PS4 بخرم یا XBOX ONE ؟ مساله اینست

كدام گزينه را براى نسل هشتم انتخاب ميكنيد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
من فقط درمورد خرید کدامیک از کنسولها نظر میدم.به نظر من انتخاب قطعیت نباید ps4باشه(با توجه به اینکه خودمم ps4دارم)بلکه الان واقعا تجربه بازی کردن با هردو کنسول لذت بخشه.اگه وضعیت مالی خوبی داری و پدر و مادرت رو اعصابت نیستنD: دوتا رو بخری بهتره.
اما اگه با انحصاری خاصی از نسل قبل خیلی حال کردی و فن اون بازی شدی برو سراغ همون کنسول(مثه خودم که بخاطرUnchartedرفتم سراغ4)

خب دوستان یکروز کامل هم با ps4 کار کردم با بازی های infamous و killzone
طراحی
اول در مورد طراحیش واقعا زیباست مخصوصا چراغ بالاش که به رنگای مختلف درمیاد و خیلی مدرن جلوه میده کنسولو
زیادم کوچیک نیست در مقایسه با one.طولش از one کمتره در عوض عرضش بیشتره...در کل کنسول جمع و جورتری هستش نسبت به one
گیم پد
دسته ps4 واقعا از one کاملتر و بروزتره و حس یک دسته کنسول نسل جدیدو واقعا بهت میده
چهار تا مزیت داره نسبت به دسته ایکس باکس وان 1-تاچ پد 2-بلندگو روی دسته 3-ورودی 3.5 صدا 4-باتری داخلی
تاچ پد واقعا کاربردی و جالبه اصلا فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه-بلندگو روی دسته خیلی جذابه با این که ضعیفه ولی گاهی اوقات بعضی از صداهای بازی از اون پخش میشه که یه حس 3d مانند میده به صدا بازی
ورودی 3.5 که واقعا به درد بخوره(شب با یک هدست رو گوشت و بازی pt:d)-و در آخر باتری داخلی هم که حرف نداره ماندگاریشم طولانی هست نمیدونم چرا بعضی دوستان شکایت میکنن
معایبشم اینه که کیفیت ساختش از دکمه ها بگیر تا پدال ها و آنالوگ ها نسبت به دسته one ضعیفتره و به نظر من دسته one خیلی خوش دست تر و ارگونومی تره
داشبود
داشبورد جالبی داره خیلی سریع و منظمه.همه چیز سره جای خودش و صد البته مثل داشبود one هنوز ناقصه و جای کار داره.امیدوارم قابلیت های مولتی مدیا و قابلیت عوض کردن تم در آینده اضافه بشه(یادش بخیر رو ps3 همیشه تم طلایی مینداختم:x)

زیاد در مورد بازی ها اینجا جاش نیست صحبت بشه.فقط از لحاظ گرافیک بازی عرض میکنم و بقیه چیزا رو کاری ندارم infamous و killzone از لحاظ گرافیکی جوری نیستن که فکتون بچسبه به آسفالت:dاما اونور ryse و forza به وفور به نظر من این قابلیتو دارن(البته دوباره تاکید میکنم فقط و فقط از لحاظ گرافیک بازی عرض میکنم چون گیم پلی و سبک بازی امر شخصی و سلیقه ای هستش)

واقعا انتخاب بین این دو کنسول فوق العاده خیلی سخته حتی سخت تر از زن گرفتن:dبه نظر من به سمت کنسولی برین که با بازی هاش بیشتر حال میکنین

من که حتی المکان سعی میکنم جفتشونو تهیه کنم

بدون فن بازی عرض میکنم خدمتتونlol:

اگه میخواید بازی کنید بیایید در جمع اصحاب یمین PS4:d در غیر اینصورت سرو کارتون با اصحاب شماله(X1) آمریکای شمالی:d

دوستان از فروش خود کنسول هم میشه فهمید کدوم بهتره ، چون از قدیم گفتن ماله بد بیخ ریش صاحبشه ، این موضوع در مورد ایکس باکسه مایکروسافت هم صدق میکنه :d

سلام دوستان :d

بکس یه مسئله ای چند وقتیه بدجور ذهنمو درگیر خودش کرده.
میخام یکی ازین دو کنسول PS4 و Xbox One رو تهیه کنم اما واقعا عین بوق ( :d ) تو گل موندم که کدومو بگیرم.
فن هیچ کدومم نیستم از نسل 6 یه PS2 مونده و از نسل 7 هم یه Xbox360 . یه سری اطلاعات از قبل داشتم کلی سایت ایرانی و خارجی هم چک کردم بابت اینکه نظر کاربرا رو بدونم ، اما یه سری عوامل هستن که منو جذب اون کنسول میکنه :
PS4 :
- اینکه واقعا سونی تو نسل پیش انحصاری های بهتری داشت و با این وضع گمون کنم که این نسل هم انحصاری های توپی رو بده که به خودی خود دلیل بزرگی محسوب میشه :d
- دسته ی خوشگلش :d
- 50 درصد سخت افزار قوی تر نسبت به ایکس باکس وان.
Xbox One :
- کینکت فوق العاده ش 8->
- امکانات بیشترش بجز بازی کردن ( که اگه یه زمونی به بن بست خوردم و پول بازیو نداشتم حداقل یکم میتونم ول باشم با این امکاناتش :d ) البته کلا اشتباهه این دلیل چون این کارا رو با پی سی هم میشه انجامشون داد :|
- انحصاری های ضعیف تر از پی اس 3 تو نسل 7. :-s
- شارژدهی بیشتر دسته ش .
- سخت افزارش ضعیف تر از PS4 هست که میترسم One تو آینده کم بیاره و بخوره به بن بست. :-s
- شبکه ی آنلاین قوی تر
و ...
---
من دیگه یادم نمیاد :d دوستان مارو یه راهنمایی درست حسابی کنید که فیض ببریم :d
پ ن : فقط نگید سیستم توپ جمع کن چون دیگه از هر چی پی سی و لپ تاپ متنفرم 8-| هر دوتا کنسولم نمیتونم بخرم باید یکیو انتخاب کنم فعلا :d

مرسی ;)

اگه وضعیت مالی خوبی داری و پدر و مادرت رو اعصابت نیستنD: دوتا رو بخری بهتره.

من که حتی المکان سعی میکنم جفتشونو تهیه کنم

اين كه هر دو كنسول رو كاربر تهيه كنه به نظر من خيلي كار درستي نمياد حداقل براي كاربران عادي درست نيست.
چون با اين وضعيت قيمت بازي ها بهتر نيست پول خريد يكي از كنسول ها را خرج خريد بازي كنيم و از بازي هاي بيشتري لذت ببريم !!!!
دو تا كنسول رو بخري كه 95% بازي هايشان مشترك هستند !!!

- امکانات بیشترش بجز بازی کردن ( که اگه یه زمونی به بن بست خوردم و پول بازیو نداشتم حداقل یکم میتونم ول باشم با این امکاناتش :d ) البته کلا اشتباهه این دلیل چون این کارا رو با پی سی هم میشه انجامشون داد :|

اين امكانات بيشتر كه مي فرماييد چي هست؟

اين كه هر دو كنسول رو كاربر تهيه كنه به نظر من خيلي كار درستي نمياد حداقل براي كاربران عادي درست نيست.
چون با اين وضعيت قيمت بازي ها بهتر نيست پول خريد يكي از كنسول ها را خرج خريد بازي كنيم و از بازي هاي بيشتري لذت ببريم !!!!
دو تا كنسول رو بخري كه 95% بازي هايشان مشترك هستند !!!

اين امكانات بيشتر كه مي فرماييد چي هست؟

دقيقاً
مسئله فقط هزينه ي ابتدايي براي خريد دستگاه نيست، پول بازي ها هم در نظر بگيريد
مثلاً شما حوصله و وقت و پولش رو داريد كه GTA V رو براي هر دو كنسول بگيري؟ مسلماً نه!!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بهترین کار که بعد عذاب وجدان نداشته باشی چرا نمیدونم فلان انحصاریُ بازی نکردم یا چرا اونُ خریدم اینُ نخریدم اینه که هر دو کنسول رو بخری!
حالا همزمان با هم نه مثلا یه کدوم رو الان آدم میخره اون یکی رو هم میذاره چند ماه بعد!
ولی اگه یکی فن 2آتیشه مایکرو یا سونی هست اون بحثش جداست!!!:d

اقا من نظر خودمو مینویسم فعلا که قصد که خرید کنسول ندارم ولی اگه یه زمانی بخوام بخرم به چند تا دلیل می رم سمت 1 .
یکی اینکه به نظرم شبکه ی لایو خیلی کامل تر از psn و هر جور حساب کنیم یه نسل جلوتر از اون هستش .
دومی این که بیشتر فریند هام رو همون 1 هستن به جز یکی که میدونم رفته رو 4 که اونم اول 1 داشت و...
سوم هم این که اکانتی هست که از نسل قبل دارم که دوست دارم همون رو ادامه بدم.
چهار عن به نظرم مهم تره انحصاریاشه که من به شخصه عاشق سری هیلو و گیرز هستم ( خصوصا هیلو ) و کیلزون یا انچارتد واقعا اون قدر برام ارزش نداره خود تایتان فال هم که کلا یه قضیه ی دیگس .
بازی های مولتی پلتفرم هم برام مهم نیست چون رزولوشنش کمتره ولی برام مهم نیست چون tv ام هم 720 هست.
در کل ببینید با انحصاری کدوم بیشتر حال می کنید و گرنه به نظرم فرقی نداره . یکی میگه این 50 درصد قوی تره هم اصلا ارتباطی نداره . هنوز هیچ کارشناسی تو کل دنیا نگفته که Ps4 50 درصد قوی تره یا این که اصلا قوی تر هست یا نه بعد ملت ما این جا .....
تعداد هسته ی gpu مهمه ولی تنها فاکتور مهم نیست و کلی پارامتر دیگه هم هست که تو مقایسه مهمه و تنها این که Ps4 اول نسل راحت تر میشه از همه قدرتش استفاده کرد به نظر من مهم نیست . فکر می کنم این نسل هم مثل نسل قبل بشه و دوباره دو تا کنسول پا به پای هم پیش برن حالا هم که 1 ارزون تر شده و عامل قیمت از ابین رفته .

من نسل قبل 360 داشتم و الان PS4 رو انتخاب کردم
هیچ تعصبی رو برند ندارم و هرچی به نظرم مناسب بیاد انتخاب میکنم . تا حالا با وان بازی نکردم ولی از همینجاش مطمئنم دسته بازیش طراحی بسیار بهتر و ارگونومیک تری داره
خداییش با دسته 360 خیلی راحت بودم
ولی هرچه فکر میکنم با هرچی وان بتونم کنار بیام با اون پاره آجر پاور بریکش که تازه اغلب ترانس هم باید بخوره بهش نمیتونم کنار بیام :|
جای من واسه بازی خیلی محدوده ، نسل قبل هم اون پاور بریک پدر منو درآورد . هم از جا گرفتنش هم خاک و خول گرفتنش

اگه سرمایه و وقت زیادی دارید میتونین هر دو کنسول رو بخرید تا هیچ کدوم از انحصاری هارو از دست ندید . بازی های مشترک هم ببینید رو کدوم کنسول عملکرد بهتری داره یا میخواین رو کدوم کنسول بازی کنین برای همون بگیرید .
ولی اگه این سرمایه خفن :d رو ندارید به نظر من PS4 بهتره . به چند دلیل :
1. سخت افزار و عملکرد بهتر
2. انحصاری های فوق العاده مثل Uncharted , TLOU و ....
این نظر شخصی من بود . نظر شما هم محترمه

هیچ تعصبی رو برند ندارم و هرچی به نظرم مناسب بیاد انتخاب میکنم . تا حالا با وان بازی نکردم ولی از همینجاش مطمئنم دسته بازیش طراحی بسیار بهتر و ارگونومیک تری داره
ولی هرچه فکر میکنم با هرچی وان بتونم کنار بیام با اون پاره آجر پاور بریکش که تازه اغلب ترانس هم باید بخوره بهش نمیتونم کنار بیام :|
جای من واسه بازی خیلی محدوده ، نسل قبل هم اون پاور بریک پدر منو درآورد . هم از جا گرفتنش هم خاک و خول گرفتنش

مگه میخوای بزاریش تو جیبت؟ :d یعنی داغ شدن کنسول برات مهم نیست؟

بهترین کار که بعد عذاب وجدان نداشته باشی چرا نمیدونم فلان انحصاریُ بازی نکردم یا چرا اونُ خریدم اینُ نخریدم اینه که هر دو کنسول رو بخری!
حالا همزمان با هم نه مثلا یه کدوم رو الان آدم میخره اون یکی رو هم میذاره چند ماه بعد!
ولی اگه یکی فن 2آتیشه مایکرو یا سونی هست اون بحثش جداست!!!:d

راستش دلمم میگه برم سمت PS4 هم قدرتش بالاتره هم انحصاری های سونی تو نسل پیش ترکوندن برا این نسل هم انحصاری های خوبی رو معرفی کردن که واقعا کیف کردم . بعدم داداش چند ماه بعد که میگی اگه برم اونو بگیرم پول برا بازیشون از کجا بیارم ؟ :d:d ممنون بابت راهنمایی

اقا من نظر خودمو مینویسم فعلا که قصد که خرید کنسول ندارم ولی اگه یه زمانی بخوام بخرم به چند تا دلیل می رم سمت 1 .
یکی اینکه به نظرم شبکه ی لایو خیلی کامل تر از psn و هر جور حساب کنیم یه نسل جلوتر از اون هستش .
دومی این که بیشتر فریند هام رو همون 1 هستن به جز یکی که میدونم رفته رو 4 که اونم اول 1 داشت و...
سوم هم این که اکانتی هست که از نسل قبل دارم که دوست دارم همون رو ادامه بدم.
چهار عن به نظرم مهم تره انحصاریاشه که من به شخصه عاشق سری هیلو و گیرز هستم ( خصوصا هیلو ) و کیلزون یا انچارتد واقعا اون قدر برام ارزش نداره خود تایتان فال هم که کلا یه قضیه ی دیگس .
بازی های مولتی پلتفرم هم برام مهم نیست چون رزولوشنش کمتره ولی برام مهم نیست چون tv ام هم 720 هست.
در کل ببینید با انحصاری کدوم بیشتر حال می کنید و گرنه به نظرم فرقی نداره . یکی میگه این 50 درصد قوی تره هم اصلا ارتباطی نداره . هنوز هیچ کارشناسی تو کل دنیا نگفته که Ps4 50 درصد قوی تره یا این که اصلا قوی تر هست یا نه بعد ملت ما این جا .....
تعداد هسته ی gpu مهمه ولی تنها فاکتور مهم نیست و کلی پارامتر دیگه هم هست که تو مقایسه مهمه و تنها این که Ps4 اول نسل راحت تر میشه از همه قدرتش استفاده کرد به نظر من مهم نیست . فکر می کنم این نسل هم مثل نسل قبل بشه و دوباره دو تا کنسول پا به پای هم پیش برن حالا هم که 1 ارزون تر شده و عامل قیمت از ابین رفته .

ممنون اما سه تا دلیل اولت همش به لایو و آنلاین مربوط بود :d دلیل چهارم هم که خوب نظر شخصیته نظر هر کی هم محترمه . اما نظر شخصی منم اینه که انحصاری های PS4 خیلی بهترن اکثر بازیهای Xbox هم که برا PC هم منتشر میشن چیز خاصی رو اون سمت از دست نمیده :d هر چند دیگه با PC سمت گیم نمیرم . انحصاری های مایکرو هم نمیگم بدن ، اما برا PS4 برای من تو اولویت بالاتری قرار دارن . ممنون بابت راهنمایی

منم نسل پیش 360 داشتم نسل قبل ترش هم PS2 اما 360 بازیای زیاد جالبی نداشت به حدی که دیگه الان از خریدن 360 پشیمونم کاش PS3 میگرفتم حداقل چار تا انحصاری درست درمون بازی میکردم :( ممنون بابت راهنمایی

اگه سرمایه و وقت زیادی دارید میتونین هر دو کنسول رو بخرید تا هیچ کدوم از انحصاری هارو از دست ندید . بازی های مشترک هم ببینید رو کدوم کنسول عملکرد بهتری داره یا میخواین رو کدوم کنسول بازی کنین برای همون بگیرید .
ولی اگه این سرمایه خفن :d رو ندارید به نظر من PS4 بهتره . به چند دلیل :
1. سخت افزار و عملکرد بهتر
2. انحصاری های فوق العاده مثل Uncharted , TLOU و ....
این نظر شخصی من بود . نظر شما هم محترمه

مشکل سرمایه س دیگه :((:d ولی اگه هم سرمایشو داشتم ترجیح میدادم فعلا نرم سمت مایکرو بخاطر تجربه بدی که با 360 داشتم :( دلیل هات هم منطقیه دقیقا همون دلیل هاییه که میگه برم سمت PS4 :d بالاخره پولو باید جای درست خرج کنم نه بیام بریزم دور پولمو :d ممنون بابت راهنمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or