$$$ PS3 Slim 160 GIG در حد نو + یک بازی اورجینال $$$

..............

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
فروخته شد به آقای jojoooooo

سلام چهار ماه پیش یه PS3 Slim 160 خریدم و فقط و فقط به هدف بازی های The Last of Us و GTA V اما دست روزگار زد و مانیتورم خراب شد و نیاز به پول پیدا کردم
خلاصه دستم تنگ بود تا اینکه چشم افتاد به PS3 و بعد از چند روز خودمو راضی کردم که بفروشمش و مانیتور بگیرم :d

در مورد دستگاه توضیح بدم که واقعا فرقی با دستگاه نو نداره و تو این 4 ماهی که خریده بودم همیشه خاموش بوده و حتی تو برق هم نبوده
واقعا کم کار کرده است و کاملا در حد PS3 آکبنده

از اون زمانی که خریدم فقط بازی heavy rain و rdr و Uncharted 3 و Uncharted 2 رو تا آخرش رفتم
چند ساعت هم GT5 بازی کردم و GOW3 رو هم تا نصفه رفتم و ولش کردم

کمتر از یک ساعت هم Mortal Kombat و کمتر از 2 ساعت KillZone 2 رو بازی کردم

دیگه هیچ کاری نکرده و تو این 4 ماه همیشه خاموش و از برق کشیده بوده
درکل دستگاه کاملا سالم و واقعا در حد نو هستش

قیمتی که براش میذارم با یه بازی اورجینال به عنوان دیسک بوت 470 هست. خواهشا کمتر پیشنهاد ندید چون دستگاه در حد آکبنده و کمتر از این نمیتونم بفروشم
بازی اورجینالش تیکن 6 هست

اگه کسی بازی اورجینالش رو نخواد کنسول رو 450 میدم

هزینه پست هم نصف نصف. شاید هم اومدم تهران که اگه اون موقع تهران بودم یا حضوری یا با پیک میفرستم

عکس کنسول

99487327633403080509.jpg

کنسول کپی خور هست و فریمورش هم 3.55 هستش
بازم میگم دیگه کمتر از این قیمت پیشنهاد ندید چون به شرفم قسم کنسول واقعا در حد صفر کیلومتر هست

Attachments

• Photo00.jpg
    Photo00.jpg
    150.5 KB · مشاهده: 13
آخرین ویرایش:
برادر من آکبنده کنسوله شما 560 هستش الان تویه بازار..............
کی به شما 620 قیمت داده؟!
بدون بازی 400 خریدارم..................
انتظار=ضرر بیشتر

عزیز قیمتش اگه اینه من 40 تا از این کنسول رو میخوام خواهشا همینجا آدرس بده کجا با این قیمت بگیرم
حتی تو سایت رایان صبا که همیشه ارزون تر از همه جا میده 2 ماه پیش قیمت رو زده بود 620 الان هم که دلار گرون تر شده رفته بالای 660 هزار تومن

آخرین ویرایش:
عزیز قیمتو بیار پایین خودتو اذیت نکن اینجوری حالا حالا ها باید منتظر بمونی

تصمیمت عوض شد حتما بگو من خریدارم>:d

برادر انقدر ترول نکن :d همونجوری که گفتم وقتی قیمت نو این کنسول به 670 رسیده من هیچ وقت کنسولی رو که در حد آکبنده رو نمیتونم کمتر از 450 بدم
پس فردا اومدیم و GTA V واسه PC منتشر نشد مجبوریم بریم دوباره PS3 بخریم با قیمت 700 هزار تومن
واسه همین ترجیح میدم کلا یا نفروشم یا اینکه با همین قیمت 450 بفروشم ( بدون بازی )

شما هم خوب اگه واقعا دنبال قیمت پایین تر هستی یه کنسولی رو بگیر که 2-3 سال کار کرده و آخرای عمرشه :d
این کنسول رو من هیچ رقمه دلم نمیاد به قیمت یه کنسولی بدم که سالها کار کرده
مخصوصا اینکه قیمت نوش الان نزدیک 670 تومن شده

سلام دوست عزیز . من اگر بخوام دستگاه رو بمدت 2 تا 3 ساعت تست کنم چکار باید کنم ؟

سلام خوب تو خرید های اینترنتی همیشه این ریسک وجود داره و خریدار باید یکم ریسک کنه
من فقط میتونم به صورت زبونی تضمین بدم اگه دستگاه کوچک ترین مشکلی داشت پس بگیرم
البته من تا جایی بشه اعتماد سازی میکنم اما نهایت اول باید پول واریز بشه و بعد دستگاه فرستاده بشه چون منم به هرحال نمیتونم اعتماد کنم

کنسول دست دومه دیگه اینی که زیاد کار کرده باشی یا نه مهم نیس 30 % کم میشه

خودت حساب کن ببین چقدر میشه:d

*شما کدوم شهری؟
برادر اون 30 مال *وسیله اییه که کارکردش بالاست عمرنبا این قیمت این مدل گیرتون بیاد کپی خور*:d

عزیز قیمتش اگه اینه من 40 تا از این کنسول رو میخوام خواهشا همینجا آدرس بده کجا با این قیمت بگیرم
حتی تو سایت رایان صبا که همیشه ارزون تر از همه جا میده 2 ماه پیش قیمت رو زده بود 620 الان هم که دلار گرون تر شده رفته بالای 660 هزار تومن

دوست عزیز با توجه به قیمتهای الان اگر 470 هم بفروشی میشه گفت ضرر کردی

دوست عزیز با توجه به قیمتهای الان اگر 470 هم بفروشی میشه گفت ضرر کردی

قیمت ها که واقعا غیر منطقی شده الان. من ترسم از اینه که GTA V واسه PC نیاد و مجبور بشم دوباره کنسول بگیرم

کنسول اگه زیاد کار کرده بود یا تو ارزونی خریده بودم کمتر میدادم اما کنسولی که در حد آکبنده و قیمت آکبندش هم به نزدیک 700 رسیده دیگه
فروختنش کمتر از این قیمت جز پشیمونی نداره

گرچه من چون هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم این کنسول در حد آکبنده پس همین قیمت 450 (بدون بازی) هم منصفانه است

هنوز موجوده؟کی میایی تهران؟

تهران معلوم نیست کی بیام

دوست من اگه میاری تهران من 530 ت مخرم بشرطی که لوازم کامل داشته باشه
دوست داشتی زنگ بزن 09123945100

ممنون از پیشنهاد ولی معلوم نیست کی میخوام بیام تهران

سلام با ویتا در حد آک تعویض میکنی؟

فعلا فقط قصد فروشش رو دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or