PS3 SLIM کپی خور و یک یه XBOX SLIM کپی خور هستم فقط اسلیم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
ps3 شخصی خودم هست و فقط برای تست بازی و قرار دادن بازی در سایت استفاده شده
حدود 1 سال خریدمش
ورژن 3.55 هست
و اینکه کلا همه چی سالم و در حد نو هست
هر بازی هم بخوایی برات توش میزم و تحویل میدم
قیمت مد نظر رو برام پ.خ کن

320 گیگ اسلیم مشکی

سلام
ps3 شخصی خودم هست و فقط برای تست بازی و قرار دادن بازی در سایت استفاده شده
حدود 1 سال خریدمش
ورژن 3.55 هست
و اینکه کلا همه چی سالم و در حد نو هست
هر بازی هم بخوایی برات توش میزم و تحویل میدم
قیمت مد نظر رو برام پ.خ کن

320 گیگ اسلیم مشکی

پ خ شد

360 الايت.با دسته اضافه و 36 تا بازي و كيت شارژ مي فروشم.اگه خواستي پ.خ بده.

PS3 اسلیم دارم،120 گیگ،هـک شده.................
قیمت مد نظرت رو PM کن.............
دستگاه واقعا تمیزه..............

اکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم/ lt3 قبل عید زدم و مس افکت 3 رو بازی کردم/ خیلی تر و تمیز / 15 تا بازی روش بهت میدم/ دسته اضافی اصلی هم داره که هنوز باتری فابریکش روشه/ در اصل 4 گیگ بوده/ هارد 250 روش ارجیناله به دلیل وجود همین هارد درایوش شاید فقط 4 ساعت برای گرفتن ایمج از بازی ها روی هارد کار کرده و تمام بازیا رو از هارد اجرا کردم/ هیچ گونه خط و خشی نداره/ برچسب درایوش هنوز روشه/

خداییش کار نکرده/ ابان ماه گرفتم اما عسلویه کار پیدا کردم / و خیلی وقته توی کارتونه حدودا 3.5 ماه دیگه به کارم نمیاد/

قیمت مد نظرتو برام پ خ کن/ اما باور کن نو نو هست/ فردا کاربر پرمیم میشم قسمت باشه قابلتو نداره/ درایوش هم 0225 هست

اکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم/ lt3 قبل عید زدم و مس افکت 3 رو بازی کردم/ خیلی تر و تمیز / 15 تا بازی روش بهت میدم/ دسته اضافی اصلی هم داره که هنوز باتری فابریکش روشه/ در اصل 4 گیگ بوده/ هارد 250 روش ارجیناله به دلیل وجود همین هارد درایوش شاید فقط 4 ساعت برای گرفتن ایمج از بازی ها روی هارد کار کرده و تمام بازیا رو از هارد اجرا کردم/ هیچ گونه خط و خشی نداره/ برچسب درایوش هنوز روشه/

خداییش کار نکرده/ ابان ماه گرفتم اما عسلویه کار پیدا کردم / و خیلی وقته توی کارتونه حدودا 3.5 ماه دیگه به کارم نمیاد/

قیمت مد نظرتو برام پ خ کن/ اما باور کن نو نو هست/ فردا کاربر پرمیم میشم قسمت باشه قابلتو نداره/ درایوش هم 0225 هست

PS3 اسلیم دارم،120 گیگ،هـک شده.................
قیمت مد نظرت رو PM کن.............
دستگاه واقعا تمیزه..............

پ خ شد .
باتشکر شهاب

سلام من یه اسلیم 250گیگ دارم 2ماهه خریدم ال تی 1.9 روشه درایوش لایت اون 0225 یه دسته بی سیم و 22 تا بازی 1 دونه فیفا اورجینال و یه کابل اچ دی و شارژر و 4تا باطری اصل دارم لطفا قیمت رو اس ام اس کن چون کمتر میام نت به علت احتیاج مالی هم میفروشم یه ماه هم ضمانتش میکنم
09187799917

سلام دوستان همونجور كه از عنوان تاپيك معلومه يه ايكس باكس اركيد l3tجاسپر دارم بسيار تميز و خيلي كم كاركرد مثل روز اولش نو نو هستش از عكساش معلومه +15بازي و شارژر و باطري دسته به فروش ميرسد(اكثرا بازي هاي جديد مثل اويل 6 سايلنت هيل و ......
فقط از دادن قيمت هاي lolپرهيز كنيد .(منظور قيمت هاي زير 300تومن اصلا نگذاريد)
قيمت خوب باشه ميفروشم .خودم يه حدودي واسه قيمت ميدم
325 دستگاه 15تومن بازي ها 15تومن هم باتري و شازژ:كلا 355
دوستان پيشنهاد خودشونو پي ام خصوصي بدن .حضوري تو تهران و گيلان معامله ميشه .براي باقي دوستان شهرستان با تيپاكس.09358128677
اينم عكساش:
http://ecm.site11.com/photos/3b21256183cf.jpg
http://ecm.site11.com/photos/3d06db1f8c85.jpg
http://ecm.site11.com/photos/951ccd95572a.jpg

یدونه 250 دارم 3.55 دانگل تا حالا به خودش ندیده...اینو تانستون خریدم چون ایکس باکسم ه.ک نشده بود... اما 3هفته بعدش هک شد و ایشون رفت تو کارتن....باها لیتل بیگ و انچارتد2 رو فقط تموم کردم... فی؟ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or