PS3 Slim Classic

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

baris manco

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
درود .
قصد فروششو دارم .وقت بره تعریف تمجید ندارم .
4تا گیم هم همراهش هست..FIFA 12.KILLZONE 2.BATTEL FIELD3.PAYDAY دو تا از بازی ها رو بلوری هست(FIFA 12&KILLZONE 2) دو تا بازی هم از PS.STOREدانلود شده(BATTEL FIELD3&.PAYDAY) چییز هم جدا فروخته نمیشه..ب خاطر درد سر اکانتو این حرفا:دی یدونه هم فیلم بلوری ANIMAL UNITEDهدیه میدم:دی سئوالات مربوطه در پ.خ...کد آنلاین بتل فیلد 3 هم اکتیو میباشد...
چند نکته مههم:
از خریدارمحترم از همین الان معذرت میخام.اگه رو هارد کنسول عکس یا چیز نا مربوطی هست:biggrin1:
همچنین خریدار محترم با شمام:biggrin1: اگه به PSN وصل شدید کسی بهتون PM مورد دار داد:biggrin1: از همین الان معذرت میخام اونا دوست های من نیستن:biggrin1: اصلا PM ها رو نخون خریدار محترم:biggrin1:
راستی کارتن-دسته SIXAXIS DUALL3-کارتن قاب دفترچه دیسک بازی ها همه سالمن مثل اسب:biggrin1: حیف که نمیتونم عکس بگیرم:biggrin1:
گیمت:دی 550
تصاویر
http://....
hek3w5svmn4x3b19ll4q.jpg
....
h7erkuszl4nk0oxr5flx.jpg
..
l8a1ye2up2lfdvfvgj4.jpg

http://

آخرین ویرایش:
UP
دوستان عزیزی هم که پ.خ میدن..کنسولو نمیتونم جدا بدم.به خاطر درد سر اکانتو اینا بتل 3 هم که رو هاردشه اونم یه درد سر:دی

سلام اقا فرهاد ببخشید میشه بپرسم چطوری حساب کردید مثلا قیمت خود دستگاه؟؟؟ بتل که روی هاردشه
؟؟؟فیفا 12؟؟؟ و انچارتد2؟؟؟
اگر دوست داشتید اینجا بگید اگر نه پ.خ ممنونم.

سلام اقا فرهاد ببخشید میشه بپرسم چطوری حساب کردید مثلا قیمت خود دستگاه؟؟؟ بتل که روی هاردشه
؟؟؟فیفا 12؟؟؟ و انچارتد2؟؟؟
اگر دوست داشتید اینجا بگید اگر نه پ.خ ممنونم.
سلام خواهش میشه:دی
من خود دستگاه رو چند ماه پیش 400 خریده بودم...نمیخوامم دبه کنم بگم الان چون دستگاه من خشگش شده 670 منم 100 تومن کم میکنم میدم 570!نه همچین فکری نکردم...خود دستگاه رو 350 گذاشتم...این 4 تا بازی هم اگه حساب کنی بالای 200 تومن در میاد .د بلوری هم دارم اشانتیون میدم:دی بله بتل 3 دانلود شده و رو هارد دستگاه هستش آنلاینش هم کد نمیخاد کدش اکتیوه.. +PAY DAY...:دی فیفا 12 و کیلزون 2 هم رو بلوری ی هستش..چیزی رو هم جدا نمیدم...

بووو سرده کاپشنم کو / حتی یه پولیور هم باشه ممنون
دوست دارم سری بزنم بیرون / آخه میترسم که برفا آب بشن زود
بووو سرده شاله منه که / بوو سرده میاد به تنت بیب (****)
چهارتا دست و دوتا جیب/ آآ اوو تو بغلم میگیرمت هیی

خیلی شیک و مجلسی هاا میکنیم بخار میاد
هاااا دیدی ؟؟ دخانیات
هاهاها خدایــــی هم / من خـــــــیلی بامــــــزه ام
زمستون هم فصل رپینگه لامصب/برف بازی مشتاقشیم ، جک اس (jack ***) شیم ؟؟ شوخی های پشت وانتی
دوتا پررو لجباز ول شیم شل رو برفا/شرط ببندیم تحمل کی بیشتره لخت تو سرما
so good اما شب شله کنیم قه قهه و جیغ/بعد کره خوری و دستمه سوسیس
سوسیــــــس !!!
upppppppppppsisssssssssssssssssssssssssssssss

آخرین ویرایش:
بالایی فکر کنم اشتیباه پیست کردی:دی
UP
اگه اومدی حتما ویرایش کن ممنونم

چرا PS3 این بنده خدارم نمیخرید ترس نداره که تهدیدایه اول تاپیک هم هیچی نیست هر چی شد بامن من جون خریدار رو تضمین میکنم=))
با XBOX تعویض میکنی؟
:-/

چرا PS3 این بنده خدارم نمیخرید ترس نداره که تهدیدایه اول تاپیک هم هیچی نیست هر چی شد بامن من جون خریدار رو تضمین میکنم=))
با XBOX تعویض میکنی؟
:-/
بیاید اینم ضامن:دی باوو اینا اصلا درک نمیکنن آدمو:دی
یعنی من ایکس باکس بگیرم باید برم شیر بدوشم:دی

بیاید اینم ضامن:دی باوو اینا اصلا درک نمیکنن آدمو:دی
یعنی من ایکس باکس بگیرم باید برم شیر بدوشم:دی
داره مفت میده بخرید دیگه.
ممد کوشی)xواسه چی ملت و میترسونی PS3 فرهادو به خرن جونشون تو خطر میفته=))(چه با حال گفتم)

UP

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or