درود.
بنده با هر دو کنسول تا جایی که تجربیات کافی برای راهنمایی و مشاوره ی دوستان رو بده تجربه و کار کردم.
نمیدونم از کجا شروع کنم ولی میرم از خود کنسول شروع میکنم. هممون میدونیم PS4 زیبایی خاص و منحصر به فردی داره در مقابل ONE ولی خود کنسول در بعضی جاها واقعاً پسرفت داشته. اول از همه صدای فن و صدای کنسول که واقعا در مقابل ONE ضعیف هست. شما اگر همه چیز رو خاموش کنید و خونتون رو به حالت سکوت مطلق در بیارید صدای ONE رو اصلا نمیشنوید ولی صدای PS4 کاملا واضح به گوش می رسه!
دوم از همه گرما هست . در این زمینه ONE برتر هست . PS4 رو اگر بخوایم راحت تر تشبیهش کنیم گرماش در حد PS3 Slim هست. ولی ONE گرماش در حد خیلی خیلی پایینی هست !
در مورد OS بگم . PS4 واقعا OS ساده و خیلی پیش و پا افتاده ای داره و در مقابل عظمت OS کنسول ONE هیچه و اینو دنیا قبول داره اگرم نداره باید قبول بکنه. در سوییچ بین منو ها و ... هیچ فرقی دیده نمیشه .
در مورد PSN باید بگم کلاً و اصلاً پیشنهاد نمیشه . واقعا سرعت خیلی پایینی داره نسبت به XBL . واقعا همینطور هست که خواهید دید.
در مورد دسته ها. شاید هیچ کدوم باور نکنید ولی دسته ی ONE باز و باز هم خوش دست تر و بهتره . بجز تاچ D4 که خودش فوق العادس از لحاظ راحتی و در دست گیری واقعا کنترلر ONE یک سر و گردن بالاتر هست. چیزی که نسل قبل هم شاهدش بودیم . از لحاظ کیفیت آنالوگ ها هم حرفی نمیزنم که خودتون میدونید کدوم بهتره. ولی D4 نسبت به نسل قبلش انقلابی محسوب میشه. خوش دست بودن ، زیبایی و کاراییش ولی بازم گفتم از لحاظ خوش دستی کنترلر ONE رو بهتون پیشنهاد میکنم.
در مورد جعبه ی کنسول و وسایل درونش باید بگم واقعا همه چیز سادس و هیچ زیبایی و کیفیت بالایی درش دیده نمیشه . خصوصاً که کابل HDMI در مقابل کابل HDMI وان ضعیفتر .
در آخر باید بگم ماورای تمامی این نکات بحث قدرت نباید مطرح شه. چون فعلا معلوم نیست چی به چیه و باید صبر کرد. من این پست رو دادم نه از روی فن بازی بلکه از طرف کسی که خودش دو کنسول رو داره و کامل تجربشون کرده . با اینکه بیشتر
این نظرات حاشیه ای هست ولی بیشتراً امروزه حاشیه ها هستن که راه درست رو نشون میدن. اینو بگم PS4 اون کنسولی که توی دنیای خیالی خودتون ساختید نیست . ولی ONE چیزی فرای اونچه هست که فکر می کنید .
بهترم هست کسی به این پست حجوم نکنه چون واقعاً بچه های این سایت اونقدر متعادل هستند که حد نداره.