtel
کاربر سایت
بحث به بيراهه نكشيد،اينجا خيلى شانس اورده قفل نشده حالا ى كارى كنيد تل بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
)

هر دوتا کنسولم نمیتونم بخرم باید یکیو انتخاب کنم فعلا :d
اگه وضعیت مالی خوبی داری و پدر و مادرت رو اعصابت نیستنD: دوتا رو بخری بهتره.
من که حتی المکان سعی میکنم جفتشونو تهیه کنم
- امکانات بیشترش بجز بازی کردن ( که اگه یه زمونی به بن بست خوردم و پول بازیو نداشتم حداقل یکم میتونم ول باشم با این امکاناتش :d ) البته کلا اشتباهه این دلیل چون این کارا رو با پی سی هم میشه انجامشون داد![]()
اين كه هر دو كنسول رو كاربر تهيه كنه به نظر من خيلي كار درستي نمياد حداقل براي كاربران عادي درست نيست.
چون با اين وضعيت قيمت بازي ها بهتر نيست پول خريد يكي از كنسول ها را خرج خريد بازي كنيم و از بازي هاي بيشتري لذت ببريم !!!!
دو تا كنسول رو بخري كه 95% بازي هايشان مشترك هستند !!!
اين امكانات بيشتر كه مي فرماييد چي هست؟

من نسل قبل 360 داشتم و الان PS4 رو انتخاب کردم
هیچ تعصبی رو برند ندارم و هرچی به نظرم مناسب بیاد انتخاب میکنم . تا حالا با وان بازی نکردم ولی از همینجاش مطمئنم دسته بازیش طراحی بسیار بهتر و ارگونومیک تری داره
خداییش با دسته 360 خیلی راحت بودم
ولی هرچه فکر میکنم با هرچی وان بتونم کنار بیام با اون پاره آجر پاور بریکش که تازه اغلب ترانس هم باید بخوره بهش نمیتونم کنار بیام
جای من واسه بازی خیلی محدوده ، نسل قبل هم اون پاور بریک پدر منو درآورد . هم از جا گرفتنش هم خاک و خول گرفتنش
بهترین کار که بعد عذاب وجدان نداشته باشی چرا نمیدونم فلان انحصاریُ بازی نکردم یا چرا اونُ خریدم اینُ نخریدم اینه که هر دو کنسول رو بخری!
حالا همزمان با هم نه مثلا یه کدوم رو الان آدم میخره اون یکی رو هم میذاره چند ماه بعد!
ولی اگه یکی فن 2آتیشه مایکرو یا سونی هست اون بحثش جداست!!!:d
اقا من نظر خودمو مینویسم فعلا که قصد که خرید کنسول ندارم ولی اگه یه زمانی بخوام بخرم به چند تا دلیل می رم سمت 1 .
یکی اینکه به نظرم شبکه ی لایو خیلی کامل تر از psn و هر جور حساب کنیم یه نسل جلوتر از اون هستش .
دومی این که بیشتر فریند هام رو همون 1 هستن به جز یکی که میدونم رفته رو 4 که اونم اول 1 داشت و...
سوم هم این که اکانتی هست که از نسل قبل دارم که دوست دارم همون رو ادامه بدم.
چهار عن به نظرم مهم تره انحصاریاشه که من به شخصه عاشق سری هیلو و گیرز هستم ( خصوصا هیلو ) و کیلزون یا انچارتد واقعا اون قدر برام ارزش نداره خود تایتان فال هم که کلا یه قضیه ی دیگس .
بازی های مولتی پلتفرم هم برام مهم نیست چون رزولوشنش کمتره ولی برام مهم نیست چون tv ام هم 720 هست.
در کل ببینید با انحصاری کدوم بیشتر حال می کنید و گرنه به نظرم فرقی نداره . یکی میگه این 50 درصد قوی تره هم اصلا ارتباطی نداره . هنوز هیچ کارشناسی تو کل دنیا نگفته که Ps4 50 درصد قوی تره یا این که اصلا قوی تر هست یا نه بعد ملت ما این جا .....
تعداد هسته ی gpu مهمه ولی تنها فاکتور مهم نیست و کلی پارامتر دیگه هم هست که تو مقایسه مهمه و تنها این که Ps4 اول نسل راحت تر میشه از همه قدرتش استفاده کرد به نظر من مهم نیست . فکر می کنم این نسل هم مثل نسل قبل بشه و دوباره دو تا کنسول پا به پای هم پیش برن حالا هم که 1 ارزون تر شده و عامل قیمت از ابین رفته .
من نسل قبل 360 داشتم و الان PS4 رو انتخاب کردم
هیچ تعصبی رو برند ندارم و هرچی به نظرم مناسب بیاد انتخاب میکنم . تا حالا با وان بازی نکردم ولی از همینجاش مطمئنم دسته بازیش طراحی بسیار بهتر و ارگونومیک تری داره
خداییش با دسته 360 خیلی راحت بودم
ولی هرچه فکر میکنم با هرچی وان بتونم کنار بیام با اون پاره آجر پاور بریکش که تازه اغلب ترانس هم باید بخوره بهش نمیتونم کنار بیام
جای من واسه بازی خیلی محدوده ، نسل قبل هم اون پاور بریک پدر منو درآورد . هم از جا گرفتنش هم خاک و خول گرفتنش
ممنون بابت راهنماییاگه سرمایه و وقت زیادی دارید میتونین هر دو کنسول رو بخرید تا هیچ کدوم از انحصاری هارو از دست ندید . بازی های مشترک هم ببینید رو کدوم کنسول عملکرد بهتری داره یا میخواین رو کدوم کنسول بازی کنین برای همون بگیرید .
ولی اگه این سرمایه خفن :d رو ندارید به نظر من PS4 بهتره . به چند دلیل :
1. سخت افزار و عملکرد بهتر
2. انحصاری های فوق العاده مثل Uncharted , TLOU و ....
این نظر شخصی من بود . نظر شما هم محترمه
:d ولی اگه هم سرمایشو داشتم ترجیح میدادم فعلا نرم سمت مایکرو بخاطر تجربه بدی که با 360 داشتم
دلیل هات هم منطقیه دقیقا همون دلیل هاییه که میگه برم سمت PS4 :d بالاخره پولو باید جای درست خرج کنم نه بیام بریزم دور پولمو :d ممنون بابت راهنمایی