PS3 Trophy Game List

سلام و خسته نباشید
چرا لیست تروفی بازیهای BATTLE FIELD 3 و batman arkham sity رو نمی زارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز به دلیل این که تروفی های بازی های این چنینی با نسخه 360 یکی هستش اکثرا کسی دنبالش نمیره برای GUIDE نوشتن و کسای که نیازی به راه نما دارن دیگه میرن بخش 360 Achievements Guide برای دریافت GUIDE .

دوست عزیز به دلیل این که تروفی های بازی های این چنینی با نسخه 360 یکی هستش اکثرا کسی دنبالش نمیره برای GUIDE نوشتن و کسای که نیازی به راه نما دارن دیگه میرن بخش 360 Achievements Guide برای دریافت GUIDE .

خوشبختانه یا متاسفانه اونجام نزاشتن آخه

BF3 که کلا ممنوعه تاپیکی براش زده بشه :d (وارد جزئیات نمیشیم خودت میدونی حتما دلیلش رو! )
B:AC هم نزدن دیگه:-" بعد نمیشه بگیم که چرا نمیزارید و ...! بچه ها اگر وقتش رو یا تواناییش رو داشته باشن میزارن! طلب کار که نیستیم :d
ولی به طور کلی،اگر سؤالی در مورد B:AC داشتی،من تا حدودی میتونم کمک کنم!
کلا اگر سؤالی داری(هرکسی سؤالی داره!) اینجا مطرح کنه بقیه ی دوستان میان کمک :d

ممنون از لطف و کمکت,و اینم بگم که من نگفتم که طلبکارمو فقط سوال و پیشنهاد بود که در صورت امکان بزارن.همین و بس​

یکم فکر کنم نوع جمله بندیتون منظور رو بد میرسوند! یا شایدم من بد گرفتم :d
ولی خوب در هر حال کمکی خواستی در خدمتم :d

آخرین ویرایش:
BF3 که کلا ممنوعه تاپیکی براش زده بشه :d (وارد جزئیات نمیشیم خودت میدونی حتما دلیلش رو! )
B:AC هم نزدن دیگه:-" بعد نمیشه بگیم که چرا نمیزارید و ...! بچه ها اگر وقتش رو یا تواناییش رو داشته باشن میزارن! طلب کار که نیستیم :d
ولی به طور کلی،اگر سؤالی در مورد B:AC داشتی،من تا حدودی میتونم کمک کنم!
کلا اگر سؤالی داری(هرکسی سؤالی داره!) اینجا مطرح کنه بقیه ی دوستان میان کمک :d
ممنون از لطف و کمکت,و اینم بگم که من نگفتم که طلبکارمو فقط سوال و پیشنهاد بود که در صورت امکان بزارن.همین و بس

جفتش خیر! :d برای هیچکدوم آپدیتی نیمده!

البته جفتش هم مطمئنا اگر میومد براشون،پلات های سختی میشدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or