PS3 SAVEGAME

سلام
لطفا سیو بازی f1 بزارید(تا اخرش رفتم تمام مدالاش گرفتم مجبور شدم ps3 ریستور کنم همش پاک شد دیگه حوصله از اول بازیکردن ندارم اگه میشه سیو بازی بزارید ریجن uc )
ممنون
لطفايكي براي من سيوبازي heavenlyswordرااپلودكنه هركاري مي كنم اززيپ درنمي يدا

شما از اینجا دانلود کنید بدون مشکل از زیپ در میاد
http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/928391.html

آخرین ویرایش:
اگر میشه یکی سیو بازی TOMB RAIDER :UNDERWORLD رو بزاره.مرحله ی بعد از جنوب مکزیک و یا جایی که توی زیر زمین اون ور پل رفته باشه(توی مرحله جنوب مکزیک رو میگم.جایی که چند تا چیز رو میچرخونیم زیر زمین یک راه باز میشه که دور و برش مجسمه ی اژدها هست که از دهنشون آتیش میاد. تو زیر زمین یک پل شکسته است اگر کسی منظورمو فهمید سیو بعد از رد شدن از اون پل رو بده)ریجن بازیم 2 ولی ریجن دستگاهم 1 هست.
متشکرم

آخرین ویرایش:
سلام هیچ کس نتونسته کمکم کنه تا حالا که سیو assisins creed ریجن 1 رو پیدا کنم .
همه ریجن اروپا و امریکا هستن و japan پیدا نمیشه.
اگه میتونید کمکم کنید. مرسی

سیو گیم پی اس تری

سلام دوستان
من یک مشکل با پی اس تریم پیدا کردم خواستم در داخل دستگاه یک اکانت جدید درست کنم نه ps3 network بعد اکانت قبلی را پاک کردم بعد تمام سیو گیم هایم باهاش پاک شد :( خیلی حیف شد حالا شما دوستان که تمام بازی پی اس تری را دارید و تمام کردید لطفا سیو گیمتون برام قرار بدید لطفا ادرس سایت دیگر را ندید چون همش کار نمی کنه اگه هم کار کند از مرحله ی اول است و ضمن در سایت معتبر اپلود کنید خیلی ممنون :love:
لیست بازی ها :
assassin creed
the darkness
heavenly sword
needforspeed prostreet
need for speed undercover
uncharted
residence fall of man
dark kindom
لطفا کمک کنید
موفق باشید:love:
در صضمن مدل ntsc j است

من کاری که شما گفتید را کردم ولی موفق به انجام کار نشدم.
من فایل مربوط به انچارتد را دونلود کردم و 4 تا فایل به من داد.
من در فلش یک فولدر به نام PS3 باز کردم.در داخل ان یک فولدر به نام SAVEGAME باز کردم و در ان 4 فایل را ریختم.ولی در ان قسمت برای من مینویسد که سیو وجود نداره.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
l
من دستگاه پال دارم ولی انچارتد رجیون 1 هست.
مگر نباید از سیو رجیون 1 استفاده کنم؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or