اونی که داره خودشو گول میزنه شمایی نه ما . درسته مایکرو یک نسل دیرتر شروع کرد ولی الان چی شده الان رقیبی برا سونی شده که هیچکس فکرشو نمیکرد مطمئن باش اگه تجربه ی سونی رو داشت خیلی راحت تو همین نسل سونی رو پشت سر میذاشت و الانم با همون تجربه ی کمتر داره پا به پاش جلو میره پیشرفت مایکرو فوقالعاده بوده و اگه همینجوری ادامه بده ... .
XBOX چند سال بعده PS2 اومد ؟؟ اون موقع همه PS2 داشتن توقع داشتین XBOX به فروشه PS2 برسه ؟؟
یعنی میخوای Xbox live و قابلیت های مدیا و کنترلر و سیستم cloud و ... رو ندیده بگیری ؟؟
بحث راجبه انحصاری ها کاملن سلیقه یی هست ولی چون شما اینجوری میگین مجبورم جواب بدم یه سری به نمره های سری FORZA و GEOW و FABLE و HALO و ... بزنین همه چی دستتون میاد (سری گیرز هم اگه بخش سینگلش رو بازی کرده بودین اینجوری در موردش حرف نمیزدین ).
دارین tlou رو با GEOW مقایسه میکنین ؟؟ مگه اینا اصلن هم سبکن ؟؟
در کل هر کی یه نظری داره و من فقط قصدم اینه که دیگران رو راهنمایی کنم نه اینکه با تعصب و بدون اینکه ببینم طرف مقابل چه انتظاراتی از کنسولش داره یه کنسول رو بهش پیشنهاد بدم و از تجربه یی ( شخصی ) که اون فرد ممکنه روی یک کنسول دیگه داشته باشه محرومش کنم .