ps3 slim از مدل اصلاح شده ی cell chip بهره میبرد

nathan mckane

کاربر سایت
مدل جدید پلی استیشن یعنی ps3 slim نه تنها کوچکتر و ارزانتر شده بلکه از سخت افزارهایی به روز تر از جمله یک cell chip جدید بهره می برد.

این کنسول جدید که سه شنبه معرفی شد یک نسخه ی باریکتر و سبکتر از ps3 های قدیمی است.از جمله خصوصیت های جدید ان می توان به هارد درایو 120gb به جای 80gb در مدل های قدیمی اشاره کرد.قیمت ان نیز 299 دلار تعیین شده و در اول سپتامبر امسال در دسترس خواهد بود.

سونی همچنین برای افزایش قدرت پردازش و کاهش مصرف کنسول خود از نسخه ی بروز شده cell chip که توسط سونی توشیبا و ibm طراحی شده استفاده خواهد کرد.

یکی از سخنگویان ibm می گوید این چیپست جدید از تكنولوژي ساخت 45 نانومتر بهر می برد که باعث افزایش کارایی و کاهش مصرف chip میشود.کنسولهای قدیمی تر از نسخه ی 65 نانومتری cell استفاده میکردند. ibm تا به کنون در رابطه با سرعت این cell chip جدید سخنی نگفته است.

این کنسول همچنین از چیپست گرافیکی ساخت انویدیا نیز بهر میبرد که تا به کنون مسیولان انویدیا و سونی از صحبت در رابطه با نسخه ی مورد استفاده در ps3 اسلیم خودداری کرده اند.

منبع

آخرین ویرایش:
سونی همچنین برای افزایش قدرت پردازش و کاهش مصرف کنسول خود از نسخه ی بروز شده cell chip که توسط سونی توشیبا و ibm طراحی شده استفاده خواهد کرد.

این کنسول همچنین از چیپست گرافیکی ساخت انویدیا نیز بهر میبرد که تا به کنون مسیولان انویدیا و سونی از صحبت در رابطه با نسخه ی مورد استفاده در ps3 اسلیم خودداری کرده اند.

یعنی تو بازیها پرفورمنس بهتری ( فریم بالاتر، فیزیک بهتر و ...) نسبت فت میده؟ عجیب نیست؟

راستش خودمم وقتی خبر رو خوندم متعجب شدم .مخصوصا جایی که گفتن مسیولان ibm در مورد سرعت cell جدید چیزی نگفتن !!!

نمی دونم یادتون میاد یا نه ولی فکر کنم چند سال پیش سونی یه صحبت هایی در مورد قابلیت آپگرید PS3 کرده بود که بعضی مسخره میکردن می گفتن مگه PC ـه :دی

یکی از سخنگویان ibm می گوید این چیپست جدید از تكنولوژي ساخت 45 نانومتر بهر می برد که باعث افزایش کارایی و کاهش مصرف chip میشود.کنسولهای قدیمی تر از نسخه ی 65 نانومتری cell استفاده میکردند. ibm تا به کنون در رابطه با سرعت این cell chip جدید سخنی نگفته است.
یه بحث تبلیغاتی برای اسلیم...
هنوز یادم نرفته کیفیت میان PS2 Fat رو با مقایسه با اسلیمش.

هنوز یادم نرفته کیفیت میان PS2 Fat رو با مقایسه با اسلیمش.
اینی که گفتی یعنی چی؟! یعنی PS2 Fat با اسلیم یکی هستش؟!! اگه منظورت اینه که سخت در اشتباهی. PS2 Fat یه سر و گردن قوی تر از اسلیمش هست.

اینی که گفتی یعنی چی؟! یعنی PS2 Fat با اسلیم یکی هستش؟!! اگه منظورت اینه که سخت در اشتباهی. PS2 Fat یه سر و گردن قوی تر از اسلیمش هست.
کلا شما بر عکس گفتی;)
اسلیم خیلی بهتر بود من دوتاشو دارم لنز اون یکی سریع خراب میشد(ربطی به بازیکپی نداشت) و این dvdرامش بیشتر وقت ها مشکل داشت و مصرف برق و.....

آقای مرتی مر اشتباه میکنی ps2 slim خیلی بهتر از ps2 fat شد طوری که در اجرای بازی ها هم از نظر فریم ریت من یادمه در بازی must wanted فرق عجیبی داشت
مطمئن باشید در مورد 3 هم همین امر صادق خواهد بود

خسته نباشید رفیق همون تو کنفرانس اعلام کردن(البته خوب شایدم اخبار رو دنبال نکردید که خوب پی حقتونه که سؤال بپرسید)

قیمتش 300 دلار هست

اتفاقا اشتباه متوجه شدی مرتضی!:دی
خیلی واضحه که Fat خفنتر بود مخصوصا تو بحث فن و لنز...

اسلیم خیلی بهتر بود من دوتاشو دارم لنز اون یکی سریع خراب میشد(ربطی به بازیکپی نداشت) و این dvdرامش بیشتر وقت ها مشکل داشت و مصرف برق و.....
لنزش سریعتر خراب میشه اما تمام بازیها رو که کپی شده جواب میده. اما اسلیم بگیر نگیره. تا الان که تو مغازه بودمه خیلی خیلی نادر بوده که یکی PS2 Fatــش رو بیاره واسه تعمیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or