سلام . PS3 اسلیم 160 گیگ آمریکا . فریمور 3.72 کپی خور نیست ( ولی میشه کپی خور کرد . اگرم بخواهی میتونم به 4.1 آپدیتش کنم که کلا خیالت راحت باشه که دیگه حالا حالا ها کپی خور نشه .) یه دسته اصل داره Dualshock 3 و sixaxis ( یعنی دو تا قابلیت رو با هم داره ) . یه دسته دیگه هم داره مال PS2 هست که تبدیلشم دارم . روی فوتبال بدجوری جواب میده . حتی از دسته PS3 هم بهتره روی فوتبال از نظر من . ( اخر تابستون در اوج گرونی خریدم و فقط و فقط پنجشنبه ها و جمعه ها بازی شده به خاط درس . به خاطره همین خیلی خوب و تمیزه . تعمیر و این چیزا هم که 100 % نشده چون زیاد کاری نکردم باهاش . دلیلشم نزدیکی به امتحانات هست و دیگه وقت بازی ندارم .)
چند تا بازی آرکید مثل Angry birds و یک بازی Dead space روی خود دستگاه بوده بصورت اورجینال . کارتونشم نو نو و وسایلش هم کامله و کابل AV اش اصلا استفاده نشده .
قیمتمم اونچیزی که مد نظرمه 420 هزار تومان هست ( باهات راه میام . خوبم راه میام) . فقط PM بده به من .
من شهرستانم . ولی برای اعتماد سازی میتونم 24 ساعت کنسول به عنوان تست در نظر بگیرم . یعنی شما پولو میفرستی منم برات پست میکنم . بعد از اینکه رسید به دستت 24 ساعت تستش کنی اگه مشکلی داشت واقعا ازت پس میگیرم و پول پستشم خودم میدم ( رفتو و برگشتو ). چون واقعا سالمه کنسول . پول پستم دقیق دستم نیست ولی فکر کنم بین 10 تا 20 هزار تومن باشه . ( فکر کنم همون 12 تومن باشه . )
عزیزان من یک فروند ps3 320 gb عروس نو نو با دو دسته و 6یا 7 ماه کار کرد دارم و قصد فروش دارم و ورژن دستگاه هم از اول 3.55 بوده